ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Два десятка вооруженных людей по заказу депутата Рады пытались захватить предприятие в Одессе (фото)
14:25 — 28 июля 2018

You must be registered for see images

В субботу, 28 июля, утром более 20 захватить в Одессе ООО «Бетон Восток» (бывший домостроительный комбинат).
Как сообщили в региональном главке Нацполиции, в Хмельницкое отделение полиции поступило сообщение о том, что по улице Николая Боровского (микрорайон Слободка) неизвестные вооруженные мужчины в камуфляжной форме и балаклавах захватили предприятие.
«На место прибыли бойцы полицейского спецподразделения и Хмельницкого отделения полиции, — уточнили в полиции. — Они обезвредили захватчиков».
По данным начальника ГУ МВД в области Дмитрия Головина, при помощи вооруженных людей заинтересованные лица пытаются решить хозяйственный спор. У мужчин, ворвавшихся на предприятие, изъяты пистолеты, гранаты, автоматическое оружие и т. д.

Задержанных рейдеров доставили в Хмельницкое отделение полиции. По факту происшедшего открыто уголовное производство.

«Захват одесского предприятия вооруженными людьми организовал народный депутат, — сообщил в Facebook сообщил советник начальника регионального главка полиции Руслан Форостяк. — По предварительным данным, боевиков привезли из Киева и Ровно, один из них — гражданин РФ. (Возможно, именно он и стал 21-м — именно столько оказалось вооруженных „захватчиков“ — Авт.). Кроме оружия, у задержанных изъяли наркотики. По некоторым данным, которыми располагают сейчас правоохранители, эти противоправные действия организованы одним из депутатов Верховной Рады».

Сейчас проводятся соответствующие неотложные мероприятия.

Loner

Well-Known Member
Зведення ООС станом на 18:00 28 липня 2018 року: Російскі окупанти атакували військовиків на Донбасі і зазнали великих втрат
28.07.2018 - 18:31

Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.
Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Павлопіль та Лебединське.
Також, вдень, використовуючи режим припинення вогню, ворог, силами диверсійно-розвідувальної групи у складі до 15 бойовиків, здійснив спробу захопити позиції одного з підрозділів у районі населеного пункту Кримське.
Але на перешкоді їхнім намірам стали наші захисники, які виконували завдання на спостережному посту та прийняли бій з майже вчетверо переважаючим противником. Стійким утриманням займаних позицій, вони забезпечили підхід резервної групи наших підрозділів на чолі з командиром роти.
Отримавши рішучу відсіч противник під щільним вогнем наших захисників вдався до відходу під прикриттям своєї артилерії. Їхній відхід був відрізаний вогнем мінометного підрозділу Об'єднаних сил. Завдяки чіткім та злагодженим діям підрозділів противник поніс значні втрати – до 4 вбитими та 6 пораненими.
Підступні наміри противника були зірвані завдяки рішучим та мужнім діям наших воїнів, які ціною свого життя утримали займані позиції. Нажаль, в ході майже двохгодинного бою, ми втратили двох синів України та ще двох було поранено.
Об’єднані сили дотримуються Мінських домовленостей та режиму припинення вогню, але сьогодні ще раз нагадали російсько-окупаційним військам, що у разі загрози життю наших військовослужбовців, готові дати жорстку та неминучу відсіч.

Loner

Well-Known Member
Цитата:

Реваншисти на марші?
Приблизно рік тому стало зрозуміло, що Росія буде намагатись реалізувати в Україні сценарій «повзучої анексії».
Чудово орієнтуючись в реаліях нашого політикуму, Кремль буде грати на протиріччах патріотичної частини політиків («два українці - три гетьмани») з одного боку, та консолідуючи про-російський електорат навколо єдиного кандидата - з іншого боку.
Ми вступаємо в найбільш небезпечний період новітньої історії України: анексія Криму та війна на Сході - з одного боку, та турбулентність передвиборчого процесу - з іншого.
Вчорашні друзі будуть нищити один одного, виливаючи водоспади компромату, застосовуючи спецслужби, контрольовані ЗМІ, «незалежних» експертів, продажну «общественность»...Арсенал передвиборчої зброї безмежен!
Разом з тим, російські керманичі далеко не дурні. Вони чудово розуміють: відверто про-Кремлівська партія (лідер) не мають жодних шансів. Тому будуть використовуватись «нейтральні» штампи: «прямі переговори з Донецьком» (на чому наполягає Кремль з 2014 року), «східно-європейська Швейцарія» (аби не НАТО), «відновлення втрачених економічних зв‘язків» (зрозуміло, з Росією), «треба кошти витрачати на пенсії, а не на танки»...Як ви гадаєте, невже випадково останнім часом «п‘ята колонна» вперто уникає використання згадки про Московський партіархат? Да так вперто, що останніми днями навколо цього в мережі точились достатньо жорсткі суперечки: «Да нет никакого УПЦ МП! Есть только УПЦ!». Я з жахом уявив, в разі отримання Томосу, саме ці про-московські ортодокси почнуть волати «Нам надали автокефалію»!
На фоні всіх внутрішніх негараздів, Кремлю конче потрібно зплюндрувати імідж України серед наших зовнішніх союзників.
Яким чином?
Я бачу три тези.
Перша: створюючи всередині країни штучні, але болісні, проблеми, демонструвати «інституціанальну неспроможність Киівськоі хунти» (хлор).
Друга: роблячи сенсаційні викриття корупційних дій влади (реальні і вигадані), росіяни будуть поширювати тезу про безуспішність співпраці з наскрізь корумпованим режимом.
Третя: організовуючи низку провокацій, Кремль буде поширювати тезу про формування «фашизму» в Україні.
Останні події, пов‘язані з погромами ромських таборів, свідчать про професійну організацію і подальше висвітлення в ЗМІ, цих подій.
Кілька днів тому я спеціально зустрівся з Євген Карась для того, аби дізнатись про деталі тих подій.
З Жекою я товаришую ще з 2014 року! І, попри те, що я схвалюю не всі вчинки його організаціі, друзів я не зраджую.
Отже, за півтори години розмови ми дійшли висновку: це була провокація! Я обов‘язково зустрінусь з керівництвом СБУ для того, аби розповісти всі деталі, як подій, які передували «погрому», так і хід безпосередньо самого «погрому»! Я вже мав таку розмову що до «львівських» подій - готовий допомогти і з київськими.
Молодих націоналістів вміло використали, підставили і «засняли». Хто? Має розібратись СБУ.
Нажаль, ці події вже стались і вони отримали вкрай негативну оцінку європейських ЗМІ. Зрозуміло, на темі «фашистських погромів» заробили бали і про-російські політики в ЄС!
Переконаний - головний бій ще попереду!
Нажаль, у мене нема переконання в тому, що слабка і демотивована владна «еліта» зможе впоратись з високопрофесійними російськими кукловодами. Ті мають фінансові і інформаційні ресурси, кадровий резерв та продажну «політичну еліту», яка здатна зраджувати не тільки вчорашніх друзів, а і країну вцілому.
Росіяни готові до використання т.з. «демократичних механізмів» для організації реваншу.
З моєї точки зору, ефективно протистояти такому сценарію зможе виключно жорстка централізація влади фанатиками майбутньої європейської незалежної України в складі НАТО! Загравання, компроміси, «договорняки» - шлях до знищення НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ!

Зверху