ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Брифінг пресцентру Об’єднаних сил - 18.05.2020
18:40 - 18.05.2020

Сьогодні збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
Українські воїни на всі обстріли давали жорстку відповідь та подавляли ворожий вогонь наявними засобами. Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримують займані рубежі та готові негайно реагувати на будь-які провокації окупантів.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Богданівки противник застосував міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети.
Неподалік населеного пункту Тарамчук ворог вів вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а захисників Широкиного обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.
У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій окупантів. Втрати противника уточнються.
На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим "Тиша" дотримувався.
Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
17 травня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об’єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік населених пунктів Авдіївка, Славне, Водяне, Невельське, Піски та Новоолександрівка.
За даними розвідки, 17 травня наші воїни знищили двох російських окупантів та ще двох поранили.
За минулу добу представниками Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил серед цивільного населення виявлено 23 адміністративних правопорушень.
Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхала одна особа та один транспортний засіб. У зворотному напрямку лінію розмежування перетнула одна особа та один транспортний засіб.
Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.
 

Loner

Well-Known Member
Від дурості Єрмака й Зеленського нас може вберегти лише російська пиха – Портников

Віцепрем'єр України Олексій Резніков заявив, що до роботи у Тристоронній контактній групі планують залучити представників Донецької та Луганської областей "від української сторони" – але при цьому вони повинні мати "як юридичну, так і суспільну легітимність серед жителів непідконтрольних і підконтрольних територій". При цьому віцепрем'єр упевнений, що таку легітимність легко "заміряти", пише для "Еспресо" Віталій Портников

Легко заміряти з української сторони, у цьому я не сумніваюся – тим паче, якщо до переговорів будуть залучені обрані десять років тому голови окупованих міст, які проживають на контрольованій території.

Однак те, що відбувається в Мінську – це не перемовини України з Україною. Це переговори України з Росією. Це перемовини агресора з жертвою за посередництвом ОБСЄ.

Який вигляд ці переговори мали до вчорашнього дня, 17 травня? Дуже простий. Представники президента України, які не мали офіційного державного статусу, вели перемовини із представниками президента Росії, які не мали офіційного державного статусу. При цьому фактично у складі російської делегації перебували представники маріонеткових адміністрацій. І не тому, що вони мають суспільну легітимність. А тому, що вони здійснюють реальну владу на окупованих територіях.

Саме для того, щоб не виникло навіть і думки про можливе визнання Україною "народних республік", із нашого боку на переговорах не були присутніми офіційні чиновники. Але все стало змінюватися після рішення голови Офісу президента Андрія Єрмака підписати разом із заступником голови адміністрації президента Росії Дмитром Козаком пропозицію про формування горезвісної "консультативної ради" разом – увага! – із представниками "окремих районів Донецької та Луганської областей", тобто представниками маріонеткової "влади".

І попри те, що цю авантюру не вдалося здійснити завдяки опору українського суспільства, Німеччини та Франції, ситуація продовжила розвиватися в заданому напрямку. Тепер мова йде вже про розширення української делегації –- віцепрем'єр, міністри, депутати, представники переселенців ... Виникає тільки питання – а навіщо? Заради імітації діяльності? Заради того, щоб Андрій Єрмак продемонстрував Володимирові Зеленському свою ефективність парламентера? Заради створення для президента Зеленського можливості розповісти, як він прагне миру на Донбасі? Для продовження цього огидного обману? Єрмак – обманює Зеленського. Зеленський – обманює українців. А в Кремлі рвуть кишки з реготу.

Тому що насправді українська сторона повинна наполягати не на збільшенні своєї делегації в Мінську до неймовірних розмірів. Вона повинна наполягати на... зменшенні російської делегації. На тому, щоби за столом переговорів були представники окупантів, а не найманці окупантів. Адже в нормандському форматі найманців немає. Що ж у такому разі вони роблять у Мінську?

Але якщо найманці залишаються, а з українського боку до складу делегацій вводять представників переселенців, для Кремля це прекрасна можливість сказати – ми ж і раніше стверджували, що це внутрішній конфлікт. Ось нехай представники однієї частини "народу Донбасу" поговорять із представниками іншої частини, з "емігрантами". А ми подивимося.

Єдине, що нас може вберегти від цієї дурості – так це російське чванство. У Кремлі можуть вирішити, що негоже самому Гризлову й "міністрам народних республік" сидіти за одним столом зі "зрадниками народу Донбасу". І перемовини просто не відбудуться. І відновляться через кілька тижнів або місяців у звичному форматі.

Але від імітації, якою займаються президент Зеленський і його оточення замість керівництва країною, українців не вбереже ніхто.
 

Loner

Well-Known Member
Аллан Левітов

2 Std. ·

Гордон анонсировал интервью с Гиркиным
С тем самым.

Вы можете себе представить, чтобы какой-то американский журналист после 9/11 взял бы интервью у Бин Ладена - и показал бы его на своем канале?
Или чтобы французы после трагедии "Шарли Эбдо" - взяли бы интервью у Аль-Багдади?
Вот и я себе такого представить не могу.

Будет ли реакция от СБУ относительно "журналиста" Гордона?
Будет ли реакция на интервью с человеком, который убив@л и пыт@л мирных жителей - и В ТОМ ЧИСЛЕ офицеров СБУ? (все помнят захват группы "Альфа" в Славянске).

От того - будет ли реакция от СБУ на Гордона - зависит и ответ на вопрос - "а есть ли еще - в их понимании - такое государство, как Украина"?
Или просто "пока, номинально, по инерции"...

You must be registered for see images attach
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Таня Адамс

Первое, что хотелось бы спросить Дмитрия Гордона после просмотра его интервью с Гиркиным: что ты, 3,14дор, лыбишься всё время?
Просто воплощение всего того, что я не переношу на дух.
Вот этого скотского холуйства, сладенькой угодливой улыбочки халдея, который кормится подачками валютных проституток в Интуристе. Служить вам рад, прислуживаться тоже и даже пресмыкаться есличё.
Что ты, пидор, башкой своей виляешь, как собачка на приборной доске? Ты согласен с тезисами собеседника? Или у тебя нервный тик?

Я не могу, как меня таращит!
Ну ладно Гиркин. Совершенно искренний, умный, умеющий держаться с достоинством ВРАГ. Чётко и честно артикулирующий свои цели и идеи. Украина – часть России, никакие не братья – один народ, жить нормально нам удастся только под протекторатом, Крым вернулся домой, на Донбассе не получилось, потому что у руля в РФ - хуи вялые, не способные на большие жертвы. Т.е всё так, как и ожидалось. Убежденный враг Украины и прочих непокорных частей «одного народа», ФСБшник и великоросс. Тут всё очевидно.

Но ты, Димасик, «украинец» млять, миллион подписчиков в Ютубе? ЧТО ТЫ ЛЫБИШЬСЯ? Почему Гиркин серьёзен и уверен в себе, а ты, гондон, лебезишь и скалишься? Ты наконец прохавал путь к успеху? Немношк припизденности и улыбка, намертво приколоченная гвоздями в уши, и все пути открыты. Хоть в президенты, хоть в политические блогеры.

- Ой, Гиркин, мы тут такие маленькие братики, хуйни напороли, замутили Майдан, президента выгнали, а вы, наши старшие братья, под шумок у нас телевизор с3,14здили, т.е. Крым. Разве ж так можно? Разве ж это по-честному?

Бляааа…
Просто 28 рвотных позывов на одну фразу. И не столько от самой фразы, сколько от плебейской манеры держаться. Холоп перед барином обидки рассказывает.
Омерзительно. Предельно омерзительно.

Омерзительно, что это угробище представляет Украину. Глупо и не к месту улыбающееся, виляющее хвостом и одобрительно кивающее. Я согласен, говорит Димасик Гордон. А знаете с чем? С фразой Гиркина о том, что Януковича, тупого бандита, разграбившего Украину, выгнали люди, которые просто хотели на его месте делать то же самое. Т.е. светоч политической журналистики с миллионом постоянных зрителей совершенно уверен в том, люди с фанерными щитами под пулями просто хотели немножечко пограбить страну. Обожаемый наш Димасик внезапно взял да и спелся хором с ФСБшником и идейным террористом вот прям в прямом эфире.

Омерзительно, что ЭТО теперь в фаворе. Что в Украине, похоронившей тысячи и тысячи в войне с Россией, легко и с благодарностью предоставляют рекламную площадку для трансляции своих идей упырю, стоявшему у истоков этой войны. Потому что «один народ» в понимании таких, как Гиркин, - это когда никаких других народов не останется. И выбор у тебя предельно прост – признай себя русским или умри.

Омерзительно, что враг и упырь, под чьим руководством пытали и убивали Владимира Рыбака в Горловке, выглядит пристойнее Дмитрия Гордона.
Очень жаль, что нельзя взять и закинуть эту лысую гниду в Донецк 14-го.
Чтоб он глазами увидел, сколько слёз и крови стоят идеи Гиркина, которые он сейчас транслирует на свою миллионную аудиторию.
Сколько боли и страха. Сколько потерь.
Может тогда он перестал бы вести себя как сучка в течке. Улыбаясь этой твари, кивая и подмахивая.
Хотя вряд ли. Есть люди, а есть те, кто просто очень похожи на людей. Главное их не путать. А то вступишь в мерзость и хрен отмоешься потом.
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Муля Слобожанская:
Ето нєбивалоє достіженіє молодой команди!
В Украине ввели госрегулирование цен на хлеб, молоко и гречку.

Ибигдан:
Короткий підсумок року правління Зеленського — Ріфмастер сидить у в'язниці, Поклонська і Гіркін сидять на інтерв'ю у Гордона.
Український військовий сидить в українській в'язниці. Російські військові злочинці сидять у ефірі в українського журналіста.
Це і є той самий реванш, про який ми весь час говорили.

Клоун під шумок Гордона хоче протягнути два зрадницьких законопроекта:
1.про подвійне громадянство(в результаті вся дирляндія по факту стане українцями)
2. про агресивне ведення війни(в результаті любого солдата можна притягнути за постріл у відповідь)

Hellis:
Дуже дивне співпадіння, що Зеленському знадобився закон про подвійне громадянство саме в розпал скандалу з російськими паспортами представників ОРДЛО в ТКГ у Мінську.

- Вообще-то данный закон моментально аннулирует безвиз, о чем уже открыто намекнули в ЕС в лице Макрона. Так что Зеленский не зря все делает. У него свои планы, что приподнести Путину (разрыв с Европой) и ОПЗЖ (российский электорат) на блюдечке.

@dmitriypaut:
Вы думаете интервью Сцивоха, Поклонской, гиркина, это не стратегия информ политики Зеленскага?
Теперь ещё и Кучма лучший президент. Разминайте булки, скоро Янукович пожалует.

Юрій Каракай:
Бузини і гордони ніколи достеменно не знають цілі, заради якої їх в ФСБ годують.

- То,что все эти самые активные барыгоборцы пропали сразу после выборов,а главной целью выборов со слов ВВП было "нас устроит кто угодно, кроме Порошенко", говорит только о том, что они все жрали в лубянке.

А що якщо не просто перестати стріляти, а ще й почати саджати?
Helgi Sharp:
Як вам ідея кидати у в’язницю військових командирів, якщо їхні підлеглі ведуть "агресивну війну"?..
Не варто говорити, що подібних законів не існує ніде в цивілізованому світі,..
Сцуко, ви тільки вдумайтесь: нам вже зась "дуже агресивно" захищати свою Батьківщину!..

Віктор Станіславович:
Те що пропонують слуги Зеленського вже не має жодного зв‘язку з реальністю та інтересами держави. Особливо проект що вводить покарання військовим, щоб «просто пєрєстали стрелять». По суті заборона воєнним захищати РІДНУ ЗЕМЛЮ...

Лариса Сарган:
Минулого року в цей день з посади Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу був звільнений Мустафа Джемілєв. Пізніше мав бути призначений новий Уповноважений.
Минув рік і обоги(!) - ініціювання робочої групи, щоб зробити Курбан-Байрам державним святом?

«За «поганого» Петі я відкрив п’ять нових тролейбусних маршрутів, а за «хорошого» Вови – жодного» – Борис Філатов

Уряд Зе відмовився знімати фільм про Конотопську битву, коли козаки перемогли Московщину.

Леусенко (з криївки):
Нічого дивного в цьому нема. Навіть більше – такий крок передбачуваний. Конотопська битва – яскрава перемога українців над московітами. За ментальністю Зеленський та його партія – московіти. Про які перемоги України може йти мова, якщо вони слуги Московії.

@Anakoyher:
Билла Гейтса постигло разочарование. Его попытка чипировать мозги россиян и украинцев наткнулась на массовое их отсутствие.
 

Loner

Well-Known Member
Ранкове зведення з фронту на 07:00 19 травня 2020 року
07:03 - 19.05.2020

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню.
Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Об’єднані сили для забезпечення повного контролю над ситуацією в районі проведення операції вжили необхідних заходів вогневого впливу. Отримавши адекватну відповідь від наших підрозділів, противник припинив обстріли.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Богданівки противник застосував міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети.
Неподалік Тарамчука, Красногорівки та Широкиного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поруч з Новотошківським збройні формування РФ використовували 82 мм міномети та автоматичні станкові гранатомети.
По околицях Новолуганського та тричі біля Луганського російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Поруч з Південним окупанти застосовували підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а неподалік Новоолександрівки – автоматичні станкові гранатомети.
Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.
Не зважаючи на досягнуті домовленості, ворог продовжує збройні провокації, в тому числі й із застосуванням забороненого озброєння. У відповідь на обстріли наші підрозділи, що обороняються, відкривали вогонь для припинення агресивних дій противника.
За даними розвідки, 18 травня наші воїни знищили одного російського окупанта.
Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Оріхового відкривали вогонь з 120 мм та 82 мм мінометів. Захисників Новотошківського ворог обстріляв з мінометів 120-го калібру. У відповідь наші військовослужбовці рішуче застосували чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації.
За поточну добу втрат серед українських захисників немає.
Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.
 

Loner

Well-Known Member
Гордон заявил, что снимал интервью с Гиркиным при содействии спецслужб Украины

Журналист Дмитрий Гордон заявил, что записал скандальное интервью с террористом "ДНР" Игорем Гиркиным (Стрелковым) при содействии украинских спецслужб.

Вторник, 19 мая 2020, 00:36

Об этом шла речь в Гордона, опубликованном на его Youtube-канале.
Как сообщалось ранее, сегодня, 18 мая, журналист Дмитрий Гордон (Стрелковым). Неделе ранее Гордон записал интервью с “экс-генпрокурором” Крыма, депутатом Госдумы РФ Натальей Поклонской.
Вечером 18 мая под офисом издания “Гордон”
В свою очередь Гордон заявил, что интервью с Поклонской и Гиркиным были сняты им при содействии украинских правоохранителей.
“Интервью с Натальей Поклонской и Игорем Гиркиным были сделаны мной в содружестве с украинскими спецслужбами”, — сказал он.
По его словам, ответы на вопросы, которые Поклонская и Гиркин дали в его интервью, будут использованы в ходе судебного процесса в Гааге по делу об аннексии Крыма и развязывании войны на Донбассе, как их свидетельские показания.
“Только что первый заместитель генерального прокурора Украины Гюндуз Мамедов, который занимается Крымом и Донбассом, опубликовал от имени генеральной прокуратуры благодарности мне, Дмитрию Гордону, за помощь Украине в расследовании”, — заявил Гордон.
Журналист заверил, что все желающие народные депутаты и представители СМИ смогут подтвердить эту информацию, связавшись с правоохранителями.

Отметим, вечером понедельника заместитель генпрокурора Гюндуз Мамедов в комментарии изданию заявил, что допускает, что материалы интервью Гордона будут использованы при расследовании преступлений. По его словам, использовать интервью подозреваемых и обвиняемых лиц в расследованиях “достаточно распространенная мировая практика”.
“Такие интервью ценные дополнительным фактажем, деталями. Например, так называемая “прокурор”. Крыма подтвердила, что ей известно о подозрении и уголовное преследование против нее в Украине. Гиркин во время своего интервью также рассказал о конкретных фактах совершения им особо тяжких преступлений. Я не исключаю возможность, что в будущем эта информация станет предметом рассмотрения и при расследовании серьезных нарушений международного гуманитарного права – военных преступлений и преступлений против человечности”, — сказал Мамедов.
  • Ранее партия “Европейская Солидарность”
 
Зверху