Война...

d324co

Well-Known Member
З Україною у мишибратьєв завдання глобальніші . Вони не визнають нас за народ ! Це я чув власними вухами від свого колишнього сусіда-кацапа, зараженого рускомірскою маячнею , якого пам"ятаю з дитинства . ... Після Бучі і Маріуполя не дійшло ?
Або ми - або вони !
Це так. В мене теж є знайомі, з якими я спілкувався років 20, все було нормально аж поки вони не переїхали в рашу. Через 5 років вони вже почали вважати мене нацистом... І зараз такої думки(((
Вони дійсно вважають, що українців треба знищити, бо українці заражені....
АЛЕ нехай це робить ХТОСЬ!!!! Вдягнути на себе військову форму і йти особисто знищувати - вони не хочуть... від призову коситимуть усіма можливими шляхами...

До речі, ситуація 100% така сама і з "західними партнерами".. Вони визнають хуйло військовим злочинцем, росіянську армію злочинною, але напряму ризикувати своїми дупами не хочуть, навіть забезпечити чисте небо над Україною своїми ракетами...
Добре, хоч зброю почали надавати.
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aiir

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Кацапи взагалі? Кацапське керівництво? Чи кожен конкретно кацап???
Наскільки я розумію настрої (бо там є знайомі) кожен конкретно волів би кудись поїхати, подалі... "А чому я" ???? "Чому саме я повинен???"
Звісно, є фанати, є ті, що прагнуть заробити, але їх відносно небагато.
Почитай коменти під ординськими новинами, трохи вище на цій сторінці про наступ на Бєлгород.
 

d324co

Well-Known Member
Українські захисники ракетами "Нептун" вразили ракетний крейсер рашистів "Москва"


Відомий волонтер Олександр Карпюк (Serg Marco) оприлюднив інформацію, що українськими ракетами "Нептун" уражений флагман Чорноморського флоту РФ, крейсер "Москва".
Як інформує про це він написав у
Карпюк зазначив: "Двома ракетами "Нептун" щойно вражений крейсер "Москва". Стоїть, горить. А на морі шторм. Потрібне тактичне затоплення, зважаючи на все".
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Радник керівника МВС України Антон Геращенко "Кажуть, сьогодні два орки матроси, які курили в недозволеному місці на флагмані чорноморського флоту Росії - ракетному крейсері "Москва".
Тут трах-бах тарарах, щось вибухнуло. І крейсер "мацква" мало не пішов на дно. У найближчий рік буде не боєздатний. До чого тут давньоримський Бог Морей Нептун? А ні до чого!:))" Джерело:
Невже не фейк????
 

fotik

Active Member
Та то просто поштову марку погасили, та руський воєнний корабль остаточно пішов за маршрутом.
 
  • Haha
Реакції: k 54

Билли Бонс

Well-Known Member
Але канал Міністерства оборони України у телеграм, з цього приладу мовчить
 

d324co

Well-Known Member
Цю інформацію, яку поширили в соцмережах, опосередковано радник голови ОПУ Олексій Арестович в інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну.

"З флагманом морського флоту крейсером "Москва" сталася якась несподіванка. Сильно горить... Там 510 людей екіпажу, не можемо зрозуміти, що сталося - чи два матроси покурило не в тому місці, чи порушили в черговий раз якісь заходи безпеки, не щастить", - зауважив він.
 
Зверху