Fil 74
Well-Known Member
Бальзам на душу.О боевом дежурстве в украинском небе
видео
You must be registered for see links
Много авиаполков расформировали и сократили в 90-х.
Бальзам на душу.О боевом дежурстве в украинском небе
видео
после зоны и конфискации имущества я думаю сильно изменятся!Сундуки/куски не изменились
You must be registered for see medias
Не в этой жизни.после зоны и конфискации имущества я думаю сильно изменятся!
Ух, жесть! Это в той стране, где за гуся сажают!Не в этой жизни.
Затриманий на хабарі тиловик Нацгвардії вийшов на свободу і навіть не звільнений з роботи. Бо за нього свідчила купа військових, одного з яких судять за інший злочин.
You must be registered for see images
19 січня начальника управління тилу Нацгвардії полковника Святослава Манжуру, приведеного до Головного управління Нацгвардії Степаном Полтораком з аналогічної посади у Харківській академії Внутрішніх військ МВС,You must be registered for see linksу 232 тисячі гривень від керівників ТОВ «Візит» зYou must be registered for see linksза сприяння у тендері по м’ясним консервам. Це була половина від обумовленої високими сторонами суми відкату, або 10% від перерахованих за консерви коштів.
…Пройшло дев’ять місяців.
Тож, заслухавши свідків, суд виніс свій суворий вердикт: Манжуру вважати шахраєм, дати 5 років в’язниці, але гуманно відпустити з Богом на іспитовий термін у 3 роки. Без жодних там конфіскацій та службових обмежень, повернувши небозі два стволи – ПМ та Форт, планшети – телефон – навігатори, автомобіль та тисячу доларів різними купюрами. Єдиний формальний платіж засудженого – це аж 2,5 тисячі гривень за судові експертизи.
А от чого суд не навів у вироку – так це інформації щодо запобіжного заходу. Тобто, виглядає так, що Манжура на час суду не перебував ані під заставою, ані під відстороненням від посади.
закупать в Китае и собирать в Одессе на Малой Арнаутской ))16.11.15 22:07
Украина намерена покупать в Китае штурмовики для ВСУ, которые будут собирать в Одессе, - "Думская"
Как сообщается, сверхзвуковой самолет L-15 является лицензионной копией новейшего российского учебно-боевого Як-130.
Источник:You must be registered for see links