ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
М.СААКАШВІЛІ ЗАЯВИВ ПРО БОЙКОТ РОСІЙСЬКИМ ЗМІ

Цитата:
КИЇВ. 31 травня. УНН. Новопризначений голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив про те, що відмовляється від коментарів для російських ЗМІ. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.
“Інтерв’ю для російських ЗМІ ми давати не будемо! Звертайтесь до своїх губернаторів, наприклад, до голови Сахалінської ОДА, в будинку якого ФСБ знайшла 1 млрд”, — написав М.Саакашвілі.
Додамо також, що пізніше у своєму мікроблозі політик подякував українським ЗМІ за об’єктивне висвітлення роботи його команди і закликав до спільної боротьби з російською пропагандою.
“Дякую українським ЗМІ за інформаційну підтримку і об’єктивне висвітлення нашої роботи. Будемо активно боротися з російською пропагандою”, — зауважив одеський губернатор.
Як повідомляв УНН, 29 травня П.Порошенко підписав указ про прийняття М.Саакашвілі до громадянства України. 30 травня Президент підписав указ про призначення М.Саакашвілі головою Одеської ОДА.
Нагадаємо, П.Порошенко представив активу області новопризначеного очільника Одеської області.
Також Президент заявив, що очікує позитивних результатів щодо реформ на Одещині за рік.
 

Loner

Well-Known Member
Лідери терористів відмовились платити шахтарям Донбасантрациту
31 Трав 2015 Неділя 19:34
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
У Харкові жінка бризнула з балончика в обличчя солдату
Автор Олексiй Гончар
Опублiковано: Май 31, 20:54

31 травня близько 13.30 невідома жінка увірвалася у вестибюль харківського волонтерського центру «Південний пост», який допомагає на залізничному вокзалі бійцям АТО, і розпорошила задушливий газ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор харківського Євромайдану Володимир Чистилін. «Бризнула щось в обличчя солдата і зникла. Людей довелося евакуювати», — написав він. На місце події прибули співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій і міліції. «Через «Південний пост»щодня проходить десятки бійців АТО, які прибувають на центральний харківський вокзал. Тут волонтери їм надають всю необхідну допомогу», — наголосив Чистилін. Як повідомлялося, у Києві намагалися спалити офіс волонтерів. Нагадаємо, у Дніпропетровську невідомі побили волонтерку.
 

Loner

Well-Known Member
Торговая палата США одобрила выход PayPal на рынок Украины

31 мая 2015 18:44

Влиятельная бизнес-ассоциация - Американская торговая палата поддержала идею выхода PayPal в Украину. Об этом пишет Ain.ua.
Глава ассоциации Андрей Гундер обратился с официальным письмом в НБУ и Минэкономики, в котором просит Нацбанк устранить регуляторные барьеры для выхода системы на рынок. В письме упоминаются также и другие международные системы, которые из-за регуляторных ограничений пока не могут работать в нашей стране - Apple Pay и Google Wallet.
Письмо было составлено по итогам встречи 28 мая, в которой участвовали представители рабочей группы, созданной для работы над открытием PayPal, Департамента платежных систем НБУ и комитета American Chamber of Commerce.
"Таким образом, сейчас у НБУ есть формальное письмо от Американской Торговой Палаты и основание для запуска изменений в работу. Мяч теперь на стороне НБУ", - отмечает инициатор создания рабочей группы по PayPal Илья Кенигштейн.
В письме речь идет о том, что недоступность PayPal и других подобных систем мешает мелким экспортерам из Украины работать с западными рынками.
"В Украине нет ее полного функционала, а значит, для украинских брендов отпадает целый пласт клиентов, которые могли бы заказать себе продукцию. Ее присутствие в стране для покупателя - гарантия честности продавца и безопасности", - говорится в письме.
В письме также приводится перечень тех регуляторных актов, которые требуется изменить, чтобы PayPal смог работать на украинском рынке - Положение об электронных деньгах, Инструкция о работе со счетами в национальной и иностранной валюте и т.д.
Напомним, Американская торговая палата - это одна из самых активных и влиятельных общественных неприбыльных организаций среди бизнес-ассоциаций, действующих в Украине.
Она работает с украинскими властями по вопросам, связанным с улучшением бизнес-среды в стране, а также - привлечения инвестиций в украинскую экономику.
 
Зверху