Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

Balaganov

он же
Кстати, Европа накладывает санкции на РФ, а Украина, как ни в чём не бывало экспортирует в этот Мордор соль, которая (украинская - 87% импортной соли в РФ) не имеет реальных конкурентов в РФ.



 

terran

Well-Known Member
Кстати, Европа накладывает санкции на РФ, а Украина, как ни в чём не бывало экспортирует в этот Мордор соль, которая (украинская - 87% импортной соли в РФ) не имеет реальных конкурентов в РФ.



а шо вы хотели, надо ж эту соль кудысь продавать.
 

GEB

Well-Known Member
Украина вообще ведёт себя так, будто никто, ничего не отжал у неё. Торгуем с рашкой, товары поставляем, части самолётов, всё зашибись просто. Санкции Европы просто умилят. Они готовы к третьему этапу санкций!!! Санкции состоят из следующих пунктов:
1. Запретить продажу орбита на территории роSSии.
2. Не пропускать в своё воздушное пространство дерижабли с роSSийским флагом.
3. Обязательно, отключить все роSSийские банки от систем виза и мастер кард, ровно на 3 секунды, чтобы роSSия задумалась!!!
 

Miksa

Active Member
А что, геббельс-фантазия у первого канала РФ закончилась - что вы бредятину, состряпанную в детсаде, из фэйсбука постите?)))
обоснуйте ну например реальность получить сланцевый газ или например как вы себе представляете пресловутый реверс о котором так много лапши уже навешали
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 КВІТНЯ, 2014 04:09
Представник Франції в Раді безпеки ООН закликав Росії не заперечувати очевидної причетності російських військ до подій на сході України

Про це він заявив під час свого виступу на засідання Ради Безпеки ООН, ініційованому російською стороною, передає .

«Ми бачимо, що вибух насилля на сході України – не спонтанний. Ми бачимо, що реалізується кримський сценарій – спочатку діють агресивні проросійськи налаштовані люди, а тоді за ними приходять дисципліновані озброєні люди в масках і камуфляжі. Все це поширюється інтернетом. Попри заперечення Росії, їй уже ніхто не вірить. Росія не розуміє, що інтернет існує і заперечує очевидне», - сказав він.

Представник Франції також закликав Росію виконувати свої зобов’язання як гаранта безпеки у світі, як члена Ради Безпеки ООН.

Він також відзначив холоднокровність в діях української влади, яка попри провокації намагається вирішити це питання через дипломатичний діалог.

14 КВІТНЯ, 2014 06:19
Представник США в Раді безпеки ООН Саманта Пауер у відповідь на заяви представника Росії Віталія Чуркіна, який нагадує про угоду від 21 лютого та запевняє, що США не робить нічого для деескалації конфлікту на сході України, сказала, що Росія своїми закликами до дипломатії суперечить тому, що відбувається в дійсності

«США завжди закликали до деескалації конфлікту в Україні, до стриманості. Це наша послідовна політика. Ми говорили, що військова сила – це не варіант. І зазначу, що Україна більше, ніж будь-яка інша держава в такій ситуації, витримала без застосування сили», - сказала вона, наголосивши, що не США призвели до ескалації конфлікту, передає .

«Причина, з якої ми хотіли довіритися Росії для переговорів, - це те, що нам важко змиритися з російською пропагандою, з військовими діями. А також важко пов’язати ці дії з закликами до дипломатії. Те, що відбувається зараз у східних областях України, це не протест, не демонстрація, як це називають в Росії, а військова операція», - заявила Пауер.

Свою тезу вона обґрунтувала тим, що зараз на сході України знаходяться військові професіонали з російською зброєю, які виконують складні операції.

«Потрібно, щоб Росія відвела свої військові сили від кордонів з Україною, потрібно вирішити питання захоплених будівель. Якщо Росія зацікавлена в деескалації ситуації на сході України, вона підключиться до цього процесу», - сказала представниця США.

14 КВІТНЯ, 2014 07:18
You must be registered for see medias

Другу половину варто послухати. Троллінг ще той.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 КВІТНЯ, 2014 14:22
Глава МЗС Швеції висунув основні вимоги до Росії по ситуації в Україні.

Глава МЗС Швеції Карл Більдт на плановій зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС озвучив три основних вимоги ЄС до Росії по ситуації в Україні.

"По-перше, - вважає він, - Росія повинна відкликати мандат на використання збройних сил. По-друге, відмежуватися від озброєних груп, які захоплюють будівлі, й по-третє, Росія повинна відвести війська від українського кордону", - ІТАР-ТАСС.

Відмова від цих вимог, стверджує Більдт, спричинить посилення санкцій з боку ЄС.
 
Зверху