ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Юрий Касьянов
8 ч ·

Всякий искренний протест полезен. Против коррупции, повышения тарифов, обмана избирателей... Каждое политическое наступление на правящую плутократию следует поддержать. Даже когда наступают политические авантюристы - им не надо мешать. Чтобы власть не расслаблялась. Чтобы воровала с оглядкой. Чтобы боялась.
Но не стоит обольщаться. Никакие новые прогрессивные законы, никакие антикоррупционные суды, никакие изменения в избирательном законодательстве не помогут. Система приспособится к любым законам, найдёт лазейки, увеличит размеры взяток судьям, проведёт по открытым спискам те же лица - используя админресурс, телевизор, гречку, титушек, и правильный подсчёт голосов...
Не смогут и десять саакашвили изменить страну за семьдесят дней. Даже за семьсот не смогут, потому что нет в природе, и не будет такого парламента, который примет все эти мишины замечательные законы, нет президента, который эти законы подпишет, и нет чиновников, которые станут их выполнять.
Эволюционно эту страну можно изменить лет за пятьдесят, не меньше. Ментально, и по уровню развития демократических институтов мы находимся в конце девятнадцатого - начале двадцатого века. Поэтому все обещания сытой, справедливой жизни уже завтра - это чистый популизм. Выборами и новыми законами этого не сделать. Нет никакого иного быстрого способа, кроме революции. По другому удалить из власти серую криминально-чиновничью "элиту" невозможно.

Loner

Well-Known Member
Цитата:
Минув рік... Бодай щось змінилося?! Так, змінилося — стало ще гірше!!!

Іван Гаврилюк: «Найбільший страх у столиці України — російська мова на кожному кроці. Я мав розмови з політв’язнями, які просиділи 20–30 років. Вони казали: «Іване, до концтабору звикаєш». До цього морального концтабору я звикнути не можу…»
25 вересня у культового українського кіноактора Івана Гаврилюка 69-те Різдво. Найбільше хочеться, щоб воно було радісним для іменинника!!!

Іван Гаврилюк: «Київ — моя доля. Думаю, що вона красива. Уперше приїхав сюди в 1966 році сформованим юнаком і дуже важко звикав до столиці. Тут інший ритм життя, інші взаємини між людьми, зовсім інші швидкості, набагато вищі, аніж у Галичині. Найбільший для мене страх у столиці України — російська мова на кожному кроці! Розказують байки, як утискають у нас росіян. Я ж розповім, як це роблять з українцями.
31 січня 1967 року. Я на головній пошті столиці посилаю мамі телеграму до Львова. Пишу ж, звісно, рідною мовою. Дівчина за склом кидає мені назад і каже буквально таке: “Ви ваабщє можетє напісать на нармальном язикє?” Це в Україні мені говорить якась шмаркачка!
Чим прекрасна юність – ти не оглядаєшся і не думаєш про наслідки. Я лівша, розбиваю рукою скло і спокійно виходжу. Ніхто не наздоганяв...
Весна 1997–го. Минуло тридцять років. Знову ж Київ. У аптеку на Червоноармійській, де я купував ліки для Батька, зайшов полковник української армії. Російською мовою він задав декілька запитань, на що йому відповіли лагідною українською. Тоді він сказав дослівно те, що й дівчинка на пошті: “А ви ваабщє можетє разгаваривать на нормальном языке?” Я бив цього полковника, як гамана! Розтоптав його мобільний телефон і пішов. Ніхто не наздоганяв...
Ось так я виживаю. Я мав розмови з політв’язнями, які просиділи 20–30 років. Вони казали: “Іване, до концтабору звикаєш”. До цього морального концтабору я звикнути не можу.
Немає такого дня, щоб я у Києві з приводу своєї західноукраїнської мови не відчув ворожого чи негативного ставлення. На кіностудії імені Довженка колись мене не затверджували на ролі через моє “антісавєтскоє ліцо”.
Я себе відчуваю одним із найкращих представників української національної меншості у місті Києві. Є такий хороший старий анекдот. Іде бабця з онуком біля пам’ятника Богданові Хмельницькому. Внук запитує: “Бабушка, скажи, пажалуйста, а што ето за дядя на лошаді?” — “Панімаєш, внучєк, здєсь кагда–то жилі украінци, ето бил іх вождь”.
Ось так мені живеться…

Loner

Well-Known Member
Юрий Касьянов
31 мин ·

В условиях войны эффективность внешней политики надо измерять не в тоннах успокоительной болтовни на один телевизор, не в дороговизне зарубежных визитов, а в количестве поставляемой союзниками военной техники, оружия и боеприпасов. Если союзники оружие не дают - значит, они не союзники. А наши "лидеры", и министерство иностранных дел - лжецы и предатели.

lelja

Well-Known Member
Пока поезда останавливают и список невъездных артистов составляют могут про..ть еще один регион

·

Чому президент зобов"язаний звільнити голову Закарпатської ОДА, а парламент - оголосити позачергові вибори облради!
Затята підтримка Угорщини та її національних інтересів "українською" владою в Закарпатті набула загрозливого характеру.
Останнє рішення обласної ради проти реального ДЕРЖАВНОГО статусу української мови, ухвалено голосами партії Президента на чолі з Г. Москалем та спільно з колишніми регіоналами й представниками угорських партій, не може залишатися без уваги влади й правоохоронних органів.
Нагадаю, що за даними Всеукраїнського перепису 2001 року в Закарпатській області проживало:
українців - 80,5 відсотків;
угорців - 12.1;
румун - 2.6;
росіян - 2.5;
циган - 1.1;
словаків - 0.6....
П.С. З подібних рішень Верховної Ради Криму та обласних рад Донецької та Луганської областей Росія готувала свої окупаційні дії.

Loner

Well-Known Member
Цитата:
Власти РФ прокомментировали издание в США пособия по ведению войны с Россией
Опубликовано 24.09.2017, 11:13
совфеде
Первый зампред комитета Совета Федерации по безопасности и обороне Франц Клинцевич прокомментировал издание американского пособия по ведению войны с Россией.
Об этом пишет RT.
«Им никакие пособия не помогут, если они сойдут с ума и затеют какое-то противостояние с Россией. Ни в военно-техническом отношении, ни в морально-психологической подготовке они неспособны бороться с русскими. И в этом их самая большая беда... Выпуская подобные пособия, американцы удивительным образом не учитывают ни российские реалии, ни наш менталитет", -заявил он.

Напомним, что в США издали "Пособие по российскому военному делу нового поколения".

Loner

Well-Known Member
НА КИЇВЩИНІ ВІД ВИБУХУ ГРАНАТИ ЗАГИНУВ ВІЙСЬКОВИЙ І ТРОЄ ЧОЛОВІКІВ ПОРАНЕНІ
24.09.2017 12:31

За попередніми даними, причиною вибуху стало необережне поводження з гранатою
На Київщині внаслідок необережного поводження з гранатою від вибуху один військовий загинув та ще троє чоловіків отримали поранення. Про це повідомила ГУ Нацполіції в Київській області.

"23 вересня, близько 23:20 години, поблизу одного з магазинів у смт. Ворзель Ірпінського регіону, відпочивала компанія молодих чоловіків. Серед них були військовослужбовці, які перебували поза службою у форменому одязі з гранатою", – зазначено у повідомленні.
"У результаті необережного поводження із вибуховим предметом, один із військових загинув", – повідомили у прес-службі поліції.

Ще трьох чоловіків, двоє з яких військовослужбовці, госпіталізовано з різними тілесними ушкодженнями. Поліція встановлює обставини інциденту.

Loner

Well-Known Member
Донбасс не изменился

То, что война скоро закончится, местные пророссийские жители Донбасса уже понимают. И не только понимают, а готовятся к этому, так как осознают не только полный проигрыш, но и уровень ответственности за свои преступления. Нет, они, конечно же, не гладят блакытно-жовти прапоры и не учат Гимн Украины. Они, террористы и их пособники, стараются уничтожить свидетельства своих преступлений или переложить их на чужие плечи. Причем делают это настолько грубо и по-хамски, используя вбитые в голову пересичному украинцу психологические маркеры, что становится тошно. Манипуляции — это такое же оружие, как и «калаш».
You must be registered for see images

Зверху