Война...

LevAris

Well-Known Member
Интересно сколько прохаванных с тиловых городов воспользовались шансом и себались в Европу на ПМЖ....под видом беженцев.
Пособие + бесплатная медицивна и жильё на год чи два.....за это время можно и подработку или полноценную работу найти и дальше закрепиться....в Чехии,Словакии Германии.В цивилизации жить епта)
Да вот тоже хотел поинтересоваться, где такие шикарные условия...
 

Zavhoz

Active Member
Да вот тоже хотел поинтересоваться, где такие шикарные условия...
"Польський Сейм затвердив закон про допомогу українським біженцям Біженці матимуть право користуватися державними послугами та охороною здоров’я, а також зможуть віддавати своїх дітей до польських шкіл. Також їх перебування в Польщі може тривати 18 місяців з можливістю продовження", - відзначається у повідомленні. Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
У Пентагоні вважають, що додаткові літаки мало посилять українську армію, тому пропонують системи ППО
Дата публікації10:25, 10.03.22

Ситуація із наданням українцям винищувачів знову зупинилась.
Винищувачі МІГ-29 суттєво не посилять обороноздатність українських військово-повітряних сил.
Про це заявили в оборонному відомстві Сполучених Штатів, йдеться в .

Натомість обіцяють надіслати Україні додаткові системи Після заяви польського зовнішньополітичного відомства напередодні про готовність віддати Сполученим Штатам необхідні Україні винищувачі МІГ-29, найвищі державні інституції США на різні голоси пояснюють, чому не готові брати у цьому участь.
Те, що відбувається зараз із передачею винищувачів МІГ-29 Україні - це дуже заплутана і некрасива гра.
Напередодні Польща заявила, що готова перевести усі свої МІГи, таке повідомляли американські ЗМІ, їх 29, на військову американську базу Рамштайн у Німеччині віддати їх у користування Сполучених Штатів і отримати як компенсацію американські винищувачі Ф16.
А далі з‘ясувалося, що поляки грали у темну - вони не попередили Штати, що робитимуть таку заяву і цей варіант не був з ними узгоджений. Американські посадовці почали один за одним відмовлятися від такої пропозиції. У Білому домі сказали, що це виключо «логістичні» проблеми і може бути сприйнято як ескалація конфлікту.
Тобто якщо перекласти на людську мову - Польща хотіла віддати відповідальність Сполученим Штатам - мовляв, ми дали вам літаки, далі це ваша проблема. А Штати теж не хочуть цієї відповідальності - і в Держдепі, і в Пентагоні сказали, що не вважають таку схему доцільною. Що це може бути сприйнято Росією як ескалація конфлікту, і тоді війна перекинеться і на інші держави.
США ОБІЦЯЮТЬ НАДІСЛАТИ УКРАЇНІ ДОДАТКОВІ СИСТЕМИ ПРОТИТАНКОВОЇ ТА ПРОТИПОВІТРЯНОЇ ОБОРОНИ

У Білому домі і Держдепі сьогодні заявили, що дискусії, як все ж таки передати літаки Україні, тривають. Натомість у Пентагоні сказали, що взагалі вважають таку операцію недоцільною. Тож, спрогнозувати зараз, як це все закінчиться, поки що складно. Чи будуть літаки передані Україні, чи це вже кінець дискусії.
Зрештою ще є фактор Конгресу, який тисне на Адміністрацію, щоб вона зважилася на цей крок. Але ситуація дуже непевна. «Наразі військово-повітряні сили України мають кілька ескадрилей повністю боєздатних літаків. За нашими оцінками, додавання літаків навряд чи суттєво змінить ефективність військово-повітряних сил України у порівнянні з можливостями Росії. Тому ми вважаємо, що вигода від передачі цих МіГ-29 є невеликою», - заявив речник Пентагону Джон Кірбі.
Натомість у Пентагоні кажуть, що поставлять Україні додаткові системи протитанкової та протиповітряної оборони. Сьогодні у Вашингтоні перебуває міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс. Велика Британія також розглядає можливість передачі Україні переносних зенітно-ракетних комплексів «Стар стрік», за допомогою яких можна збивати літаки. Також за словами Трасс, вони обговорюють нові санкції - відключити всі російські банки від «СВІФТа», Німеччина і досі обстоює, щоб російський Сбєрбанк залишався увімкненим. А також щоб принаймні країни великої сімки відмовилися купувати російську нафту.
«Якщо Путіна не зупинити в Україні, це матиме жахливі наслідки для європейської та глобальної безпеки. У такий спосіб ми би послали сигнал, що суверенні нації можна нищити. Отже, ми повинні йти далі і швидше у своїй відповіді. Це включає повну заборону «Свіфт» і припинення використання російської нафти та газу країнами велмкої сімки», - заявила міністерка.
Вони праві. Ще невідомо, в якому ті літаки стані... І позбивають їх, а сучасна ППО дієвіша, якщо її задіяти не лише для прикриття Київа
 

Zavhoz

Active Member
Не мое а скопировано с одного поста в соцсети но хорошо описано состояние рабонаселения расеи.

"Напомню, что непосредственным толчком к вторжению в" Украину стало уязвлённое самолюбие одной (всего лишь одной) человекообразной особи.
Такое случалось и ранее - в этом нет ничего фантастического.
Фантастическое другое, как в 21-м веке огромная 140 миллионная страна попала в полную зависимость от этой человекообразной особи.
Попала зависимость и готова выполнить любой, даже самый безумный и преступный приказ.
Такое ощущение, что 100 миллионов взрослых в россии полностью лишены собственной воли.
Настолько полностью, что невольно возникает сомнение, а люди ли они?
А если таки люди - то разумны ли?
 

Zavhoz

Active Member
Неажиданна *уйлу нож в спину прилетел от друзяшек:

Китай отказал российским компаниям в поставках авиазапчастей
Представитель Росавиации Валерий Кудинов сообщил, что КНР отказалась поставлять России запчасти для самолетов. Он также заявил, что Россия будет искать поставщиков авиазапчастей в других странах, например в Турции и Индии.
 
Зверху