Письмо русского десантника из крыма и.. о ситуации в крыму

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну написано красиво. Про свой народ читать такое конечно приятно.
Какой мы оказывается умеющий воевать народ! Так не долго окрылёнными и самим что то аннексировать у раССии!
Но где гарантии, что это написал не какой то журналюга или баба Маня?

Оригинал в студию!
це воно?
...
Георгій ЖОРЖЕНКО

Якщо ж орігінал самого коменту цікавить, то це треба в гуглі якусь фразу з тексту у пошук ввести і там вже дивитись. В мене знайшло десь під 50 різних джерел, де є цитування саме цього допису. Далі серед них треба дивитись, який був раніше. Але це мало що дасть, якщо оригінал був на російському ресурсі і його видалили. Тому, якщо він не знайдеться, то з рівною вірогідністю можна вважати, що це слова реальні, і що це художнє мистецтво пропаганди. Так само, як і у випадку, якщо і знайдеться оригінал, всеодно буде сумнів, що ...

Одна з перших згадок цього коменту, яку я знайшов:

15.03.2014 09:45

Ще

ще

Останнє редагування:

Koks_777

Плавали! Знаем!
це воно?
Якщо ж орігінал самого коменту цікавить, то це треба в гуглі якусь фразу з тексту у пошук ввести і там вже дивитись. В мене знайшло десь під 50 різних джерел, де є цитування саме цього допису. Далі серед них треба дивитись, який був раніше. Але це мало що дасть, якщо оригінал був на російському ресурсі і його видалили. Тому, якщо він не знайдеться, то з рівною вірогідністю можна вважати, що це слова реальні, і що це художнє мистецтво пропаганди. Так само, як і у випадку, якщо і знайдеться оригінал, всеодно буде сумнів, що ...

Одна з перших згадок цього коменту, яку я знайшов:

15.03.2014 09:45

Ще

ще
Та бачу я все!
Де рукописний оригінал? Що незрозуміло?

Або уявіть себе російським десантником.
Скільки йому повинно бути зараз років, якщо він служив разом з українцями?

Це як в пісні ДДТ "Капітан колєсніков пишет вам письмо"

А також зверніть увагу на перше речення - "Бл*дь, пацанчики, угомонитесь!"
"Пацанчики" - не властивий вираз тому поколінню яке могло служити разом з українцями. Цей вираз зявився нещродавно.

Останнє редагування:
Зверху