А вони що, до цього не наносили ???You must be registered for see links
Це так. В мене теж є знайомі, з якими я спілкувався років 20, все було нормально аж поки вони не переїхали в рашу. Через 5 років вони вже почали вважати мене нацистом... І зараз такої думки(((З Україною у мишибратьєв завдання глобальніші . Вони не визнають нас за народ ! Це я чув власними вухами від свого колишнього сусіда-кацапа, зараженого рускомірскою маячнею , якого пам"ятаю з дитинства . ... Після Бучі і Маріуполя не дійшло ?
Або ми - або вони !
Почитай коменти під ординськими новинами, трохи вище на цій сторінці про наступ на Бєлгород.Кацапи взагалі? Кацапське керівництво? Чи кожен конкретно кацап???
Наскільки я розумію настрої (бо там є знайомі) кожен конкретно волів би кудись поїхати, подалі... "А чому я" ???? "Чому саме я повинен???"
Звісно, є фанати, є ті, що прагнуть заробити, але їх відносно небагато.
Невже не фейк????Українські захисники ракетами "Нептун" вразили ракетний крейсер рашистів "Москва"
You must be registered for see linksYou must be registered for see links
You must be registered for see links
Відомий волонтер Олександр Карпюк (Serg Marco) оприлюднив інформацію, що українськими ракетами "Нептун" уражений флагман Чорноморського флоту РФ, крейсер "Москва".
Як інформуєYou must be registered for see linksпро це він написав уYou must be registered for see links
Карпюк зазначив: "Двома ракетами "Нептун" щойно вражений крейсер "Москва". Стоїть, горить. А на морі шторм. Потрібне тактичне затоплення, зважаючи на все".
Читайте на "Цензор.НЕТ":You must be registered for see links
Радник керівника МВС України Антон ГеращенкоYou must be registered for see links"Кажуть, сьогодні два орки матроси, які курили в недозволеному місці на флагмані чорноморського флоту Росії - ракетному крейсері "Москва".
Тут трах-бах тарарах, щось вибухнуло. І крейсер "мацква" мало не пішов на дно. У найближчий рік буде не боєздатний. До чого тут давньоримський Бог Морей Нептун? А ні до чого!)" Джерело:You must be registered for see links
Дуже було б непоганоще злі язики кажуть,що це Гарпун.Той самий.Невже не фейк????
Ну, то неважливо. Аби забувся "сон прекрасний - Москва згоріла ... (с) ШнурДуже було б непоганоще злі язики кажуть,що це Гарпун.Той самий.
Цю інформацію, яку поширили в соцмережах, опосередкованоYou must be registered for see linksрадник голови ОПУ Олексій Арестович в інтерв'ю правозахиснику Марку Фейгіну.
"З флагманом морського флоту крейсером "Москва" сталася якась несподіванка. Сильно горить... Там 510 людей екіпажу, не можемо зрозуміти, що сталося - чи два матроси покурило не в тому місці, чи порушили в черговий раз якісь заходи безпеки, не щастить", - зауважив він.