Противоречия только в твоей голове!
А то о чем говорю я это называется причинно следственные связи. Любое действие приводит к своим последствиям . И вам об этих последствиях говорили еще тогда. Хотя вы и сейчас то еще не готовы воспринимать и понимать то что вам говорят. У вас при этом начинаются какие то фантазии про оппонента и приступы агрессии. Я этот феномен пристально пытаюсь изучить и понять.
У меня достаточно знакомых и даже друзей с такими симптомами.
У не тільки знайомі ,,ватніки,, , а навіть родичі на кацапщині є . Яким я в грудні 2013 року казав що після нападу на Крим буде війна . І вони погоджувались тоді що Крим Український і війна зайва між нашими країнами . Але за пару місяців кісєльовська пропаганда їм мізки добряче промила , крьімНаш , дьідьіваєвали та інша маячня замість здравого погляду на те що відбувається ...
причинно следственные связи.
Потрібно опиратись на факти ! А вони на користь того що кажу я
Взяти хоча б переписку ДудаєваСуркова , яку нещодавно виклали в інет . Ще влітку 2013 р він зустрічався з кацапськими міністрами й говорив про побудову ,,Кримського мосту,, Виника питання : Яке діло чиновнику адміністрації президента кацапстана до мосту на нашій суверенній землі ? До майдану ще півроку було чекати ....
Я этот феномен пристально пытаюсь изучить и понять
Cergey. вважає себе ,,іслєдоватєлєм,, .... Помиляєшся , шановний , це вас ватніков ВИВЧАЮТЬ !