Петро Порошенко 5-й Президент України

rfvgy

Ukrainian
Я вот не могу понять Вы действительно думаете что это реальная переписка? :) :) :)
Я от вас просто в шоке. И не могу понять это от недостатка образования (типа не понимаете как работает и как устроен интернет ,и что такое фотошоп? :) )
Или типа буду верить в любой бред , в который мне хочется верить?
Вот именно это тоже симптом вашей болезни. При обьяснении вам как все это делается вы начинаете впадать в агрессию и перескакиваете на другой такой же бред. У всех вас именно такие симптомы!
Значить кремлівський жидочурка не зустрічався влітку 2013 року з кацапськими міністрами по питанню побудови Кримського мосту ?
Я веду мову про ФАКТИ що ВІДБУЛИСЬ , а переписка мені цікава меньше .

d324co

Well-Known Member
Я вот не могу понять Вы действительно думаете что это реальная переписка?
Может реальная, а может и нет, а может 50/50....
В нынешнюю компьютерную эру подделать можно все, даже телефонный разговор...
Компания Adobe на ежегодной конференции MAX представила экспериментальную технологию, которая позволяет редактировать звук так же легко, как обычный текст. При помощи нового приложения, VoCo, можно будет не только менять слова местами, но и вставлять новые фразы — даже те, что человек в действительности не произносил.

PBS

Well-Known Member
У не тільки знайомі ,,ватніки,, , а навіть родичі на кацапщині є . Яким я в грудні 2013 року казав що після нападу на Крим буде війна . І вони погоджувались тоді що Крим Український і війна зайва між нашими країнами . Але за пару місяців кісєльовська пропаганда їм мізки добряче промила , крьімНаш , дьідьіваєвали та інша маячня замість здравого погляду на те що відбувається ...

Потрібно опиратись на факти ! А вони на користь того що кажу я :wait:
Взяти хоча б переписку ДудаєваСуркова , яку нещодавно виклали в інет . Ще влітку 2013 р він зустрічався з кацапськими міністрами й говорив про побудову ,,Кримського мосту,, Виника питання : Яке діло чиновнику адміністрації президента кацапстана до мосту на нашій суверенній землі ? До майдану ще півроку було чекати ....:nerd:

Cergey. вважає себе ,,іслєдоватєлєм,, .... Помиляєшся , шановний , це вас ватніков ВИВЧАЮТЬ ! :wait: :nerd:
2005 год, селигер.
You must be registered for see images

vampirich

Well-Known Member
У відповідь на риторику Порошенка Саакашвілі "відкрив таємницю" президента
You must be registered for see images

Міхеїл Саакашвілі вважає, що спроба порівнювати його діяльність з іншими грузинами, які на сьогоднішній день займають посади державного рівня в Україні, - не дуже правильне рішення. Про це він заявив у себе на Фейсбуці, коментуючи попередні слова президента Петра Порошенка, .

«Порошенко знає, що я не приймав участь у виборах, які пройшли нещодавно в Грузії. І навіть якщо б мені цього дуже сильно хотілося б, я не зміг би це зробити. Можливо хтось ще не в курсі, - я громадянин України. Кому як не президенту Порошенку знати, що не дуже тактовно порівнювати мене з Деканоідзе чи Углавою. У кожного своя задача, кожен виконує свою роботу», - зауважив «без п’яти хвилин» екс-губернатор Одеської області.

«Апелювати навколо мого походження – це щось на кшталт методів міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та подібних йому. Я хотів би, щоб президент України був на голову вище від таких речей. Я прибув до України ще тоді, коли і мій знайомий з інституту – Петро Порошенко. Він родом з Молдови. Я родом з Грузії. Не зважаючи на все, я вдячний йому, що він надав мені громадянство України. Порошенко знав ще півроку тому, що я збираюся у відставку. Проте умовив мене залишитися, обіцяючи реформи», - розповів Саакашвілі.

Cergey...

Well-Known Member
Значить кремлівський жидочурка не зустрічався влітку 2013 року з кацапськими міністрами по питанню побудови Кримського мосту ?
Я веду мову про ФАКТИ що ВІДБУЛИСЬ , а переписка мені цікава меньше .
А это кто тебе на фантазировал? Фантастику любишь читать или писать? Как же легко управлять такими как ты. Веришь всему что тебе наплетут,и даже не думаешь насколько это глупо выглядит то что ты считаешь фактами!

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Я ж казав, Сірожа, що коли ти мовчиш, здаєшся розумним...

vampirich

Well-Known Member
You must be registered for see medias

• Like
Реакції: Aiir

rfvgy

Ukrainian
20.06.17 19:05
Порошенко провів переговори з Трампом. ФОТО
Президент України Петро Порошенко вперше зустрівся з американським лідером Дональдом Трампом.
Про це інформує із посиланням на прес-секретаря Білого Дому Шона Спайсера.
Переговори проходили в Білому домі.

Останнє редагування:

Zodiak

Active Member
Да седня Пороха вычитывали хорошо! Самый главный, его помощник, главные министры экономики. Наверное указаний дали на стоко, что и записать не успел.

Зверху