ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Ранкове зведення з фронту на 07:00 21 липня 2020 року
21.07.2020

20 липня збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню.
Ворог обстріляв наші позиції з артилерійських систем калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї. Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об’єднаних сил.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік населеного пункту Миронівський противник застосував артилерійські системи калібру 122 мм та 120-ти мм міномети. Опорні пункти наших захисників поблизу Шумів ворог двічі обстрілював з гранатометів різних систем, стрілецької та снайперської зброї. Біля Оріхового та Новотошківського агресор вів вогонь по українських воїнах із мінометів 120-го та 82-го калібрів. А поруч Причепилівки, Попасної та Луганського загарбники задіяли гранатомети та кулемети.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік Мар’їнки, Старогнатівки, Павлополя, Широкиного, Кам’янки, Гнутового, Водяного та Опитного збройні формування РФ застосували проти наших воїнів гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів, на жаль загинув один український військовослужбовець, ще один воїн – отримав поранення. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя, а пораненому військовослужбовцю бажає скорішого одужання.
Такі підступні дії агресора без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння по позиціях загарбників українські підрозділи рішуче подавили активність противника. За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного та поранили двох загарбників.
Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації активності не проявляли.
За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Loner

Well-Known Member
значит так, для всей зеленой сволочи...на поле боя умер раненый солдат Украины. погиб, в том самом месте, где русня убила врача, который шел его забирать...а наш раненый жил еще 4 дня, на жаре, без воды, истекая кровью, ждал эвакуации... той самой, которую верховный главнокомандующий пообщал, когда заявил, что все под его контролем, пообещал спасти....и умотал в 8-й по счету отпуск за год...

так вот, все те скоты, которым и после такого хватает наглости и цинизма заявлять про народного президента, новое лицо и прочую хуйню...
именно эта смерть солдата, спасение которого зеленский брал под личный контроль - является приговором и зеленскому, и его команде, и всему зебыдлу в куче...

вам больше нет никаких оправданий

• Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Eugen Zhiwora
17 год

Юрій Ружицький
''Майже чотири доби помирав Воїн , стікаючи кров*ю на палаючому сонці , очікуючи допомоги від свого ''головнокомандуючого''.
''Головнокомандуючого'' , який взяв цю справу *під особистий контроль''.
Взяв і упиздив на морько, гріти дупу на азовському пісочку .
Бо устав ''головнокомандуючий''.
Сьомий раз ''устав'' за півтора року .
Вмер . Загинув Воїн . Так і не дочекався ...
І навіть тіло його дісталось ворогу ...
І я просто хочу запитати вас , брати-солдати , побратими , які обрали оцього ''уставшего'' клоуна своїм самим-самим головним командиром - як вам зараз спиться, пацани ?
ЯК ВАМ СПИТЬСЯ, БРАТИКИ?''

Пані Крулевська
"Как ви спітє по ночам?!!"- кричало воно на стадіоні під час дебатів з Порошенком.
"Как ви спітє по ночам?"- питаю я зараз у головнокомандувача воюючої держави. Як? Майже чотири дні чекав воїн допомоги в донбаських степах, стікаючи кров'ю. Чекав "особистого контролю" брехливого сцикуна. Чекали його рідні. Чекали його побратими. Чекали небайдужі люди....
Тіло загиблого забрали терористи.
Как ви спітє по ночам???!!!!!!
Я дуже хочу, щоб кожного дня на цьому і на тому світі ,немов Фріді хустку, якою вона задушила своє дитя, брехливому сциклу приносили фото того воїна. Приносили і питали голосом зі стадіону :
КАК ВИ СПІТЄ ПО НОЧАМ?!''

Маруся Звіробій
''Військовим обравшим для себе командувачем те зелене чмо, ганьба! Ви довбодятли! Бачити в приціл, як росія знищує нас, бачити як вона цього дурня підтримувала на виборах і проголосувати за нього, вам всрало в голову, то ваш діагноз. Всрало тезою "Аби не Порошенко", всрало тією ж росією яка когті сама собі рвала, аби Порошенка прибрать. Стати по одну барикаду з ворогом то діагноз тупоголового ідіота. Голосувати треба ПРОТИ російських обранців. Завжди! Без виключень.
Росія не могла б одразу поставити Бойка. То надто російська кандидатура на момент 2019 року. Тому потрібна прокладка вовка зеленський. Дурачок, що боїться путіна і медведчука, а значить робитиме що скажуть. Морально-психологічну готовність до російського ставленика цей лох забезпечить своєю лояльністю до пропагандиських телеканалів і пресуватиме проукраїнські ЗМІ. За кілька років пропаганди, росія набере в Україні для свого Бойка потрібні відсотки. І вовку викинуть як презерватив порваний. І то б нічого, та керування цим недоліком переживуть не всі. Сранокомандувач, що кидає на полі бою свого бійця з наглою брехньою вам в очі що в нього все під контролем. То ваше обличчя. Ваше! Це ж ви дебіли Шарія дивитесь? Мало вам! Ви і є дно! Бо завжди знайдете гірший варіант ніж був. У вас нюх природній х¥йню обирати. Я впевнена, що ви вже визначились з наступним харошим парнєм. Бо тупі особини, коли хтось гине поруч, думають, що з ними такого не трапиться і продовжують їсти інформаційне гавно.''

Олена Подгорна
''..20 июля 2020 года. Новости.
ПреЗедент Зеленский отдыхает на острове Бирючий. Это пятый полноценный отдых преЗедента Зеленского за год работы президентом Украины.
Уж очень устало наше новоизбранное туловище на гособеспечении. Мы со своими проблемами его утомляем.
Впервые туловище поехало на Одесский пляж когда прошло чуть больше месяца с момента инаугурации. Оно так устало хотеть, жаждать и алкать булаву, что срочно потребовалось отдохнуть и восстановить силы. Фоточки на пляже с мальчиками в красных труселях прилагались.
Потом в декабре, после встречи в Нормандском формате, задержался в Париже потусить недельку. Почему-то за государственный счёт. За наш с вами.
На Новый год туловище уехало отдыхать в резиденцию Гута в Карпатах. Но неожиданно для всех оказался в Омане, в самом дорогом отеле. Объяснить что он там делал и за чей счёт летал так никто и не смог. Да и не старался.
Пресс-служба заявила, что визит рабочий, Зеленский потом сказал, что жена захотела съездить. Замёрзла с зимних Карпатах и захотела в шлёпках по песку побродить.
Где туловище окажется в этот раз - сложно предсказать. Это в Киеве его хоть как-то можно контролировать. Хотя тоже не особо. Закрылось оно себе в комнате, видосов написало на две недели вперёд и умотало по делам своим загадочным. Ну а на отдыхе - то вообще.
Возьмём к примеру Бирючий. Там до Крыма рукой подать. 25 километров. Наделал фоточек с тарелками и счастливой сытой ебучкой, а сам умотал у рамзана прощение отрабатывать. Тем более, что апартаменты в Крыму остались. Да и вообще, оккупированная территория - идеальное место для неофициальных встреч с "той стороной".
Тем более, что именно сегодня путин будет в Керчи. Присутствовать на закладке новых кораблей, которые построят на нашем украинском заводе, отжатом россиянами вместе с полуостровом.
Зацените ситуацию. И подумайте - а возможно ли такое было при президенте Порошенко? Все эти отдыхи, жалобы, что он не видится с детьми... Приезд на работу к 11-ти и уезд с неё в 19-ть?
И самый трешовый треш - фоточки с дачки на морьке перед тарелками с хрючевом в то время, когда в серой зоне умирает боец. От раны, голода, жажды и отсутствия помощи.
ПреЗедент Зеленский пообещал взять это неотложное по всем признакам происшествие под личный контроль и уехал на дачку. Ну а чё торопиться? Поставим этот сериал на паузу, время отдохнуть и дела свои важные порешать. Умер? Та ладно. 4 дня прошло. В кино так не бывает.
Я пишу и мне на голову это никак не налазит.
Где-то там умирает наш боец, медик, вышедший на эвакуацию по договорённости, в белой каске и светоотражающем жилете. Его обстреляли россияне, а потом держали место на прицеле, делая невозможной эвакуацию и ждали смерти раненого.
И преЗедент ждал. Не поднял мировую общественность на уши. СМИ не кипишуют. Армия не постреливает.
Раненый продержался четверо суток. И умер.
ПреЗедент продолжает отдыхать. Прилетел на часок, представил нового главу Нацбанка, пнул доллар и полетел обратно.
Нет. Я не буду писать на языке не-navisti. Я буду думать. Мы будем думать. Мы умеем. Давайте надумаем нашему преЗеденту, что бы он отдыхал до конца жизни так, как провёл 4 своих последних дня раненый боец в степи.
Это не не-navist. Это справедливость.
ЗЫ. Извините за сумбурность, но мне больно даже думать о том, что произошло''.

Oleg Helgiv.
Пока солдат умирал четыре дня в муках на передовой, под солнцем раненный, а российские террористы не давали его забрать. Зеленский, как всегда взял под личный контроль и забил на это - уехав отдыхать.
Не то что не передвинул свою задницу на фронт. Не дал приказ провести штурм и спасти солдата, или прекратить мучения.
Но даже не попытался надавить на Путина, чтобы тот приказал своим обезьянам с автоматами разрешить эвакуацию раненого. Молчат ООН, ОБСЕ и остальные борцы за все хорошее международные.
Хотя это и логично. Если главнокомандующему и президенту пох на своих солдат, то им тем более. Зеля туда не обращался, не требовал срочно созвать Совбез, ввести санкции против РФ дополнительные за преступления против человечности.
Зелебобам тоже пох вместе с кумиром на украинского воина, умирающего в муках. Для них Вова выставил фото, как он сладко жрет шашлыки на госдаче в это время.
Они скоро поймут, что Зеленскому так же абсолютно похрен на своих избирателей, да и вообще на людей. И когда проголосовавшие за него будут х@й без соли делать, Вова будет выставлять фотки своей красивой жизни за их счёт.
За все надо платить. И за равнодушие к мукам солдата, жизнь возьмёт и с Зели, и с шоблы Слуг Народа, и с обезьян с автоматами на Донбассе, и с Путина, и с россиян которые поддерживают эту войну - самую высокую цену. Не расплатятся. И в этом будет высшая справедливость.''

Галина Зоря
''Як ім'я і прізвище того бійця, який чотири доби надіявся на життя? Звідки він? Я думаю про його маму. Від того, що вона відчуває - волосся на голові шевелиться. Влітку 14-го року, мій син з товаришем пішки пробиралися з-під Новоазовська. Вдень мені зателефонували з невідомого номера. Це був син. В Донецькій області є селище Ялта. Вони добралися туди. Там відпочивали дві жінки з Донецька. Одну звали Валентина. З її телефону і дзвонили. Вони їх переоділи і вдень залишили біля себе, як своїх знайомих. Просили мене не дзвонити їм. А вечором мені зателефонувала Валентина і сказала, що коли стемніло, вони положили хлопцям їжі в рюкзаки, що було, і ті пішли. В ніч. Все. А потім три найдовших доби в моєму житті. Я не їла, не спала. Я взяла молитвенник і три доби вголос читала молитви. Прочитувала до кінця і знову починала спочатку. Я охрипла. А потім у вікно я побачила, як у двір заходить грязний син. Коли він розбувся, на ступнях біля пальців, на обох ногах були два величезні мозолі. Але то вже був такий дріб'язок...
...І от у мене з думки не сходить мама того бійця. Як можна пережити матері те, що сталося з її сином?? ЯК??!...І тіла нема. Це страшний жах. І в цей час ФБ переповнений світлинами радісного президента і головнокомандуючого ( перший раз назвала його так, прикро, та це факт), який п'є і обжирається на березі моря.
Господи! Поверни нам нашого Гетьмана!''

Отто Йорк
''"Хочется верить, что жуткая история с нашим раненым морпехом, в течение четырёх суток так и не дождавшимся помощи от руководства страны и армии, раскроет глаза хотя бы части тех военных, которые год назад, по приколу, отдали страну и армию в руки вылупка, служившего петрушкой на побегушках у Маслякова и ко.
Реальная жизнь - это не КВН, пацаны. Это плата вашими реальными жизнями за свои же тупость, легковерность и предательство
Урок, конечно, жестокий - но иначе в этой жизни и не бывает.
Прикололись - хавайте!
Морпеху - вечная память..."

Loner

Well-Known Member
Ирэна Кернич
''Про що я думаю, запитує мене ФБ. Хіба можна думати про щось інше, коли дізнаєшся, що наш поранений український медик загинув в степу, стікаючи кровью, від поранень і спраги? Він чекав на допомогу бескінечні 4 доби. Він вмирав, з останніх сил сподіваючись, що його все ж таки врятують. Але той, хто "взяв під особистий контроль" просто кинув його помирати тяжкою смертю. І в цей час преЗе їде на відпочинок. Бо йому не просто байдуже, йому по@уй! Він же нікаму нічєво нє должен. Це не просто зрада бійця української армії! Це цинічне і підле вбивство! Не може бути і ніколи не буде йому прощення! За це в свій час, рано чи пізно, але прийде розплата.''

Світлана Кушніренко
Поранений боєць, якого підступно розстріляли росіяни під час операції з евакуації тіла бойового побратима, пролежавши 4 дні в сірій зоні, помер, так і не дочекавшись допомоги. Навіть не хочу уявляти, ЩО всі ці дні відчував він і ЩО відчували його рідні і побратими. А говнокомандувач в цей час поїхав відпочивати на державну дачу на о. Бірючий, замість того, щоб підняти на ноги всю світову спільноту і таки витягти пораненого бійця звідти, як це зробив би Порох. #Ви_зробили_це_разом і ця смерть і на совісті зе-виборців, в тому числі.

Анна Оскоміна
Тільки хотіла запитати у вас, чи вижив той поранений хлопець, що 4 доби чекав на допомогу?
Обновила стрічку та отримала відповідь від Антивсепропальщика.
Хлопець загинув. В муках 4 доби, без води та жодної підтримки, стікаючи кров'ю на спеці. Нагадую, Зеленський брав цю ситуацію під особистий контроль. Він особисто контролював ситуацію прямо з елітної державної дачі на азовському узбережжі, куди відбув вчора на відпочинок, а може, й не тільки. Жодних заяв не було зроблено у намаганнях евакуювати хлопця, жодних намагань долучити світову спільноту, щоб вплинути на російських терористів. Він геть нічого не зробив. Натриндів на камеру про «ту сторону» та поїхав мочити дупу в морьці. Він просто кинув людину на смерть.
Просто уявіть на мить, що це ваша близька людина стікає кров'ю та шаліє від болю на сонці без води. Чотири доби катувань перед смертю.
Будь-хто з порядних журналістів тепер має при кожній нагоді задавати Зє одне питання: він брав ситуацію під особистий контроль, то що саме він, маючи майже необмежену владу в країні, зробив, щоб витягнути хлопця?
Зє навіть не намагається зробити вигляд, що йому не пофігу. Йому байдуже. Брехня про його славнозвісну "людяність" сьогодні остаточно розвіялася. Він навіть на співчуття не здатний.
Вітаю, зєбілоїди. Ви вибрали в президенти цинічного брехливого соціопата.''

Олександр Дедюхін
''Знаете, меня колбасит и плющит.
Раненый украинский воин четверо суток ждал помощи и умер. Ранение, жажда и жара сделали свое дело. Говнокомандущий цюцюрон ситуацию брал под свой личный контроль и в очередной раз утонул в собственной блевотине.
На фоне этого многолетние ретрансляторы мордора в Украине внезапно и синхронно возмущаются, что порохоботы недостаточно ретиво защищают полшестого от нападок Кадырова, говорят, мол, надо сплотиться в едином патриотическом порыве по защите величайшего от посягательств злодеев.
Идите в афедрон. Пусть этого мерзкого зеленого слизняка защищают все те, кто за него голосовал. Я максимум на что способен, так это проводить его до самолета в Чечню и проследить чтобы не сбежал. И чтобы воды ему там не давали. И еды. И температуру около 50-ти в салоне самолёта сделали. А лучше выше. Это я готов взять под личный контроль''

Loner

Well-Known Member
Пловец из Гидропарка выиграл суд против МВД и не будет платить штраф за нарушение карантина

16:44,

You must be registered for see images

Против Валентина Бурьянова задействовали целую спецоперацию. Фото: facebook

Днепровский райсуд Киева оправдал пловца из Гидропарка Валентина Бурьянова, который 6 апреля во время жесткого карантина пытался .
По словам спортсмена, суд закрыл административное дело против него из-за отсутствия состава преступления.
"За эти неполных четыре месяца полицейские доказали, что дна и разумных границ для них не существует. Аваковцы применяют все возможные механизмы своей безнаказанности: превышение полномочий, незаконное задержание, применение спецсредств, унижение чести и достоинства, подделка процессуальных документов, неуважение к суду", – написал он у себя в Facebook.

• Haha
Реакції: Aiir
Зверху