ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

d324co

Well-Known Member
...
это кретинизм... или хорошо оплаченный кретинизм...?
Это защита вложенных денег. Немцы вложились в северные потоки в надежде оказаться у источника энергоносителей в Европу. И не хотят оказаться у разбитого корыта...
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
CNN: Розвідка США підтвердила дані Британії про наміри Кремля встановити в Україні проросійського лідера

  23 січня 2022, 09:24 1161

CNN , що розвідка США має ту ж інформацію, яку опублікував Уряд Великобританії, про наміри Росії встановити маріонетковий режим на чолі з Мураєвим в Україні.
Міністерство закордонних справ Великобританії заявило в заяві в суботу, що у нього є інформація про те, що російський уряд планує «посадити проросійського лідера в Києві».
«Колишній народний депутат України Євген Мураєв розглядається в якості потенційного кандидата», – повідомило британське міністерство закордонних справ.
«У нас є інформація, яка вказує на те, що російський уряд має намір посадити проросійського лідера в Києві, водночас роздумуючи над тим, чи вторгнутися в Україну та окупувати її. Колишній український депутат Євген Мураєв розглядається як можливий кандидат», – йдеться у заяві британського відомства.
Також у відомстві назвали імена чотирьох колишніх українських політиків, із якими спецслужби Росії підтримують зв'язок.

У Лондоні наголосили, що деякі з названих осіб «беруть участь у плануванні нападу на Україну»:

 ● Сергій Арбузов, перший віце-прем'єр України у 2012-2014 роках, який виконував обов'язки прем'єр-міністра у 2014 році;
 ● Андрій Клюєв, перший віце-прем'єр України у 2010-2012 роках та голова адміністрації колишнього президента України Віктора Януковича;
 ● Володимир Сівкович, колишній заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони України;
 ● Микола Азаров, прем'єр-міністр України у 2010-2014 роках.

Мураєв заявив CNN в суботу, що «не коментуватиме» ці звинувачення, оскільки він громадянин України і все ще стикається із російськими санкціями.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Госдеп США разрешил американским дипломатам покинуть Украину и приказал уехать членам их семей

06:27,

В понедельник, 24 января, Государственный департамент США дал разрешение на добровольный отъезд ("санкционированный отъезд") государственных служащих США из Украины и приказал уехать членам семей ("обязательный отъезд") американских госслужащих из посольства в Киеве.
Об этом сообщает пресс-служба посольства США в Украине.
Санкционированный отъезд предусматривает, что дипломаты могут уехать из Украины, если они хотят; их выезд не обязателен. Обязательный отъезд для членов семей предполагает, что семьи обязаны покинуть страну. Статус распоряжения об отъезде из посольства США будет пересмотрен не позднее, чем через 30 дней.
Также Государственный департамент обновил четвертый уровень опасности в официальном совете по путешествиям в Украину: "Не путешествуйте из-за усиления угроз значительных военных действий России против Украины". Рекомендация по путешествиям уже была на четвертом уровне – не путешествуйте из-за COVID-19.
"Посольство США в Киеве остается открытым. Аналогично, мы подчеркиваем, что решение о выезде никак не повлияет на нашу приверженность поиску дипломатического решения глубоко тревожного наращивания сил России в Украине и вокруг нее. Большинство консульских услуг будут предоставляться и в дальнейшем, и мы готовы удовлетворить повышенный спрос на консульские услуги, хотя посольство имеет ограниченные возможности для оформления неиммиграционных виз из-за ограничений, связанных с COVID-19", - сообщили в посольстве.
 
Зверху