Билли Бонс
Well-Known Member
Похоже, этот клоун сломался.Несите нового!You must be registered for see images
Похоже, этот клоун сломался.Несите нового!You must be registered for see images
Савченко: я витримаю "скiлькiсть" пуль, потом на швидкiсть гранати кидаються двi вiдразу, чека вiдстрiлюється тут же и чєкається певний час i швиряється. Так само викидати шiсть гранат я встигну однозначноYou must be registered for see medias
22.03.18 23:47
Мы намерены разобраться в фактах и, если нужно, потребовать освобождения Савченко, - глава ЕП Таяни
Европарламент поддерживает право на свободу самовыражения, но будет делать выводы по результатам изучения фактов.
Об этом заявил в четверг глава Европарламента Антонио Таяни, отвечая на вопросYou must be registered for see linksво время пресс-конференции в Брюсселе после своего выступления на саммите ЕС, информируетYou must be registered for see links.
"Европарламент всегда выступает за защиту права на свободу самовыражения. Мы намерены разобраться в фактах и, если нужно, потребовать ее освобождения", - заявил Таяни.
You must be registered for see links
Сьогодні о 09:23•Експрес online
Колишній член Партії регіонів, позафракційний нардеп Євген Мураєв, який володіє телеканалом NewsOne, заявив, що надасть депутату Надії Савченко медійну і юридичну підтримку.Про це він сказав у коментарі LB.ua."Я голосував проти згоди на арешт і затримання Надії Савченко, тому що я не лукавий. Я впевнений, що народ України кожному дасть свою оцінку. Але я готовий підтримувати Надію. Буду їй надавати юридичну підтримку і медійну в тому числі. Демократія повинна бути повноцінною. Я вважаю, що це рішення - політичне, воно не має перспектив у суді. Все це було зроблено в інтересах президента і щоб не втопити рейтинг ГПУ", - заявив він.Нардеп з фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич, своєю чергою, пояснив своє голосування тим, що "просто не повірив у звинувачення, як за Станіславським"."Тому голосував проти. Мені здається, що за всім цим стоїть політологічний проект і бажання використовувати цей факт для політичної гри. Мотивацій може бути багато, починаючи з відволікання уваги і закінчуючи іншими питаннями. Адже сьогодні всі обговорюють лише тему Савченко. І цього домоглася влада. Я вважаю, що це розправа, яка матиме продовження
Савченко начала свою президентскую кампанию.
Две отсидки – это на Украине кандидатский минимум для президентства.
Тимошенко и Янукович это хорошо знают.
(c)anekdot.ruВзвесив Надю Савченко через год, мы будем точно знать, чья тюрьма лучше – российская или украинская
Шевченковский районный суд Киева арестовал депутата Верховной рады Надежду Савченко на два месяца по обвинению в подготовке теракта, удовлетворив ходатайство генпрокуратуры Украины, передает ТАСС.
Савченко пробудет под стражей до 20 мая 2018 года без права внесения залога.
>> Савченко грозит "пожизненное"
Суд счел недостаточными доказательства, представленные прокуратурой, по обвинению в подготовке государственного переворота, которая также вменялась в вину депутату.
Ряд изданий сначала сообщили о том, что Савченко освобождена в зале суда за недостаточностью улик.
«Адвокат Савченко: Это какой-то фарс. Одним предложением судья говорит "освободить в зале суда", другим — "арестовать". Звучит не очень» Далее:You must be registered for see links
В самом начале я уже писал - "настало время ох&ительных историй"Мины из Донецка везти через блок.посты.У руки из мацквы типа пачки зелени не осталось шоб на Киевских складах отоварится под завязку.Обрушить купол рады з манаметов-феерично!!!Даже в мордоре стока боярышника не употребляют...
You must be registered for see images attachможно в президенты???