Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

Life-ua

+ плюс - минус
:D

Рупор Кремля Киселев возмущен тем, что его не пустили в Норвегию: Я не могу понять этого решения
Дмитрию Киселеву испортили отпуск в Норвегии - он не получил визу на въезд.
Как сообщает об этом на своей странице в Facebook написала .

"Удивлению его не было предела! "Как 100-процентный друг Норвегии я не могу понять этого решения. Думаю, что это было очень непродуманно! Санкции Европейского Союза и Норвегии направлены против СВОБОДЫ СЛОВА", - возмущается Дмитрий Киселев, который собирался вместе с семьей провести отпуск в Норвегии. Киселев, окончивший норвежскую школу в Санкт-Петербурге, свободно говорит на норвежском... Из сегодняшнего номера шведской газеты Aftonbladet", - написала она.
 

vampirich

Well-Known Member
ну вот дожевались сопли и америкосы и ЕС. Украину просрали... а может так и было решено между странами гарантами? Они договорились обо всём.
Крымский сценарий,я думаю, начался в Луганске и Донецке.
Даже в сказачной Руси высмеяли "санкции" Обама сказал Ай я яй, а меркель о ё ёй
грустно всё это :(

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
морська сотня майдану поповнилась
Не дай Бог, эта "сотня" (а там не одна сотня самолетов) начнет мочиловку с россией. Ведь все это будет летать над нами и периодически падать.... И американские самолёты и российские ракеты будут сбивать над нашими головами.
 

GEB

Well-Known Member
Не дай Бог, эта "сотня" (а там не одна сотня самолетов) начнет мочиловку с россией. Ведь все это будет летать над нами и периодически падать.... И американские самолёты и российские ракеты будут сбивать над нашими головами.
Не начнёт, нет на то законных оснований, и все это знают. Даже если путлер всю Украину возьмёт. Прибалтика, да, Польша, да, а вот Украина нет.
 

d324co

Well-Known Member
ну вот дожевались сопли и америкосы и ЕС. Украину просрали.
А чего бы это ради " америкосы и ЕС" должны решать наши проблемы??
Их решать должны только мы. "Сопли жевали" именно украинцы. Сколько сепаратистов в Донецке? 100%? 10%? 1%?? А остальные ??? остальные пассивно наблюдают..... донаблюдаются (((
 

rfvgy

Ukrainian

Геращенко: Резолюція ПАРЄ - це міжнародний ляпас режиму Путіна

На сьогоднішньому засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи 154 делегати підтримали резолюцію по Украінї
Про це на своїй сторінці у написала народний депутат України від партії "УДАР", передає .
"В резолюціі засуджується анексія Криму і російська агресія проти Украіни. Це все ж гучний міжнародний ляпас режиму Путіна. Але головні подіі завтра, коли дискутуватиметься рішення про позбавлення російськоі делегаціі права голосу у ПАРЄ або позбавлення іх повноважень. Ми - за те, щоб іх вигнали з ПАРЄ", - написала Геращенко.
Нагадаємо, сьогоднішню 154 делегати, 26 проти, 14 утрималося.
 

rfvgy

Ukrainian


Резолюція ПАРЄ: Федералізація України неприпустима
You must be registered for see images


фото:
Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію по Україні
Резолюцію підтримали 154 делегати, 26 проти, 14 утрималося. Загалом голосувало 194 особи. Про це повідомляє .
Резолюція вважає неприйнятною федералізацію України. "Асамблея наполегливо виступає проти будь-яких ідей федералізації України, так як це може значно послабити єдність і стабільність країни", - йдеться в проекті резолюції.
При цьому, асамблея рекомендує українській владі розробити комплексну і всеосяжну стратегію, спрямовану на зміцнення місцевих і регіональних органів влади та децентралізацію влади.
"Така стратегія децентралізації повинна бути заснована на принципах сильної унітарної держави з ефективною системою централізованого управління з делегуванням відповідальності і повноважень регіонам", - наголошується в проекті резолюції.
Водночас, відзначають в асамблеї, розкол між сходом і заходом України, що посилився останнім часом, має політичне походження.
При цьому, на думку ПАРЄ, жоден з аргументів, які використовуються Російською Федерацією для виправдання своїх дій, не заснований на реальних фактах і доказах.
Також в асамблеї називають референдум щодо приєднання до Росії, що пройшов 16 березня 2014 р. в Криму, таким, що суперечить як кримській, так і українській Конституції, а також висловлюють занепокоєння з приводу великої концентрації російських військових на кордоні з Україною.
Крім того, в проекті резолюції асамблея висловлює стурбованість з приводу збільшення кількості обґрунтованих повідомлень про порушення прав етнічних українців та кримськотатарської меншини в Криму після приєднання до Росії.
Водночас ПАРЄ також заявляє і про численні неправдиві повідомленнях про порушення прав людини в Україні, що мають негативний вплив на міжнаціональні відносини в країні.
 

rfvgy

Ukrainian


ПАРЄ позбавила Росію права голосу до кінця року
You must be registered for see images

Делегацію РФ вже позбавляли права голосу в ПАРЄ у 2000 році через дії російських військ в Чечні
Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію про санкції щодо Російської Федерації через анексію Криму.
За документ, підготовлений австрійським представником Штефаном Шеннахом, проголосували 145 депутатів, проти – 21
Резолюція передбачає, що Росія до кінця року позбавляється права голосу й можливості участі в обранні суддів і генерального секретаря Ради Європи.
Як повідомив член української делегації Андрій Шевченко, ПАРЄ також підтримала поправку, яка забороняє Росії брати участь у керівних органів ПАРЄ та спостережних місіях.
Автор резолюції заявив, що в січні наступного року може бути прийнято рішення про продовження санкцій відносно російської делегації у зв'язку з "українським питанням".
"У січні ми будемо повертатися до питання про право голосу", - сказав Шеннах на сесії ПАРЄ, повідомила агенція "Інтерфакс-Україна".
Даний проект більш м'який, адже альтернативний проект містив пропозиції припинити повноваження російської делегації.
В середу Асамблея ухвалила резолюція, в якій рішуче засудила "російську військову агресію і подальшу анексію Криму, що є очевидним порушенням норм міжнародного права, в тому числі положень Статуту ООН, Гельсінського акту ОБСЄ та Статуту й основних правил Ради Європи".
You must be registered for see medias
 

Taller

Active Member
все эти санкции - фигня и путина они не остановят. кроме того, Европа осторожничает, чтобы самой сильно от своих же санкций не пострадать. если будет принято решение о вторжении на материк, то он это сделает не сомневаясь. хотя я уверен, что прямой интервенции не будет, несмотря на то, что сейчас самый подходящий для этого момент. время играет против путина и через год, 10 лет, Украина вряд ли будет такой слабой и обескровленной, как сейчас. кроме того, время идет, меняются поколения и рожденные в Украине, уже не имеют такой проросийской ориентации, как рожденные при совке. уверен, что план по отделению Крыма, закладывался, еще с начала 90-х. статус автономии, флот, формирование нужного общественного мнения в регионе, которое длилось годами. и вина украинского руководства в том, что оно не видело, или не хотело видеть очевидную угрозу.
 

artem20

Well-Known Member
Санкцыи действуют, коломойский уже продаёт рубль по 36 грывнокопеек. А до крымских событий продавал по 27.
 
Зверху