Какая роль русской православной церкви в вооруженном и политическом конфликте в Украине.

rfvgy

Ukrainian
В УПЦ Київського патріархату порадили Кирилу шукати безбожників у kремлі, а не в Україні

You must be registered for see images


24.05.2015

Глава Російської православної церкви, патріарх Кирило має закликати президента Росії Володимира Путіна і все керівництво Росії припинити відкриту агресію проти України, що явно не є християнськими діями. Про це заявив речник УПЦ Київського патріархату архієпископ Євстратій (Зоря) на прохання прокоментувати заяву Кирила про те, що «безбожність стає державною ідеологією України», повідомляє «Укрінформ».

На думку архієпископа, такі заяви патріарха Московського Кирила є «елементом кремлівської пропаганди проти України».

За словами Євстратія, таке «дуже дивно чути, враховуючи те, що відкритою брехнею, неприхованою і відкритою агресією займається керівництво його власної держави (Росії – ред.)».

«Чому він своє керівництво не закликає припинити ті дії, які є діями явно нехристиянськими? ...Його власний президент значно більше виявляє ознак людини безбожної за своїми вчинками, ніж ті, хто стоїть за вчинками української держави», – зауважив архієпископ Євстратій.

За його словами, подібного роду висловлювання є черговим доказом того, що московська церква в особі її керівництва є одним з інструментів Кремля та черговим елементом пропаганди проти України.


Під час акції протесту в українській столиці. Київ, 13 серпня 2014 року


У неділю, 24 травня, під час недільного богослужіння у храмі Христа Спасителя в Москві патріарх Московський Кирило , що безбожність стає державною ідеологією України.

За весь період окупації Криму та воєнних дій на Донбасі керівництво Української православної церкви (Московського патріархату) так і не засудило дії країни-агресора.

 

Miroku

Well-Known Member
пора этих мерзавцев гнать уже из сумщины.
И что за народ то у нас?!!! Кого ни спрасишь, все в московский патриархат ходят. На Пасху все там.
Все церкви, кроме одной, та что возле ЗАГСа, у нас МОСКОВСКИЕ
18 апреля 2015года, на Центральном Кладбище были какие то мероприятия, посвященные воинам погибшим на донбасе, были губернатор Клочко и все Конфесии? римско католическая, греко католическая Украинская Православная Киевского патриархата. Не было только солочей из МП.
Многие считают, раз служба на украинском, значит и церковь украинская. ЭТО НЕ ТАК. Читайте вывеску на входе в цкпковь
Ладно бы просто молились,РПЦ МП плюют на украинских защитников а им сумчане еще деньги несут для пожертвования да и сумские чиновники и предприниматели им нехило башляют.
Вон какую двухэтажную резиденцию отгрохали в центре на Сотне,слева от Собора.
Сами получается спонсируем этих рашистских диверсантов в рясах.
 

Dreadnought

Well-Known Member
Сделал маленький клип про московских попов и их патриарха гундяева:

You must be registered for see medias
 
  • Like
Реакції: Haup
Зверху