ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Сьогодні відбулися успішні перші льотні випробування нової ракетної техніки - української крилатої ракети наземного базування, яка здатна точно уражати наземні та морські цілі. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після завершення випробувань.

За його словами, це повністю українська розробка конструкторів державного підприємства «ДержККБ «Луч» у співпраці з іншими державними і приватними підприємствами ОПК України. «Під час випробувань, які відбулись успішно, перевірялися льотні характеристики та робота систем ракети», - пояснив він.

О. Турчинов також повідомив, що РНБО України, яка координує національну ракетну програму, поставила задачу «розробити комплекси крилатих ракет не тільки наземного, але і також морського та повітряного базування». «Дальність дії наших крилатих ракет та їх бойове спорядження не суперечать підписаним Україною міжнародним угодам для такого виду зброї», - додав він.

«Для України це дуже важлива подія, тому що після тотального роззброєння української армії відповідно до Будапештського Меморандуму, на озброєнні Збройних Сил України не залишилося жодної крилатої ракети», - повідомив О. Турчинов.

«Сьогоднішніми випробуваннями ми відкрили новий етап ракетної програми, відповідно до якого наші Збройні Сили повинні отримати потужні високоефективні крилаті ракети, здатні на великій відстані точно вражати ворожі цілі», - наголосив Секретар РНБО України, підсумувавши, що ракетні комплекси такого класу «є важливим фактором стримування агресора».
You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member
Александр Дубинский
2 ч ·

Министерство финансов США представило в Конгрессе так называемый "кремлевский доклад", в котором перечислены более 200 российских чиновников и бизнесменов, приближенных к Владимиру Путину. Этот список предположительно может лечь в основу новых санкций со стороны Вашингтона.

Итак, собственники каких компаний с "дочками" в Украине попали в список:

1. Алекперов и Ко, Лукойл - в Украине владеет сетью АЗС Amic
2. Фридман и Ко, Альфа-груп - в Украине владеет Альфа-банк Украина, сетью Киевстар, минводы Borjomi
3. Роттенберги, - в Украине владеют ТЦ Ocean Plaza
4. Евтушенков, АФК Система - в Украине владеет сетью МТС, интегратором nvision
5. Юшваев, Вимм-Билль-Данн - в Украине владеет молочными и упаковочными предприятиями (ТМ Словяночка, Чудо)

Ни против одной из этих компаний санкции в Украине не введены.
Я, конечно, понимаю, что президент / чиновники СНБОУ / Нацбанка / Минтопэнерго / НКРСИ / Минэкономики больше заняты травлей СМИ и своим бизнесом.
Но, возможно, пора уже поднять задницу и что-то сделать?
Хотя, можно же просто съездить в Давос и просить там ужесточить санкции против РФ.

А тут просто стричь с "русских" капусту.

• Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Луценко прокоментував розкішний відпочинок на Сейшельських островах
17:09, сьогодні

Юрій Луценко

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, що його сім'я має достатньо фінансових ресурсів для відпочинку на Сейшельських островах.
Про це генпрокурор розповів журналістам в Брюсселі, пише
"Я вказав у декларації подарунок сина, який надав нам кошти для оплати цього семиденного відпочинку. Решта витрачених коштів також буде вказана в березні-квітні", – пояснив Луценко.
За даними ЗМІ, наприкінці 2017 року родина генпрокурора упродовж семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала три вілли.
Генпрокурор пояснив, що допомога сина в розмірі 10 тисяч євро зазначена в декларації, як одноразовий подарунок.
Луценко переконував, що під час відпочинку на островах ніяких надмірностей не було.
"Я не схильний виправдовуватися. Але, на жаль, так реально відбувається, що відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу тільки за кордоном", – зазначив Луценко.

Зверху