І, чогось, мені здається, що влада знов "не віритиме до кінця"... питання тільки до чийого (("Не теряйте время зря"
Также он призвал "отбросить интрижки и не терять время зря", не уточнив, с чем связан этот меседж."Киев, Сумы, Чернигов, Харьков – необходимо срочно строить глубокую эшелонированную оборону! Минируйте северные границы!" – сказал Корбан.
Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів запропонував дозволити українцям-чоловікам виїжджати із країни під час воєнного стану за плату, про це він повідомив у своєму закритому Telegram-каналі.
Тотальна заборона на виїзд, на його думку, лише шкодить країні. Він вважає раціональним брати плату за перетин кордону України $3–5 тис.
“Питання виїзду – це не заборонити чи дозволити. Це питання як їхати. Я пропоную внести страховий внесок, наприклад, $3–5 тис., і вільний виїзд для того, хто його зробив. У будь-якому разі тотальна заборона шкодить нам ще більше. Протягом багатьох років саме гроші заробітчан рятували нашу економіку, і зараз це особливо важливо”, – резюмував він.
На думку Андрусіва, українці рідко потрапляють у добрі умови за кордоном, здебільшого “їм доводиться винаймати житло або жити в умовному спортзалі”. Знайти кваліфіковану роботу теж складно, бо треба знати мови на професійному рівні.
“Статистика воєнних конфліктів свідчить, що 80% повертаються, із них 50% повертаються ще до завершення війни. Тому не треба боятися, що українці не повернуться додому”, – додає радник міністра внутрішніх справ.
Росія відправила в Курську область війська, що на кордоні з Україною, артилерію та ракетні установки. Про це повідомив губернатор регіону Роман Старовойт під час наради, – пишеYou must be registered for see links.
За його словами, в область «вже прибула і перебуває велика кількість особового складу Міноборони, додаткове озброєння у вигляді артилерійських та ракетних установок».
«Все спрямоване на те, щоб убезпечити мирну та творчу працю жителів Курської області, забезпечити безпеку життя та здоров’я», – зазначив Старовойт.
You must be registered for see images