ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Верховная Рада ввела абонентскую плату за отопление и воду

16.11.2017 13:43

С 2018 года для потребителей Украины будет введена абонентская плата за отопление, а также за горячую и холодную воду. Парламент накануне поддержал законопроект №1581-д, в котором предусматриваются такие нововведения.

В итоге, за воду придется платить определенную сумму вне зависимости от того, пользовались ли вы ней, или нет. За отопление платежи будут начисляться круглый год, а не только во время отопительного сезона. Полученные таким образом средства будут направлены на обслуживание и ремонт сетей подача тепла и воды. Вместе с этим стоимость тарифов на воду и отопление должна быть уменьшена на сумму абонентской платы. Ее размер будет рассчитан и утвержден Кабинетом Министров.
 

JNZ_FF

Active Member
Болгары и восточные славяни - це нэ эуропа?
й*ные кретины!!! Я теперь должен от отца отказаться?
Отчество - это панславянская система. Я думал с декомунизацией 1 Мая и 8 Марта дно пробили. А нет! Еще есть куда падать дебилам...
 

Loner

Well-Known Member
На озброєння ССО ЗС України прийнято снайперські гвинтівки McMillan TAC-50 та Surgeon PSR

На озброєння Сил спеціальних операцій Збройних Сил України прийнято снайперські гвинтівки McMillan TAC-50 та Surgeon PSR.
Це стало відомо з листа директора компанії «Ібіс» до Міністерства оборони, який оприлюднений сайтом zbroya.info.
Офіційного підтвердження щодо прийняття на озброєння або допуску до експлуатації у Збройних Силах України цих зразків стрілецької зброї наразі не має.
McMillan Tac-50 - це 5-зарядна великокаліберна снайперська гвинтівка з подовжньо-ковзним поворотним затвором під набій .50 BMG. Виробляється американською компанією McMillan Brothers Rifle Company. Перебуває на озброєнні ЗС Канади та морського компоненту Сил військово-морських спеціальних операцій ВМС США (англ. Naval component to the United States Special Operations).
Нагадаємо, що цього року, снайпер елітного спецпідрозділу Канади в Іраку встановив світовий рекорд з дальності підтвердженого ураження цілі, поціливши з гвинтівки McMillan TAC-50 з відстані в 3,540 метрів, що було офіційно підтверджено командуванням.
Раніше, у 2002 році, канадський капрал Роб Фурлонг також встановлював світовий рекорд за допомогою гвинтівки McMillan Tac-50. Під час операції «Анаконда» він з 2430 метрів застрелив афганського повстанця використовуючи кулю American 750 grain Hornady A-MAX.
Снайперські гвинтівки Surgeon виробляються американської компанією Surgeon Rifles, яка є підрозділом корпорації Strategic Armory Corps. Серія Surgeon PSR (Precision Sniper Rifle) створена для високоточної стрільби на далекі і наддалекі дистанції.

You must be registered for see images
 
Зверху