Петро Порошенко 5-й Президент України

d324co

Well-Known Member
Порошенко поручил проверить госслужащих на связи с РФ
Cьогодні о 1:18 РБК-Україна

"У нас есть большое количество государственных служащих в том числе и в правоохранительных органах, которые имеют родственников в Крыму. Я обратился к председателю СБУ Грицаку для того, чтобы контрразведка сделала проверку этих сведений государственных служащих, поставив в приоритет правоохранительных и следственных органах. Как только проверка будет завершена, я буду иметь основания обратиться к любому относительно привлечения к ответственности или увольнение - за мной не заберется", - сообщил Порошенко
Значит иметь родственников в Крыму - преступление, а иметь бизнес в россии - это нормально?
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
27.12.18 10:20
"За Порошенко": Кернес заявил, что поддержит Президента на выборах. ВИДЕО
Городской голова Харькова Геннадий Кернес проголосовал бы на президентских выборах в Украине за нынешнего главу государства Петра Порошенко.
Об этом он заявил 26 декабря на брифинге, сообщает со ссылкой на
И как то ни разу не удивительно...
 

d324co

Well-Known Member
16.01.19 13:57
Средняя заработная плата в Украине в этом году должна составлять 10 100 грн, - Порошенко
Президент Украины Петр Порошенко заявил, что в 2019 году средняя заработная плата в Украине должна составлять 10 100 грн.


Как информирует со ссылкой на Президента, об этом он сообщил сегодня на встрече с жителями Борисполя Киевской области
5 лет назад я что то подобное слышал, не ??
 

rfvgy

Ukrainian
02.02.19 14:50
Порошенко оприлюднив декларацію про доходи: заробив у 2017 році 16,3 млн грн, зберігає у своєму банку $25,49 млн

Президент України володіє фабриками, телерадіокомпаніями, акціями, будинком, квартирами, земельними ділянками і колекцією картин.


Інформація про це міститися в декларації кандидата в президенти, повідомляє із посиланням на

336 тис. грн доходу П.Порошенка становила заробітна плата на займаній посаді, 15 млн 795 тис. 874 грн - відсотки за депозитами в його "Міжнародному інвестиційному банку" ("МІБ"), і 172 тис. грн доходу він отримав від продажу рухомого майна.

На рахунках в його банку "МІБ" у П.Порошенка $25,49 млн, ще 8,19 млн грн коштів перебувають у ПАТ "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал", що об'єднує багато його активів. Готівкою він зберігає $21 тис. і 60 тис. грн. Також президент позичив третім особам $3,43 млн і 1,111 млн грн.

У 2017 році президент вніс $10777 на рахунок в Rothschild Bank AG (Швейцарія), власником яких є Rothschild Trust Schweiz AG (Швейцарія).


У 2017 році П.Порошенко витратив понад 3,8 млн грн на оплату освіти, 7 млн 548,5 тис. – на транспортні послуги, 2 млн 735 тис. 849 грн – на туристичні послуги в Україні, 5 млн 472,4 тис. грн – на "послуги проживання" в Україні, 813,5 тис. грн на комунальні платежі, 90,8 тис. грн – на послуги або консультації з інвестиційного управління, і ще 95 тис. 476 грн – на представницькі витрати делегації до Бельгії.

Протягом 2017 року П.Порошенко не отримував дивідендів від понад 100 підприємств та юридичних осіб, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких він є.

Серед них ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал", в якому об'єднано чимало активів чинного президента.

У 2017 році П.Порошенко залишався кінцевим бенефіціаром ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" та його дочірніх підприємств, ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Рошен", приватної компанії з обмеженою відповідальністю Roshen Europe B. V. (Нідерланди), ПрАТ "Вінницька кондитерська фабрика", ПрАТ "Вінницький молочний завод "Рошен", ЗАТ "Кременчуцька кондитерська фабрика "Рошен", ПАТ "Маріупольська кондитерська фабрика "Рошен", ТОВ "Бісквітний комплекс "Рошен" (Бориспіль).


повністю стаття
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
"Цензор", на жаль, став страждати брехливістю. Бутусова зараз плющіть від Пороха, тому я перестав вважати читання цього ресурсу за потрібне.
 

d324co

Well-Known Member

You must be registered for see images
То все добре, але бізнес повинен буть відокремлений від держслужби!
Це була одна з обіцянок-цяцянок пороха на минулих виборах пороха президентом.
Найгірше в цій ситуаціі не те, що він особисто не виконав, а те, що він не перешкоджає такому "сумістнитству" у інших держслужбовців, бо не має на те морального права.
Можливо, він, особисто, не наносить економічної шкоди Україні, можливо, він навіть благодійник...
АЛЕ тисячі держслужбовців, поєднуючи бізнес з держслужбою - наносять величезну шкоду!
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
А він уже давно відокремлений. Зараз бізнес разом з президентом існують хіба що в лайноЗМІ.
Все ж давно вже було озвучено, навіть розслідування було, знайшли в "оБшорах", як любили писати свідєтєлі Воної, аж 3000 доларів.
Якщо хтось проспав, пошукайте.
Ротшильди займаються бізнесом Пороха.
Хочете, щоб продав? А навіщо? Достатньо, що зараз він не займається бізнесом.
Стосовно чиновників, потрібно вивчити закон, щоб знати кому можна, а кому не можна. Потрібно жити за законом, а не по якійсь там "моралі", "совєсті".
 
Зверху