Loner
Well-Known Member
You must be registered for see links
Народний депутат "БПП" Ірина Геращенко заявила, що не підтримує рішення про позбавлення мандатів народних депутатів Миколи Томенка та Єгора Фірсова та не голосуватиме за це у Верховній Раді.
Про це Геращенко
You must be registered for see links
."Я не підтримую позбавлення мандатів Томенка і Фірсова і не буду голосувати за це у ВР. Це не вихід. Хоч і їх певні кроки не поділяю. Але розправами це не вирішити, навпаки, це шлях розколу фракції і пошуку нових ворогів і опонентів", - написала вона.
"З Томенком знайомі з 1988... Ніколи не забуду, що пройшли в часи першого Майдану, як іноді сварилися в часи президентства Ющенка і як удвох вривалися з ним в черкаське СІЗО, до автомайданівців, та в лікарні, коли інші революціонери проводили 105-у нараду десь там у теплих кабінетах.
...Єгор Фірсов був колись моїм позаштатним помічником, в часи Януковича, коли бути в опозиції до ПР в Донецьку було реально небезпечно, він розбудовував там партію "Удар" і не приховував свої погляди", - відгукнулася вона про особисті якості та заслуги обох депутатів.
"Я не поділяю певні дії Єгора сьогодні... Але - я категорично проти розправи з ними за інакомислення. Так, це часто нечесно - підривати фракцію зсередини. Але і з боку фракції недальновидно - внутрішню дискусію сприймати просто як образу чи викидання пари, а не сигнали про необхідність змін. Думаю, нам потрібно запросити Миколу і Єгора на фракцію і чесно поговорити. І не плодити внутрішніх ворогів", - пропонує народний депутат.
Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю члени партії "БПП "Солідарність" на з'їзді прийняли рішення про виключення зі своїх лав народних депутатів Єгора Фірсова та Миколи Томенка.
В суботу народний депутат Віталій Чепінога вирішив підтримати Фірсова і Томенка, і заявив про свій вихід з фракції "Блоку Порошенка".