ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Сьогодні, 13 червня, завершився судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням військовослужбовця 1-ї окремої танкової бригади у вчиненні злочинів, передбачених статтями 263 ч. 1, 410 ч. 3 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося на офіційному сайті Військової прокуратури Центрального регіону України, 20 березня 2018 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону викрито та припинено злочинну діяльність військовослужбовця-контрактника 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування «Північ».

Встановлено, що вказаний військовослужбовець достовірно знав про зберігання модулів динамічного захисту танків «Ніж» ХСЧКВ-19 та модулів динамічного захисту «Ніж» ХСЧКВ-34 на території парку бойових машин у одній з військових частин. 19.03.2018 року, намагаючись збагатитись за рахунок продажу військового майна, він виніс за межі охоронюваної території військової частини військове майно із вмістом вибухової речовини, а саме – 31 одиницю модулів динамічного захисту «Ніж» ХСЧКВ-34 та 1 модуль динамічного захисту «Ніж» ХСЧКВ-19 реалізувавши його цивільній особі за 11 000 грн.

Обставини вчинення злочину, викладені в обвинуваченні військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України, в ході судового слідства підтверджені повністю.

Вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області від 13.06.2018 року зрадника військовій присязі визнано винною у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 статті 263 та ч. 3 ст. 410 ч. 3 Кримінального кодексу України, та призначено остаточне покарання у виді тримання в дисциплінарному батальйоні строком на 2 роки.



Я че то думал, в Украине дисбатов уже не существует.
 
Зверху