ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Брифінг пресцентру Об’єднаних сил - 31.01.2020
18:09 - 31.01.2020

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.
Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п’ять обстрілів по нашим позиціям, а саме:
поблизу населеного пункту Широкине – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 13 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
неподалік Старогнатівки – з гранатометів різних систем;
поруч з Авдіївкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
поблизу Вікторівки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
у районі Лебединського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Окрім цього, з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Луганського, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".
Сьогодні, 31 січня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

СИТУАЦІЯ НА ДІЛЯНКАХ РОЗВЕДЕННЯ СИЛ ТА ЗАСОБІВ
31 СІЧНЯ 2020 РОКУ

На ділянці розведення №1 ситуація залишається стабільною. Режим ТИША дотримується. Перевезення населення між відновленим мостом та КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється автобусом та двома електромобілями. Перевезено понад 4000 пасажирів. Представники ДСНС України щоденно, з обох боків дороги, проводять обстеження місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів. Співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста, у разі потреби, надають людям медичну допомогу.
На ділянці розведення №2 та №3 обстановка стабільна. Тривають заходи щодо дотримання режиму ТИША.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ
30 січня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем.
Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік населених пунктів Березове, Талаківка, Хутір Вільний та Новотошківське.
Протягом минулої доби у результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення.
Вчора представниками Національної поліції України та військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил, серед цивільного населення розкрито 6 крадіжок, 1 розбій, 1 факт незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами, а також 6 фактів незаконного обігу наркотичних речовин. Також виявлено 67 адміністративних правопорушень.
Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працюють у режимі "Жовтий", який введено 28 жовтня 2019 року.
Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Loner

Well-Known Member
Фееричная пятница завершает не менее фееричную по бурению дна неделю. И если вы вдруг целый день наслаждались Моцартом в спа-салоне, и ничего не знаете, то сейчас-то ваш любимый редактор Алла Комарова настроеньице-то вам и испортит.

��Во-первых, поздравляю: люстрация, затеянная Порошенко, благополучно схлопнулась. Должности, звания, теплые прикормленные рабочие места и прочие плюшки чиновники из правительства Азарова получают в полный рост, аж гай шумит. Причем, делается это в традициях зеленой бубочки: демонстративно, с обсыканием потужной брандспойтной струей своих анацефальных фанатов прямо в глаза. Дякую, дуже дякую, пройдите нахуй отсюда. Можете свои претензии свернуть в удобную трубочку и засунуть по известному адресу.

��Министр жижитацизации сёл и вейперизации городов Дубилет ВНЕЗАПНО обнаружил в Кабмине парикмахерскую и решил, что это самое подходящее место для инвестиционных нянь (сленг этого слова на английском помните? Так отож). Причем сопровождалось это поистине детективной интригой – министр в Инстраграмчике запостил сториз со своим неожиданным открытием, а потом торжественно заявил, что закрытие этой парикмахерской – это еще один акт уничтожения совка! Не спрашивайте. И – логика.

��Осмелевшие недобитки регианалов решили, что теперь-то им все можно и подались в Конституционный суд с кляузой на закон об отмене депутатской неприкосновенности. То есть, им мало того, что закон вышел кастрированным, как порося на откорм. Они даже его считают ущемлением своих прав, мозжечков и седалищных нервов. Но не удивлюсь, если КС примет их сторону. После того, как распустили Раду «не по закону, а токмо запросу на революционные чаяния народа для», от этих кукол в мантиях можно ожидать чего угодно. Абы смышно было. Быгыгыгы.

��В СБУ многозначительно сдвинули кустистые (и не очень) брови, конспиративно пожевали губы и заявили, что в курсе, где монтировались пленки Гончарукгейта, но не признаются, где ни за какие коврижки! Потому что – цитирую – «це може мати неконтрольований наслідок для внутрішньополітичних розкладів в оточенні самого Зеленського». Не на часи, в общем. Жаба с гадюкой все еще решают, кто будет сверху сегодня, а кого выебут завтра, поэтому просто верьте, СБУ не дремлет, черты под Бакановым, Баканов под бубочкой, бубочка под квасом как обычно.

��Из ОПы же сделали проходной двор – родственники, соседи и прочие собутыльники всего Квартала95 туда ходят, как к себе домой и все время по частным вопросам. Вот, кстати, единственный повод порадоваться дебильному переименованию – так хоть все эти жертвы абортов не Администрацию Президента позорят, а какую-то невнятную и стыдливую ОПу. Ну и хрен с ней. Потом помоем и обойки новые поклеим, после переименования в обратно.

��Но пальма первенства по продвижению к ядру Земли сегодня уходит кобыле в трещину, где давно сидит утыканный по самые гланды народный сервант, вставший впалой грудью на защиту русского языка. Этот кусок коллаборанта подал в суд на военного медика Ярину Черногуз и волонтера аэроразведки Настю Конфедерат. Мол, они-де посмели высказать дискриминирующие русский язык выражения. Мол, мы свабодныя страна и никто тут не посмеет изыг оскорблять. Что-то мне подсказывает, что основной взрыв этой инфобомбы еще впереди.

��❤А в качестве пандочки у нас сегодня американский гость. Государственный секретарь США Майк Помпео, который примчался, понятно дело, по немного другим вопросам, во-первых, встретился с Епифанием, вместе с ним положил цветы к Стене Памяти, почтив всех погибших за Украину. А во-вторых, сходил в госпиталь к нашим раненным защитникам. Нет, бубочка за год царствования ни разу не удосужился это сделать. Тварь.

Loner

Well-Known Member
Роман Ковальов
3 ч. ·

РУБІКОН.

Я усіх щиро вітаю!

Ще раз хочу подякувати за ті тисячі слів підтримки, що ви мені написали. Я це дуже ціную!

Тиждень видався ще той. На жаль, крім позитивної підтримки, ажіотаж, викликаний публікацією наказу про моє покарання, став чинником для консолідації сил, що бажають мене "поставити в стойло".

Тиск на мене посилюється щохвилини. Тепер командування намагається:
- знайти винних в тому, що копія наказу про моє покарання виявилася у мене на руках;
- знайти відповідь як копія наказу попала в інтернет;
- притягти мене до відповідальності за викладання в інтернет "службової документації".

Для цього залучено "кращі і найвідданіші сили". Кумедно бачити, як вони збираються в прийомних генералів з блокнотами в руках і з рабською відданістю в очах в чекають чергового консиліуму "що робити із тим майором"?
Для боротьби зі мною на просторах Фейсбуку використовується ціла структура, завдання якої є поширення про мене неправди та поливання мене брудом. Найчастіше, це наспіх зклепані акаунти, які розповідають всім про те, що ніби мене знають або зі мною нібито служили. Це у них називається "протидією" і роблять вони це, доречі, за гроші платників податків.

Вони підняли мою особову справу і шукають будь яку інформацію з мого минулого, що може спаплюжити моє ім'я. Мені дзвонять офіцери, колишні співслужбовці, і розповідають, що на них чиниться шалений тиск аби вони визнали, що я поганий офіцер і публічно про це заявили.

Але ж я готовий і до цього!

Моя аудиторія це величезний пласт офіцерів, які підходять і тиснуть руку, щиро бажаючи мені удачі зі словами "дістало". Цим офіцерам хочу зараз сказати, що я не зверну зі шляху, поки не доб'юся правди і ваша підтримка для мене дуже важлива!

А ще бачу один прогнозований совковий аспект: мене "прибирають". На момент публікації наказу про покарання в ЗМІ, я подав документи на перевід з Командування Сухопутних військ до Центру морально-психологічного забезпечення де я мав би змогу виїзджати на передову і сіяти українські цінності серед особового складу. Серед тих, кому зараз найважче. Ті цінності, за які мене і поважає більшість, хто мене особисто знає. Як людина з бойовим досвідом. І ось, коли цей процес підійшов до свого логічного і успішного завершення, після того, як моя історія стала надбанням громадськості, один генерал відмовився підписати мої документи про переведення саме через ажіотаж, що піднявся навколо мене. Формальної причини поки що не знаю, але я доб'юся її у вигляді конкретного документу. Як мені сказали кілька офіцерів: "ех, Рома! Ну почекав би ти з викладанням наказу ще день і все б підписали, а вже потім можна було і опубліковувати".

Тепер керівники пропонують мені, в терміновому порядку, знайти собі деінде місце де я буду служити, але при цьому паралельно ведучи роботу з начальниками, що б ті не надумали брати мене до себе. Або пропонують піти з пониженням і подалі від Києва, де приберуть при першій ліпшій нагоді з іншої формальної причини. Військові знають як це робиться.

Але хочу вам нагадати, нешановні любителі совкових тоталітарних методів "ламання через коліно" - офіцер-не раб і не слуга. І служимо ми вже точно не вам, а Україні і українському народові.
Пам'ятайте про це.

Принаймні я буду про це вам нагадувати поки живу. Служитиму або ні. Без погон для цього відкриється ще більше можливостей.

Маю честь!

Loner

Well-Known Member
Денис Лопатин уехал в Европу в феврале 2018 года, опасаясь уголовного преследования за рисунок, в котором депутат Наталья Поклонская @PoklonskayaNV
узнала свое изображение. Поклонская заявила, что данная работа оскорбляет и её лично, и чувства верующих.
You must be registered for see images

Зверху