ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
НОВИНИ
ПОЛІТИКА 26 жовтня 2017 16:59
Статки Порошенка зросли до $ 1 мільярда – ТОП-100 найбагатших українців
Трійку найбагатших посідають Ахметов, Пінчук і Живаго.

І тільки Коломойський в 2017 році збіднів на $ 129 мільйонів, Сайт президента України
Рейтинг найбагатших українців вже традиційно очолив олігарх Рінат Ахметов, а в трійку найбагатших увійшли Віктор Пінчук і Костянтин Жеваго. Про це йдеться у рейтингу "ТОП-100 найбагатших українців" журналу "Новое время" складеного спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital.

За даними видання, статки олігарха Ріната Ахметова виросли більш ніж на половину цього року і оцінюються у $ 6,9 млрд, тобто додали +68 %. Однак в абсолютному значенні Ахметов збільшив свої статки більше за усіх інших з ТОП-100 - він став багатшим на $ 2,8 млрд, що дорівнює сукупним статкам Віктора Пінчука і Костянтина Жеваго.

Другий рядок рейтингу зайняв олігарх Віктор Пінчук, активи якого збільшилися на 13% і становлять $ 1,4 млрд, а замикає трійку найбагатших олігарх Костянтин Жеваго з $ 1,4 млрд, статки якого за рік феноменально зросли на 209%.

Далі в рейтингу розташувалися олігарх та депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський із $ 1,2 млрд і +113 % до активів, а також президент Петро Порошенко, у якого активи зросли на 7% і оцінюються в $ 1 млрд.

Також у десятку увійшли олігархи Ігор Коломойський ($ 1 млрд, -11%), Геннадій Боголюбов ($ 763 млн, -9%), Дмитро Фірташ ($ 746 млн, +14%), Юрій Косюк ($ 693 млн., +10%), Олександр і Галина Гереги ($ 688 млн, +5%).

Як пише "Новое время", саме Коломойський став лідером за втратами у 2017. Він втратив за рік $ 129 мільйонів і ледь не покинув лігу українських доларових мільярдерів.

Загальна сума активів першої десятки рейтингу, таким чином, становить $ 15,8 мільярдів.
 

Loner

Well-Known Member
В Сирии разбился военный самолет Минобороны России, погибло 32 человека

При заходе на посадку на сирийскую авиабазу Хмеймим разбился российский транспортный самолет Ан-26. Погибли 26 пассажиров и 6 членов экипажа, сообщили в Минобороны России.
Самолет упал за 500 метров до взлетно-посадочной полосы авиабазы около 15:00 по московскому времени.
В ведомстве подчеркнули, что самолет не был сбит. Причиной катастрофы могла стать техническая неисправность, добавили в Минобороны.
«Комиссия Минобороны России будет изучать все возможные версии произошедшего», — сказали в военном ведомстве РФ.
О личностях погибших в Минобороны пока ничего не сообщили.
Telegram-канал «Mash» сообщает, что разбившийся Ан-26 был приписан к 6-ой армии ВКС. Он был откомандирован в Сирию и базировался как на аэродроме Хмеймим.
За штурвалом самолета находился майор Смирнов. Ан-26 вылетел с аэродрома Квайрес в пригороде Алеппо. После этого он совершил две промежуточные посадки и направился в Хмеймим. На борту находилось несколько гражданских.

 

Loner

Well-Known Member


Екс-голова МЗС розповів про переговори Януковича щодо військ РФ в Україні
Вівторок, 6 березня 2018, 13:08

Колишній міністр закордонних справ Леонід Кожара заявив, екс-президент України Віктор Янукович мав право проводити будь-які переговори щодо іноземних військ в Україні, але остаточне рішення було за Верховною Радою.
Про це він сказав в Оболонському райсуді Києва, де виступає свідком захисту, під час допиту у справі про держзраду Януковича.
У ході допиту адвокати постійно намагались домогтися від суду зняти питання прокурорів, заперечували і наполягали на їх "недоречності, некоректності та безглуздості" або відповідали замість свідка.
Зокрема, захист був проти питання, щодо того, чи мав право Янукович, будучи президентом України, звертатися до керівництва іншої держави про введення військ на території України та застосування їх проти українського народу.
Проте після суперечок суд дозволив це питання.
Спочатку Кожара відповів, що Янукович, як президент мав право проводити будь-які переговори на свій розсуд без попереднього узгодження.
Але на повторне питання прокурорів, чи мав він право просити вводити російські війська в Україну та використовувати їх проти українців, зазначив, що екс-президент мав право "запропонувати", але остаточне рішення на використання іноземних військ на території держави мала ухвалити Верховна Рада.
 

Loner

Well-Known Member
Порошенко закликав Путіна: нам нічого не потрібно більше, просто, будь ласка, виведіть свої війська.

Глава Української держави наголосив, що попри російську пропаганду, санкції країн Заходу проти РФ працюють. Порошенко закликав Путіна вивести російські війська з території України. Президент України Петро Порошенко вкотре закликав президента РФ Володимира Путіна вивести російські війська з території України. Як повідомляє прес-служба глави держави, про це Порошенко заявив в інтерв’ю британському виданню Financial Times. Читайте також Путін заявив, що Росія "не проти" поставити окупований Донбас під міжнародний контроль "Ми тут не агресори. Агресор – Путін, який має свої війська на нашій землі. Нам нічого не потрібно більше, просто, будь ласка, виведіть свої війська", - сказав Порошенко. Президент також наголосив на тому, що, незважаючи на російську пропаганду, санкції проти Росії працюють. "Не можна бути президентом країни в умовах війни і не бути оптимістом. Я був оптимістом у набагато складніших умовах 2014 року. Протягом більш як трьох з половиною років ми маємо санкції (проти Росії – УНІАН), які є надзвичайно ефективним механізмом, щоб спонукати Путіна сидіти за столом переговорів. І санкції працюють, незважаючи на російську пропаганду, яка говорить, що Росія живе щасливо. Це неправда", - заявив Порошенко. Раніше у Кремлі виключили можливість розміщення миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на Донбасі без узгодження з контрольованими Росією бойовиками.
 

Loner

Well-Known Member
Вобщем так прошло
«Киевстар» забрал две из трех оставшихся лицензий на втором 4G-аукционе, а Lifecell вообще не участвовал в торгах. Порошенко анонсировал еще один тендер в диапазоне 900 МГц
Что же, буквально только что завершился второй аукцион по продаже 4G-лицензий в диапазоне 1800 МГц. Частично исход торгов был определен заранее – три из шести лицензий операторы большой тройки (Киевстар, Vodafone Украина, Lifecell) получили «авансом» для обеспечения непрерывности оказания услуги. И вся интрига была в распределении последних трех лотов. Мы все смотрели прямую трансляцию и нет никакого смысла затягивать с подведением итогов.

Итак, победителем по четвертому лоту (10 МГц) со стартовой ценой 271 625 067 грн после множества повышений цены был определен «Киевстар» с ценовым предложением в 612 000 000 грн.

Победителем по пятому лоту (10 МГц) после еще более ожесточенной борьбы, развернувшейся между теми же «Киевстар» и Vodafone Украина, и трех 10-минутного перерыва вышли «красные», сделавшие наиболее высокую ставку – 742 000 000 грн. Это при стартовой цене лота в 265 000 000 грн.

Последний шестой лот за 900 000 000 грн после ожесточенной борьбы у Vodafone Украина «вырвал» «Киевстар».

«Ни, Петр, ты удовлетворен», – сказал представитель Vodafone Украина.

То есть, Чернышев сдержал свое слово, его компания выкупила два из трех свободных лотов на втором 4G-тендере 1800 МГц.

Загадкой остается, зачем Lifecell вообще пришел на торги – оператор не делал ставок ни по одному из лотов.

Еще один интересный факт – в ходе своей речи президент Украины Петр Порошенко упомянул о еще одном тендере в диапазоне 900 МГц – эти частоты должны в будущем использоваться для расширения покрытия 3G и 4G

Таким образом, суммарно операторы большой тройки заплатят государству порядка 5,4 млрд что более чем на 1 млрд грн больше изначальной стоимости лицензий (около 3,9 млрд). Это вдобавок к 2,5 млрд, которые операторы согласились заплатить государству по итогам первого конкурса за частоты на 4G в диапазоне 2600 МГц. Выходит, что суммарно за частоты на 4G операторы перечислят государству около 8 млрд грн.

Как мы уже неоднократно отмечали, частоты в диапазоне 1800 МГц будут использоваться для разворачивания сетей FDD 1800 (Band 3), которые составят основу по всей территории Украины.
 

Loner

Well-Known Member
Американські «Айленди» для ВМС України

Як відомо, США готові передати ВМС України виведені зі складу американського флоту та законсервовані 30-метрові (110-foot) патрульні катери класу «Айленд», призначені для патрулювання та пошуково-рятувальних операцій в прибережних водах.
Нагадаємо, що про вихід на фінішну пряму домовленостей щодо передачі двох катерів класу «Айленд» (Island) зі складу Берегової охорони США командування українського флоту повідомило ще рік тому.
Окрім переговорів та документального оформлення угоди, до Сполучених Штатів також була відряджена делегація, яка оглянула катери та їх стан. Проте юридичні питання процедури передачі виявилися дещо складнішими, аніж передбачалося. Подробиці у сюжеті ТРК «Бриз».
Катери перебувають на зберіганні у так званому «теплому стані», тобто все що потрібне для забезпечення життя корабля функціонує. Ремонт та обслуговування після завершення їх активної служби не проводилися, наразі тільки підтримується їх життєдіяльність. Проте українська делегація високо оцінила технічний стан катерів. Частина обладнання та систем знято та законсервовано.
«Айленди» передаються Україні на безоплатній основі в стані «так як є». Але супутні витрати - розкосервація, встановлення знятих систем, технічне обслуговування, підготовку екіпажів та транспортування в Україну, мають бути сплачені Міністерством оборони України.
Окрім технічного огляду робоча група провела і фінансову оцінку, визначивши скільки можуть коштувати катери з такими тактико-технічними характеристиками за умови їх виготовлення на суднобудівних заводах України.
Вартість виготовлення одного такого корабля нашими підприємствами 35 млн. дол., а пропозиція Сполучених Штатів - це 10 млн. дол., причому це гранична сума, максимальна можлива...
Українські Військово-Морські Сили мають намір використовувати ці катери за прямим призначенням, тобто у якості патрульних, а також надати їм додаткові спроможності щодо протидиверсійного забезпечення, з перспективою їх застосування як у відритому морі, так і для забезпечення оборони пунктів базування, портів та інших берегових та морських інфраструктурних об'єктів.

Довідково:
Катери класу «Айленд» (Island) були побудовані верф'ю Bollinger Shipyards в Локпорті (штат Луїзіана) з 1985 по 1992 роки в кількості 49 одиниць (бортові номери WPB 1301 - WPB 1349). Мають повну водотоннажність 168 т, довжину 110 футів (34 м), сталевий корпус і алюмінієву надбудову. Катери оснащені РЛС AN/SPS-73, моторним човном.
Двохвальна дизельна енергетична установка потужністю 6200 к.с. забезпечує швидкість до 29,5 уз. Екіпаж складає 16 осіб, автономність п'ять діб. Штатне американське озброєння складається з 25-мм автоматичної артилерійської установки Mk 38 Mod 0 Bushmaster і двох 12,7-мм кулеметів М2НВ.

You must be registered for see medias
 

Udaff4eg

Well-Known Member
Ты уж конкретезируй для окружающих, как думаешь кто платит : Шоколадный или Уйло ?.
какая разница кто? есть факт того что ты просто срешь людям в голову, и ты это сам знаешь.
Вобще то мне по барабану твои высеры, ты у меня давно в игноре и поэтому я всего этого
поноса не вижу.
ахаха ну да, я вижу в каком я игноре.
Я уже ранее задавал этот вопрос, ну не нравится тебе тема Lonera, так жего же ты тут
трешся ? полно же других тем в разделе политика, читай и радуйся. Что ты тут забыл ?
- а ты всегда о себе говоришь в третьем лице?
 
Зверху