ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Denis Pyatigorets

3 Std. ·

Drop-in срач або як Українська правда відредагувала цитату Трампа

Я завжди дуже тішуся з того, які офігєнні історії вигадують зрадойо… хм… противники Порошенка, коли їх заганяють у глухий кут.
«Порошенка ніколи не запросять на зустріч з Трампом»
Вжух – Президент летить в США.
«Ой, ну прилетів, але далі віце-президента Пенса його не пустять»
Вжух – призначають зустріч з Трампом.
«Ой, та то зустріч в форматі Drop-in – тобто це не повноцінна зустріч, а так – Пенс заведе Порошенка на хвилину в овальний кабінет, той привітається та поїде в аеропорт».
Вжух – і зустріч виявилася повноцінною. Зі смислами та зворотнім зв’язком. Із заявами обох президентів для преси. З Клімкіним та Чалим.
І головне, після цієї зустрічі Трап заявив наступне:

"Це велика честь бути з президентом України Порошенком. Це той регіон, до якого ми усі активно залучені. І ви бачили це, і усі читають про це. У нас було дуже, дуже хороше обговорення. І обговорення продовжаться впродовж дня. І я думаю, що досягнуто значного прогресу. Це велика честь – приймати Вас, пане президенте. Дякую", - заявив Трамп.

Зверніть увагу на дуже важливу фразу Президента Трампа!!! «І обговорення продовжаться впродовж дня». Ця фраза говорить, що ніякий це не раптовий заскок у кабінет із селфі-палкою. Це підготовлений та пропрацьований візит, який передбачає тривалі обговорення важливих для України питань.

А знаєте чому ще ця фраза «І обговорення продовжаться впродовж дня» дуже важлива? От прямо дуже-дуже важлива? Тому що Українська правда в своїй новині про коментар Трампа просто взяла і викинула її з цитати Президента США. В результаті вийшло так:

"Це велика честь зустрітися сьогодні з президентом Порошенко, президентом України – місця, в (справи якого) ми всі дуже сильно залучені, ви це бачите, і про це всі читають. Ми мали дуже-дуже хорошу дискусію і досягнуто значного прогресу".

Ось оригінал заяви Трампа на класному УНІАНі

А ось зашкварна новина від УП

Loner

Well-Known Member
Константин Нескоромный
15 мин ·

Ні, не може бути в нас все добре, ну не може! Обов'язково повинна бути зрада, або приниження досягнень!
Бо якщо визнати досягнення,то це певний вихід з зони комфорту в якої ми ні за що не відповідаємо та жаліємося на тяжку долю.
Але, панове, досить. Треба нарешті визнати - ми не є failed state. Треба зізнатися собі у тому, що в нас є проблеми котрі треба вирішувати, проте в нас багато значущих змін.
Підкажіть мені, хто у 2014 році, пакуючи тривожний рюкзак вірив у світле майбутнє, в котрому ми вистоємо під військовою, економічною та інформаційною агресією з боку росії? Надії та сподівання це одне, а знати не міг ніхто. Ми були на волосинці від колапсу та довгий час у стані невизначеності.
Але зараз, на 4 році війни не може бути не зрозуміло, що ми не просто вистояли , ми змінили парадигму світу, ми вистояли всупереч усім прогнозам. Так, ще не виграли, проте є прості факти:
1. Росія знаходиться під санкціями, яки не те що не знімають, а і суттєво поширюють. Россію викидають з енергетичного ринку, ринку зброї, роблячи х неї токсичну бананову республіку.
2. Росія тратить резерви та заощадження шаленими темпами. Не інвестує у економіку а проїдає. Питання часу коли їх не стане та почнеться не просто криза.
3. Росія для всього світу є загрозою та агресором якому не має місця у розвиненому світі з зовсім іншими цінностями.
4. Ми, в свою чергу, отримали безвіз, з вересня асоційоване членство в ЕС
5. Ми дуже зростаємо в усіх можливих рейтингах, а якби не безпекове питання, на якому, нажаль ми майже останні через війну, то зростання було б ще більшим
6. Президента приймають в Білому Домі на найвищому рівні, в ЕС, нам допомогають не словами, а ділом - нас вчать, дають технології, поглиблюють співпрацю майже в усіх сферах. Нам дають гроші на реформи та вже говорять про новий "план Маршала" для України.
7. Українська армія модернезується шаленими темпами відносно того що ми на неї можемо витрачати. Цей процес тільки почався, але ми вже маємо боєздатну армію, якої ми не мали ні в 2014, ні за всі роки незалежності.
Шановні, не треба шукати зраду,не треба принижувати наші досягнення. Їх визнають в усьому західному світі, а ми чомусь жаліємося на тяжку долю.
Так, треба вчитися визнавати досягнення, з поразок робити висновки. Та гнати в шию популістів, яки розказують казки підміняючи досягнення поразками. Окрім них це роблять тільки люди з-за поребрику.
До роботи панове, будуємо нову успішну країну!

Loner

Well-Known Member
Олег Пономарь

8 Std. ·

Лихорадка по Трампу-9 или что говорят на 31-м этаже.
Трамп между молотом и наковальней. Трамп на очень горячей сковородке. И Трамп в узком коридоре действий и решений.
С одной стороны - РФ.
Я уверен (имею основания), что досье Стила существует и оно правдиво. Я уверен, что в нем указано, что 100% у РФ есть видео (не одно) пикантного содержания с Трампом и Мисс-Венгрия и тд. Об этом знают в ФБР, об этом знает спецпрокурор Мюллер и тд. Об этом знает Трамп.
С другой стороны - вся демократическая система США. Все спецслужбы и разведсообщество и свободная пресса. Мюллер раскопает всё на всех и докажет всё про всех (Манафорт, Кушнер, Сешнс и тд).
Получается, что Трампу нужно выбирать.
Если он будет играть под дудку РФ, то он получит импичмент. Если он будет соблюдать интересы США (укреплять НАТО, помогать Украине и тд), то РФ могут обнародовать компромат (начнут сливать по чуть-чуть в качестве предупреждения и доказательства, что он есть - через какой-то условный "викиликс, асанж").
Но Трамп выберет не импичмент. Импичмент - это страх и позор на всю жизнь. Это крах.
Значит Трамп постарается пропетлять между капель или смирится со сливом компромата (но не импичмент). Это в миллион раз меньшее зло, чем импичмент. Ведь перед выборами в США гуляли аудио записи с голосом Трампа, где он хвалился как хватал женщин за p@ssy. И - ничего. Маланка не подала на развод.
Поэтому у Трампа остается единственная тактика по отношению к РФ - Я не при делах.
Новые санкции? Это не я. Это Конгресс или Минфин.
Падают асадовские Су и МИГи в Сирии? Это не я, это Маттис.
США помогают Украине? Это Пенс.
И так далее.
То есть, нужно продолжать двигаться в коридоре, который ему задают Конгресс и верхушка республиканцев, соблюдать национальные интересы США,- и тогда (может быть) есть шанс избежать самого худшего.
Очень небольшой выбор.

Loner

Well-Known Member
Юрий Бирюков
4 Std. ·

Ответ всем клоунам из партии Р̶о̶д̶и̶н̶а̶ Батькивщина, да и всем остальным клоунам, по поводу формата встречи Порошенко и Трампа кроется в этом фото.
А точнее, в количестве камер и журналистов.
Да, это не попытки "воны" поймать Трампа под туалетом. Это Овальный Кабинет. Это пресс-пул.
Это - дипломатическая победа.

You must be registered for see images

Loner

Well-Known Member

Sergey Tarabanovskiy

4 Std. ·

Валерий Чалый, Посол Украины в США о встрече в Белом Доме.

По его словам, встреча в Белом доме длилась полчаса. "Буквально сейчас мы с президентом отправляемся в Пентагон. Еще планируется встреча с госсекретарем Тиллерсоном. То есть, это абсолютно успешный визит президента Украины, своевременный и наполненный содержанием. Очевидно, что все рассказывать со встречи в Овальном кабинете, где я присутствовал, видимо, было бы неуместно. Но я могу сказать такие детали. Во-первых, поддержка была высказана и президенты в деталях обсудили очень важные для обеих стран вопросы", – рассказал посол Украины в США.

Во-вторых, по словам Валерия Чалого, президент представил конкретные материалы, карты, снимки и т.д. "То есть, это говорит о том, что президент Трамп видит и держит фокус на этом вопросе и о мире в первую очередь, о том, как возвращать четкий мировой порядок в Европе. В частности, и это главное для нас, поддержка нашей страны в противодействии России. И я могу сказать, что звучали слова "Крым", что очень важно для нас. Звучали вопросы нашего взаимодействия в военно-технической сфере", – заявил Чалый.

Loner

Well-Known Member
"К встрече G20, собеседники согласовали позиции по прекращению агрессии РФ в Донбассе и возвращению Крыма", -говорится на сайте Белого Дома

Loner

Well-Known Member
Гадя начиталась конституції

Зверху