bsv
Странник
Фокс Малдер
Программа остальных классов тут
- пост
Вопрос Kramar – Или может быть в России можно найти украинскую школу?
Ответ me - А в России тоже 50% населения страны Украиноязычные и треть населения страны Украинцы?
Будем одно и тоже под 10ть раз крутить?
Не писал я, что на каждом шагу. Почитайте внимательней, что я писал по этому поводу.Ні, там вітер не гуляє. Хоча, якщо вірити Вам, то так воно і повинно бути, бо російську мову у нас забороняють на кожному кроці. Так забороняють чи ні? Ви вже визначтесь якось, а тоді і пишіть.
Очень убедительно. Назвали учебник и это довод. Назовите школу в которой изучают Русский язык в начальных классах?Шановні форумчани, ніхто не підкаже мені в якому місті живе bsv? Про що він говорить.
Як це прибрали, коли вивчають повним ходом? В початкових класах - підручник зветься "Родник". В старших - поки що не цікавився, але спеціально тепер дізнаюсь.
Программа остальных классов тут
You must be registered for see links
-Это вы сейчас про кого?Інша справа, москвофілам хотілось, щоби російськомовними були виключно всі предмети, а українська мала той сами статус, що і іноземна (вивчалась на рівні 2-х годин на тиждень). Нічого, що все ж на Україні живемо? На ваш превеликий жаль, така країна ще є на світі. Тож, зась вам! А якщо користуватись принципом "окоза око" то кількість російських класів в Україні повинна бути пропорційна до кількості українських в Росії, відносно кількості населення. Що б ви тоді заспівали?
- пост
You must be registered for see links
Вопрос Kramar – Или может быть в России можно найти украинскую школу?
Ответ me - А в России тоже 50% населения страны Украиноязычные и треть населения страны Украинцы?
Будем одно и тоже под 10ть раз крутить?
Вы еще раз 10ть это раз расскажите. А можно на третий раз рассказать, в какой школе это было и когда?Щодо формування класів...
Тут уже надо у вас поинтересоваться в каком вы городе живете. Не буду на это тратить много букв, все прекрасно знают в каком состоянии у нас дороги и как часто нет воды в кране.Щодо інших проблем в місті... Так відключень води було не більше, ніж за андронова та Омельченка, а за невеликий термін головування Мінаєва сумських доріг відремонтовано більше (капітально Червоногвардійську, початок Дзержинського, перехрестя Прокоф"єва та Харківської, тепер Дзержинського від Леваневського до Привокзальної...), ніж за часи всіх його недавніх попередників. Але бажаючі можуть сходити помітингувати, зараз раптом всі осміліли.