Виталий Кирилов
You must be registered for see images
Цитата:
Нові позиції, нові люди, нові обличчя і нова історія.
У всіх на позиціях є "Дашка". ДШК. Дегтярев Шпагін крупнокаліберний. У всіх "Дашка", а у мене " Борза" - пояснює "Філін", це як " Дашка" тільки геть дика. І ганяє вона усіх хто на неї не так гляне або кого вона сама побачить. То триматися від неї треба кілометра за три. Щоб не побачила, а бачить вона... жуть як добре.
Тільки мені її привезли, то на тому боці про неї вже дізналися. Як вони це зробили сказати не можу, але дві снайперські пари одночасно замовкли і почали вислідковувати куди я встану. І крепко так їм прикортило на собі її випробувати.
А що мені, хай дивляться. Два тижні я вибирав позиції. Облаштовував, укріпляв, маскував. На одній навіть довелось добудовувати стінку, щоб з того боку якщо щось і прилетить, так не дуже болячи було.
А вони бісові діти вже нервуються. Я в приціл бачу як вони " скритно" перебігають від однієї точки до іншої і все мене шукають - слідопити херови. Але не стріляють. Не стріляють ну то і хай. Нам краще.
І тут у них терпець урвався. З самого ранку бачу в їхньому окопі щось нерозмірне велике. На голові каска і ходить висунувшись над бруствером взад - вперед. По обидва боки два клоуни в маскхалатах. Обличчя в багнюці перемазане і кущі з башки сторчать. Надивилися бойовиків і прийняли клятву бути в усьому схожим на Дункана Маклауда - фантазери. І тут я роздивився Його. Той хто ходив туди - сюди по окопу в касці з несуразною головою. То був Він. Він... Вірніше Його величний образ, який виготовили на большому плакаті. То був Кабзон - Да будуть світлі його дні! І вони, Його, використали, як приманку... На живця.. На свої духовние скрепи... На ідеал вечной красоти. На велікого Кабзона - Да будуть світлі його дні! От падлюки!
А дивлюся, як будуть події далі розвиватись. Десь з півгодини вони мене ловили на Кабзона - Да будуть світлі його дні. А я ні. Тихесенько спостерігаю. Ті бісові діти бачать, що я не ведуся і давай мені "факи" тикати з образу виликого Кабзона - Да будуть світлі його дні! Я бачу і "борза" моя бачить. Я терплю, а їй же кортить той "фак" йому підстрелити по лікоть, але першими неможна. Нізяяяя...
І тут той, що ходив з образом самого Його, втикає Кабзона - Да будуть світлі його дні, у бруствер, сам вилазить з окопа і як у тому фільмі "Хоробре серце" знімає штані і повертається до мене дупою. Повернувся до мене - то хай, вона смердить не мені, а на Нього, смердить самому Кабзону - Да будуть світлі його дні! ...
Тим часом усе це дійство спостерігали і наші АГеСники. Вони, як і я вже добре прицілились та спостерігали. Але нізяяя...
Першим здався їхній кулеметник, якого ми, доречі, не помітили за Кабзоном - Да будуть світлі його дні! Чи то йому з тої дупи так смерділо, чи не витримало його серце образ та знущання над володарем пудри та пластеліну - великим Кабзоном - Да будуть світлі його дні! Але вони почали першими. І в акурат по мені. Ледве побачив спалахи встиг пригнутись, а "Ромео" їм насипав в окоп три ВОГа і добре насипав, як по підручнику вчили. Жопочнік поки натягивав штані та буксував в окоп отримав від "Борзої". Вона його за ногу вкусила.
Тільки пилюка осіла, бачу біжуть медики, стрімко, аж спотикаються. Глянули на кулеметника, трохи зупинились, махнули рукою і до того окопа зі снайперами, що обличчя в багнюці. До одного, до другого. Виявилось, що вони теж не родичі Дункана Маклауда. А ось тикальнику факів та демонстранту своєї дупи пощастило. Врятував його "животворящий" образ великого Кабзона - Да будуть світлі його дні! І факи він тикати зможе. Йому лише ногу відірвало.
А про свою "Борзу" я вам потім ще розповім.
Виталий Кирилов
Цитата:
Майже щодня доводиться працювати по різних точках і зазвичай це місця, куди Макар телят не гоняв, або далі.
Так одного разу приїхали до однієї позиції.
- привіт хлопці, як справи?
- все добре.
- тож як добре, якщо вас учора обстріляли 82 двойками?
- та ні, то таке. Оно запитайте у "Парсека"
Підходить кремезний чолов'яга, вже поважному віці.
- що вам?
- та ми питаємо по останньому обстрілу? Гаряче було?
- да то так. Не обстіл, а посміховисько. Ми навіть вечеряти не перестали. Персики і ті не ховались. Ці апалченци знову утрути напились і давай шмалять. Херої недоросії.
- дивний у вас позивний " Парсек"?
- а я до війни був вчителем астрономії, а тут кулеметник.
"Парсек" запрошує нас присісти і сідає сам.
Ось тут недавно була комедія так ми чуть животи не понадривали.
А ну, розкажіть.
Вже було під вечір. Мене гукає "Туз" і тиче пальцем у посадку. А там дивлюся повзуть - шахтарики,по самій землі, низенько низенько. І усі як ялинки- зелені і обвішані всілякими побрякушками з військторгу. Спостерігаємо. А вони ще ближче та ближче, як оті орки по землі вошкаються і повзуть. І коли за сотню метрів до нас ми не витримали, підскочили усі і з ДШК їм - Привіт хлопці.
Як давай ці Братські народності верещати, покидали свої побрякушки і давай бігати - спортсмени.
Ми їм усі разом з АКСов - Ви куди олімпійці?
А вони як давай кивати п'ятами. То ми їм у догонку з АГСу - Хай щастиииить..
А так у нас усе тихо.
А можна мені своїм привіт передати?
добавлено
Мурлокотан Паштетофф-сосискин
Цитата:
Посетил вчера научно-практическую конференцию в ГШ
"уроки гибридной войны: военный аспект"...
с участием Президента, Секретаря СНБО, НГШ и прочих представителей ВПР страны...
В своём выступлении Верховный сделал сразу несколько важных посылов... на мой взгляд, большинство - по делу...
(на сайте МОУ они расписаны более детально...)
Понравилось выступление Александра Турчинова...
его ему явно писал какой-то системный дядька,
возможно он сам...
Про Муженко говорить не буду, его выступление касалось конкретных вещей, с картами, раскладками, посему - секретно...
Но, выделю несколько моментов...
- Критическая зависимость Украины от торговли с РФ за два года снизилась с 30% от общего товарооборота до 8.5%. Причём, Президент обозначил дальнейшее снижения этой зависимости и вообще её ликвидацию, как один из приоритетов...
- Никакого мифического запрета на ответный огонь ВСУ, в случае угрозы жизни и здоровью военнослужащих в зоне АТО
не существует
Президент, прямо в ходе конференции поручил соответствующим органам проинформировать общественность
о РЕЗУЛЬТАТАХ наших ответок на случаи нарушения боевиками Минских Соглашений...
- Верховный чётко настроен на НАТО, это стало понятно из контекста его выступления и его же реплик с места по ходу конференции. Посему, резюмируя, он подчеркнул... нужна не только армия натовского образца, но и вся сфера обороны и национальной безопасности должна быть заточена под такой образец
и весьма выразительно посмотрел в зал на скопление генералов и начальников разного калибра...
- Президента весьма "удивило" отсутствие на конференции представителей Кабмина, Министерств экономики и финансов...о чём он не преминул заметить..
- И сделал весьма чёткий посыл - "...только дипломатического или только военного решения - быть не может..." Так или иначе, готовится надо к полномасштабной войне с агрессором, а будет она, или не будет, зависит от того, насколько мы к ней будем готовы...
Короче "... Я не здамся без бою..."
- И крайнее, никаких пассажей о "давайте улыбнёмся друг другу" , "примиримся" или "мыодиннароТ" Порошенко даже не думал говорить, даже совсем наоборот... весьма так чётко обозначил кто и чем нам угрожает...