fesa
Active Member
Идёте в военкомат,кабинет 309 ,3 этаж и записываетесь,медкомиссия на 4 этаже в тот же день.хочу записаться
Идёте в военкомат,кабинет 309 ,3 этаж и записываетесь,медкомиссия на 4 этаже в тот же день.хочу записаться
спасибоИдёте в военкомат,кабинет 309 ,3 этаж и записываетесь,медкомиссия на 4 этаже в тот же день.
В цьому конкретному випадку просто доколупались, щоб збити бабла. Не факт, що якби був справді підозрілий, то за бабло пропустили. Але в цілому такі ж самі д'артаньяни як і більшість громадян України. На жаль.знакомые из россии приехали, у них тут родители, мужчину(у его жены тут родители) не пускали на границе (ехали по жд), типа мол не пустим мужика, мы ж типа не знаем может он поедет "добровольцем" на Донбасс... вообще его жене пришлось заплатить и пропустили... вот такие вот дела! так что некоторые пограничники (а может почти все) пи...сы! - продадут все что можно...
Везде. С обоих сторон хватает кровожадных убийц.Не пойму - у нас говорят боевики нарушают перемирие, обстреливают, а у них - все наоборот.
You must be registered for see mediasГде правда?
Щось я не зрозумів , про яку ,,блокаду ,, брешуть луГандонці ? З кацапстаном 400 км кордону Українськими прикордонниками не контролюється , зброя , боєприпаси , найманці до банд формувань вільно переміщуються . А потім дивуються , пачамуєта ваина не заканчиваица ...Не пойму - у нас говорят боевики нарушают перемирие, обстреливают, а у них - все наоборот.
You must be registered for see mediasГде правда?
Стаття на Урядовому(!) порталі про героя за 2005 р.Экс-помощник министра обороны Украины перешел на сторону ополченцев
You must be registered for see mediasYou must be registered for see links
You must be registered for see links
О, на ти?Стаття на Урядовому(!) порталі про героя за 2005 р.
Отже в результаті маємо старого пенсіонера-хабарника в званні генерал майор, якому раптом різко "закортіло" послужити Лугандонії. З чим всіх лугандонців і вітаю !
P.S. Напевно "влада ДНР" сама відкопала цього старого пердуна для пропаганди, бо такі мудаки дуже рідко самі спішать підставлятися. Де ж він був цілий рік ? Знайшли і заставилиYou must be registered for see images
valmi09 , дивно чому ще ти не втік до луГандонії ?