Зеленський для мене помер, країною керує не він, а Єрмак, - Гордон. ВIДЕО
10:49 35962
You must be registered for see links
Журналіст Дмитро Гордон заявив, що президент Володимир Зеленський для нього "помер".
Про це Гордон сказав в ефірі "
", інформує
.
За його словами, якщо президент любить виглядати розумним на тлі людей, які в розумових здібностях йому поступаються, то це шлях в нікуди.
"Це ще щастя, що йому попався Єрмак, якій замкнув на собі абсолютно все. Не дарма кажуть, що сьогодні країною керує не Зеленський, а Єрмак. Я з цим частково згоден. Навіть не частково. Я думаю, що Україною сьогодні не керує Зеленський, я думаю, що керує Андрій Єрмак. Тому що він розумна людина, він зрозумів як зробити так, щоб і президент був задоволений, і країною управляти. Але далі - прірва. Далі - нікого, пусто", - зазначив журналіст.
"Після всього він (Зеленський. - Ред.) для мене помер, немає його більше. Правити Володимиру Зеленському - 2,5 роки. Я сказав це зараз. Для мене ві закінчився, його немає. Далі – початок кінця. Все що сталося з "вагнерівцями", замахом на свободу слова, з цією брехнею нескінченною, корупцією, якій він не поклав край, з реформами, яких жодна не зроблена", - наголосив Гордон.