ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images
11 августа 2015, 18:23
Появилось видео уничтожения санкционного сала в Калининграде
You must be registered for see medias

В Калининграде уничтожили четыре тонны санкционного сала. У перевозивших не было никаких документов на продукт, однако маркировка на упаковке указывала, что страной происхождения является Польша. Кроме того, груз перемещался с нарушением правил перевозки продуктов питания.
Санкционное сало поместили в заранее вырытую траншею, обильно пересыпали хлорированной известью и закопали. Несколькими часами ранее в Калининграде были уничтожены около 100 кг сыра и примерно столько же рыбы – при попытке их нелегального ввоза из Польши.
Ранее , привезенных из Казахстана. У продуктов не было ветеринарных сопроводительных документов. При осмотре установлено, что на мясе и шпике отсутствовала какая-либо маркировка.
6 августа на территории России Так, партию польских яблок уничтожили в Новосибирске. Под колеса бульдозера попали 650 кг фруктов. Их раздавили на спецплощадке недалеко от города. А в Санкт-Петербурге сожгли 500 кг сыра.
Россия продовольственных товаров из стран, которые ввели в отношении нее санкции, в том числе из ЕС. Под запрет попали мясо, колбасы, рыба, овощи, фрукты, молочная продукция. В конце июня власти решили продлить эмбарго до 5 августа 2016 года, запретив ввоз любых сыров и ужесточив правила ввоза безлактозных молочных продуктов.

Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member
Флаг Украины появился на Крымском мосту в центре Москвы, передает в воскресенье, 9 августа, корреспондент Дождя.
Впервые флаг был замечен на одной из опор моста накануне. Когда его повесили, неизвестно.

В субботу флаг развевался, однако его забило ветром в щель, и сейчас он выглядит так:

Loner

Well-Known Member
Вощевський анонсував запуск потяга для вивезення вугілля з Донбасу
11.08.2015 | 21:40

Для забезпечення роботи енергетики в осінньо-зимовий період і доставки необхідного
обсягу вугілля на склади українських ТЕС, буде запущено потяг для вивезення палива з Донбасу.

Вощевський відзначив також необхідність організувати пропускний пункт / Фото УНІАН

Про це повідомив віце-прем'єр Валерій Вощевський. "Забезпечити роботу енергетики в осінньо-зимовий період - це ключове завдання, і в цьому контексті питання першорядного значення: доставити необхідний обсяг вугілля на склади українських ТЕС", - зазначив віце-прем'єр.
Він підкреслив, що важливо максимально швидко обробити всі можливості для вивозу вугілля з Донбасу, і додав, що на сьогоднішній день практично завершено ремонтні роботи на залізничному напрямку Майорське-Микитівка. "Єдиний можливий спосіб вирішення задачі з вивозу вугілля з Донбасу - забезпечити рух на цій ділянці. Ми виконали там колосальний обсяг робіт, задіяли там десятки людей, які працювали під обстрілами. Ми відремонтували досить серйозну ділянку, тепер треба, щоб це працювало. Також необхідно організувати пропускний пункт", - зазначив Валерій Вощевський.
Він також звернув увагу на необхідність відновлення Луганської ТЕС в рамках ОЕС, на складі якої перебуває майже 500 тис. тонн вугілля.
Крім цього, на засіданні міжвідомчої робочої групи з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2015/16 обговорювалися можливі обсяги та залізницею і через морські порти України. За попередніми підрахунками, Україна планує імпортувати майже 1 млн тонн вугілля. Зокрема, ПАТ "Центренерго" щомісяця буде завозити по 200 тис. тонн імпортного вугілля.

Loner

Well-Known Member
Бандиты и «ватники» России. Портреты. Вот такая она, «братская любовь» в исполнении уголовного сброда.

Какое кино про войну я ни смотрю, везде вижу эпический размах, вселенский подход и поистине нетленные саги о судьбах людских. Даже в последних картинах о Сталинграде, например, размах, невзирая ни на что, проступает. А уж если описывать войну банд Путина против людей Украины, никаких фильмов не хватит. Поэтому одно из самых популярных направлений сейчас — материалы о том, как украинцы обороняют свою землю, свои дома и свои семьи от подонков, хлынувших сюда из соседней державы. И именно поэтому я продолжу рассказывать о самих подонках — как путинских, так и их отечественных аналогах. О российских бандитах и украинских сепаратистах. А начну в этот раз с украинского Харькова, где одни из первых появились лжеволонтеры, набивающие себе карманы под рассказы о том, как они помогают беженцам и военным.

Недавно по городу и на сайтах объявлений появились такие вот объявления. Кому-то нужны были волонтеры, которые собирали бы деньги за процент от выручки, что наводило на мысль, что и весь остальной сбор шел не на помощь нуждающимся, а в карманы организаторов аферы. Коллеги из «Вестей» наведались в офис новоявленного благотворительного фонда «Кохання» и попытались получить информацию от самих организаторов. Но информации оказалось на удивление мало.

полный текст читайте :

Loner

Well-Known Member
Около 7 млн пенсионеров получат прямое повышение выплат.

Прямое повышение пенсий в 2015 г. коснется около 7 млн человек.
Об этом в интервью заявил первый заместитель председателя правления Пенсионный фонд Украины (ПФУ) Николай Шамбир.
По словам Шамбира, это будут те, у кого пенсии не превышают размер прожиточного минимума.
«Еще 3-4 млн получат частичное повышение, то есть, вырастут те надбавки, которые зависят от размера прожиточного минимума. Например, если страховая пенсия человека составляет 1200 грн и в этой составляющей есть надбавка за сверхнормативный стаж, то повысится только такая надбавка. Но, если пенсия в 1200 грн состоит из основной пенсии, ниже прожиточного минимума, и надбавок, за счет которых пенсия достигает размера в 1200 грн, то повысится как размер самой пенсии, так и надбавок», — заявил Шамбир.

Loner

Well-Known Member
Тымчук рассказал о влиянии гробов с Донбасса на армию Путина.

Гибель российских военных на Донбассе влияет на желание их коллег в РФ ехать на войну. В итоге это создает
российским властям проблемы с отправкой солдат на восток Украины.
Об этом в интервью рассказал военный эксперт, координатор группы «Информационное сопротивление» Дмитрий Тымчук.«Поскольку гребут всех подряд, то совершенно ясно, что с набором наемников в России возникают проблемы. То же самое касается и кадровых военных. Чем больше гробов из Украины получают их родственники, тем больше возникает вопросов — а зачем российским солдатам вообще воевать на Донбассе?» — отметил он.
По словам Тымчука, это оказывает реальное влияние на ситуацию в армии РФ: «Если раньше российские РТГ (ротно-тактические группы, воюющие на Донбассе, — ред.) комплектовались на базе одной какой-нибудь бригады, то сейчас их собирают из военнослужащих разных бригад».
«Получается своеобразный винегрет. Это не лучшим образом сказывается на их боевой эффективности», — резюмировал он.
You must be registered for see medias

Loner

Well-Known Member
Ющенко заявил, что готов возглавить Национальный банк Украины

Наверное он и пчелам надоел, они его на хер обратно в политику послали...

Loner

Well-Known Member
Портал Всвіті склав список “перлів” цьогорічного ЗНО.

1. Навіть у бактерій та грибків є свої проблеми та бажання їх вирішити. Саме тому ми й існуємо.
2. Вирішувати проблеми слід обережно і чітко, щоб не підхопити ненароком іншу.
3. Найбільш розповсюджена проблема – це, звичайно, парламент України.
4. Політики як стадо баранів і кожен хоче посісти місце вожака, отож і б’ються, як собаки у дворі.
5. Я проходжу по вулиці та бачу молодь, що лежить і не може встати від того, що в стані алкогольного сп’яніння. У стані алкогольного сп’яніння гинуть люди, отримується незапланована вагітність, а потім матері роблять аборти або залишають дітей у дитячих будинках, а у рекламі було все так гарно і весело.
6. Людина, народившись на світ – це вже проблема для батьків.
7. З часом людина почала будувати заводи, електростанції і сама почала отруювати оточуючу середу.
8. Почав забруднювати оточуючу середу.
9. Адже коли ми думаємо, ми змушуємо працювати всі розумні органи нашого тіла.
10. Щастя відчувається краще на повні здорові груди.
11. Головна героїня пішла легким шляхом у вирішенні цієї проблеми – вчинила самогубство.
12. Річка долає перешкоди, щоб пересуватися далі.
13. Хочеться забути все, відкинути, забути, а ще краще кайфанути.
14. Українська література майорить яскравими прикладами.
15. У школі я пройшла наче 2-у світову війну.
16. Маруся Ч. піднімала бойовий дух солдатів, які від’їжджали на фронт.
17. Нашу молодь пропагандують до вживання наркотиків.
18. Шановні перевіряючі, поставте мені добру оцінку, бо батьки мене повісять.
19. Я поспорив з другом під параграф з біології, що я його вивчу, але в мене не получілось вивчити половину і розказав другу. Друг сказав, що не треба вчити другу, а я зрозумів, що не треба спорити під те, чого незнаєш.
20. Твір, це, на жаль, занадто складне завдання для нашого склеротичного мозоку.
21. Об’єднувалися і кохалися за кожен кусок хліба чи зернини.
22. Настав день 8 березня. У ці дні ми любили ходити по лісу та собирати гриби.
23. Це лісне створіння хотіло відчути на собі справжнє кохання.
24. Сталін послав українців воювати з холостими патронами.
25. У Наталки була проблема нежонатої.
26. Лукаш, який дуже кохав Мавку, побачивши її в поганому образі, кинув її.
27. І за проханням хлопців вона зробила аборт.
28. У кожної людини рано чи пізно є проблема кохання, із-за якої людина може втратити свідомість.
29. А тепер наша країна процвітає та розвивається на чолі з іншими державами.
30. Є таке прислів’я: якщо не любиш свою професію, краще сиди вдома.
31. Тіло хоче хавати.
32. Кожен день ми бачимо, як хтось щось робе, а інші жують.
33. На превеликий жаль, буду закінчувати з катастрофічною нестачею часу.
34. Багатство – це гроші, коли їх рахуєш, все тіло живиться, а душа звеселяється.
35. Наприкладі Колобка котрий втік від бабусі с дідусем ми бачимо що після того як він втік йому було тяжко та проблематично ходити тому що всі хтіли його з’їсти. Коли Колобок повернувся до діда і бабусі, вони його пробачили і я вважаю, що вони стали для нього кращими.
36. Президент В. Янукович, який вирішує свої проблеми і стає кращим, краще править нашою державою.
37. Стовкнувшись з чимось дуже тяжким і здолавши цю преграду відчуваємо себе набагато краще.
38. Пузир намагався піймати курку, що втікла від нього, та упав і забив собі печінку, через що у нього виник пузир, який тимчасово треба було оперувати і він пошкодував грошей і помер власною смертю.
39. Це автори, які на своїй шкірі скоштували все.
40. Будь-яка проблема – це можливість стати кращим, у моєму випадку знайти кращого хлопця.
41. А взагалі людина повинна жити не проблемами, а своїм різнокольоровим життям.
42. Т. Ш. і І. Ф. прагнули, щоб їх народ жив і процвітав, щоб не заростав будяками влади.
43. Я не стадо, я личность, і лідер.
44. Сиджу я у цьому класі і чухаю там, де не свербить, бо нічого не знаю.
45. Мені дуже компонує головна героїня.
46. Тема, яка була об’явлена, мені дуже пасує.
47. Не потрібно боятися проблем, а лише тісно співпрацювати з ними.
48. Всі ми незабаром помремо. Бажаємо успіху.
49. В Україні багато проблем: уряд, економіка і т.д. І якщо уряд піде назустріч народові, то зразу відпадуть дві проблеми: і уряд, і дороги.
50. Проблеми нам Господь створив, щоб нам не казалася земля пухом покушали не тільки пряник, ну і кнут.
51. Отже, підводячи ітоги, можна зробити висновок.
52. Наприклад, моя подруга у сімнадцятирічному віці завагітніла. Банальна ситуація від коханої людини.
53. Мирогляд.
54. Став міністром міської ради.
55. Проблема падає нам на плечі звісивши ноги і чекаючи, що ми будемо робити.
56. Щастя – мати гарну жінку, горе – мати таке щастя.
57. США суне свої штати куди не потрібно.
58. Я вирішив, що якщо не можу вступити де подобається, піду, де добре платять.
59. Він був збірником податків.
60. Оптимісти і пісімісти.

Зверху