ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Udaff4eg

Well-Known Member
По итогу боевых действий у ДАП, Песках и Спартаке. Очень коротко.
Сказки о 30-ти наших двухсотых остаются сказками. Причем русскими народными. Да, эти дни были жесткими. Артдуэли были неслабыми, орки дважды шли на Пески и Спартак. Дважды их крошили и они запрашивали перемирие, а потом вывозили остатки орков. Ситуация нагнетается, но наши крошат. Держим кулаки за ребят.

ага сказками, сколько уже таких сказок было? то градами обстеляли- 0 погибших, то это плановое отступление из Дебальцево то еще что.
 

Loner

Well-Known Member
Вас оденет Генштаб: волонтеры отказываются помогать военным участвовавшим в конфликте с Правым сектором

Волонтеры отказываются помогать военным тех бригад, которые участвовали в окружении базы Правого сектора.
Об этом сообщила волонтер Ксения Быкова, передает .
«Только что,23.45 звонок—мы вам уже звонили, и вы нам передали форму. А можно еще, у нас новенькие.
- А Вы кто?
- Мы из 95…
- Вас обещал со вчерашнего дня одевать генштаб. Ждите», — написала она.
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

You must be registered for see images
если это не фейк, то пора бить тревогу, я не шучу, с таким соседом уже страшно страшного жить
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Прес-центр АТО: Інформація станом на вечір 03.05.2015
3 мая 2015 19:12 | Опубликовал:
Автор, источник:

3 травня з опівночі до 18 години вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції загострилася. За цей період незаконні збройні формування 56 разів порушили режим дотримання припинення вогню. Як і попередньої доби, противник застосовував по наших позиціях вздовж лінії розмежування реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», важку артилерію калібру 152 і 122 міліметри, а також міномети калібру 120 міліметрів.

Опівночі злочинці протягом шести хвилин обстріляли із «Градів» наші позиції в районі Авдіївки Донецької області. З 14.24 до 14.27 російсько-терористичні війська відкривали вогонь із «Градів» по опорному пункту неподалік селища Кримське Луганської області. В районі Широкиного противник вів вогонь із артилерії калібру 152 міліметри.

Двічі злочинці застосовували артилерію калібру 122 міліметри по позиціях сил АТО неподалік Авдіївки, а також по одному разу – поблизу Опитного, Водяного і Широкиного. Вогню із мінометів калібру 120 міліметрів тричі зазнали наші позиції в районі Опитного, двічі – неподалік Пісків і Авдіївки, а також по одному разу – поблизу Широкиного і Кримського.

На Донеччині інтенсивним обстрілам із 82-міліметрових мінометів, танків, бойової машини піхоти, протитанкових керованих ракет, крупнокаліберних кулеметів і стрілецької зброї також були піддані позиції сил АТО в районі Пісків, Опитного, Гранітного і Майорська.

На Луганщині в районі опорного пункту поблизу Кримського з 16.00 протягом півгодини тривало бойове зіткнення. Також ворог інтенсивно обстрілював наші позиції в районі міста Щастя – здебільшого із автоматичних гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.
 

Loner

Well-Known Member
Втрати сил ЗСУ в Пісках за 02.05 - 30 чоловік поранених. Уточнено

Сергій Цибуляк, боєць 93-ї бригади, що базується в Пісках, телефоном повідомив другу Барсу про нічний
обстріл із "Градів". 30 поранених українських вояків відвезли до лікарні у Селідово. Згадування в новинах про ці втрати немає.
 

x3mal

In Trance
You must be registered for see images

You must be registered for see images
если это не фейк, то пора бить тревогу, я не шучу, с таким соседом уже страшно страшного жить
You must be registered for see images
И это говорят те, кто устроил ленинопад в Украине?
И то и другое это вандализм. Только в случае с сосками похоже на фейк.
 

Loner

Well-Known Member
Цитата

Сьогодні відзначають Всесвітній день свободи преси і одночасно День кондитера. До цього свята Петро Порошенко вирішив зробити своєму шефу Володимиру Путіну солодкий подарунок.

За наказом Го(ло)внокомандуючого військові залишили селище Широкине, яке фактично є воротами Мариуполя.

Як тільки Порошенко заговорив про "демілітиризацію" підступів до Мариуполя, жителі міста заговорили про те, що їх віддають на убій російсько-фашистським загарбникам. Мер міста зробив офіційну заяву, в якій підкреслював необхідність посилення захисту Мариуполя, в тому числі посилити угрупування українських військових в Широкине.

Зрозуміло, що агенти Путіна з Генштабу і АП проігнорували ці заклики мирних громадян. Російські військові і донецькі терористи зовсім не супермени, перемогати у відкритому бою вони не вміють, тому їм треба створювати умови для перемоги. Бійці "Азову" (які славетні переважно саморекламою коритокомбата Білецького, хоча справжні воїни в полку теж є) трохи повиламувались для проформи, але наказ виконали.

Якраз до Дня кондитера і обладнання Мариупільської кондитерської фабрики було обережно перевезено у Вінницю, це вказує на той факт, що за умовами "мінського сговору" договорнякова війна (яку багато хто з представників несвободних олігархічних ЗМІ ще й досі цинічно називають - АТО) буде протікати повільно і найближчим часом московська орда скоріше всього не планує перетинати Дніпро.

А от з ДУК "Правий сектор" у Порошенка таки вийшов конфуз. Добровольці не злякалися погроз і облоги, отримавши моральну підтримку переважної більшісті українців, вони відмовились скласти зброю, а заплямовані ганьбою вояки 95-ої і 25-ої бригад пішли геть від бази ДУК ПС. Ось що пише на свої сторінці в Фейсбук боєць Добровольчого корпусу Олександр Карась:

"Ну що ж, завдяки підтримці всього українського народу, облогу з бази 5 ОБ ДУК ПС зняли. 95-ка та 25-ка пішли. Колона техніки розтягнулась на декілька кілометрів. Всього проти нас стояло 11 САУ "Гвоздика", 6 БМ-21 "Град", батарея 120-их мінометів, батарея "васильків", 3 одиниці БТР-3Е, а також ЗУ-23, ПТРК "Фагот", СПГ-9, ДШК, АГС-17, спартани і дві повні роти особового складу."

Микола Крамольник
 
Зверху