Война...

d324co

Well-Known Member
Російські окупанти обстріляли Святогірську Лавру - загинуло три ченця, ще троє отримали поранення


30 травня 2022 року в результаті обстрілів міста Святогірськ (Донецька область) було заподіяно руйнування Свято-Успенської Святогірської лаври, є жертви.
Як інформує про це інформаційно-просвітницький відділ Української православної церкви (МП).
"… 30 травня під час бойових зіткнень постраждали 3-й та 4-й чернечі корпуси Святогірської Свято-Успенської лаври. Під час обстрілу загинули благочинний лаври архімандрит Галактіон, чернець Аристоклей, черниця Варвара. Поранення отримали ієромонахи Йоасаф та Амфілохій, а також ієродиякон Аліпій. Кількість загиблих та постраждалих мирян наразі невідома", – повідомив митрополит Донецький та Маріупольський Іларіон, архімандрит Святогірської лаври.
Зазначається, що зв'язок із лаврою вже довгий час відсутній.

Джерело:
 

d324co

Well-Known Member

Повторюється Маріуполь? Тільки там нищили Азов, а тепер Айдар?
 

d324co

Well-Known Member
В "ЛДНР" анонсували міжнародний трибунал для Зеленського, Порошенка та Турчинова

Терористи "ЛДНР" хочуть провести трибунал для Порошенка, Зеленського та Турчинова. Окупаційна "влада" Донбасу розраховує, що в судилищі над українськими політиками та військовослужбовцями братимуть участь представники ЄС та США.
Як інформує , таку заяву зробила депутат "народної ради" Олена Шишкіна.
За її словами, окупаційна "влада" Донбасу готує міжнародний трибунал для притягнення до відповідальності українських топ політиків.
Шишкіна зазначила, що йдеться про в.о. президента України Олександра Турчинова, а також про п'ятого і шостого президентів - Петра Порошенка та Володимира Зеленського.
Колаборант під час інтерв'ю ТАСС заявила, що під формулювання військовий злочинець підпадають не лише військовослужбовці, які натиснули на курок, а й генерали з керівництвом країни, які віддали накази.
Джерело:
Яка забориста трава в них росте...
 

d324co

Well-Known Member

І то дуже добра новина - мабуть вони самі лізти по тим мінами не збираються. То й ми не поліземо. Нехай вони сидять там на дупі рівно.
 
Зверху