ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Алла Комарова
2 ч. ·
Колись давно, іщє коли бульо красти гріх ©, а Президентом - фактичним, а не тільки ментальним - в нас був Петро Порошенко, я вела щоденну рубрику про гарні новини. Адже вони в нас справді були, хоча й хворі на сліпоту та жадібність ЗМІ роказували бідним та тупим людям, як їм погано живеться за "чоколядного панування бариг та свінарчуків".
Я пам'ятаю (та й ФБ не дає забути, щодня нагадуючи "а от рік тому ви тут писали..."), як раділи всі, хто здатний то осягнути, повідомленням про IKEA, яка нарешті дішла до найбільшої країни Европи; про Ryanair, які нарешті занесли нас до своїх мап польотів; та про все таке інше, типу DECATHLONE на Почайні, чи нових заводів BMW на Закарпатччині, чи ще щось.
Але тупі люди на те й тупі, що користуються не власним мозком (чи що там в них у черепі міститься?), а бєніною риганиною, яку їм, наче ті бджілкі, згодували просто у шлунок "самі чесні Г+Г", і, замість Президента поставили гумову надувну ляльку, яка вміє тільки гундосо гундіти "я прєзідєнт, я не нижче вас, я прєзідєнт, я нє лох, я прєзідєнт". Бідні тупі люди, мабуть, таки справді надіялися, що зараз миттю їм заводів стане ще більше, DECATHLONE зайде у кожне село на 35 душ, Ryanair полетить навіть з колгоспного поля, де останній раз техніку бачили у 80-ті роки і це була техніка віртуозного піздінгу соляри з колгоспного трахтора, а не те, що ви подумали.
Але реальність, як завжди, перевершує усі наші уявлення про неї. Тому так, новини, де фігурують ті самі DECATHLONE, Ryanair чи IKEA, продовжують з'являтися щодня у інфополі. Але це тільки, якщо їх роздивлятися скалярно. Бо векторно це вже не гарні новини, а "гарні". Бо вектор змінився, чітко розвернувшись на 180 градусів, і тепер гарні новини може видавати хіба що моя потворная копія, яка певно десь існує у безлічі паралельних світів. Вона щиро радіє тому, що країна гігантськими стрибками несеться геть від Европи, просто у центр мокшанського болота; що будь-яки ознаки цивілізації злітають з нас і нація перетворюється на хтиво гигикаючих пітекантропів, гармонійно поєднаних із своїми фапаючими просто у прямому ефірі Ради народними ізбраннікамі.
І хотіла б я якось оптимістично це завершити, але, на жаль, нічим не здатна вас обнадіїти. Дива не станеться - Бог втомився нас рятувати.
You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Ржу в голос!

Останнє редагування:
Зверху