Помощь военным

Andy

Well-Known Member
ахаха, смешно. Или у швейцарцев тоже охотничьи для защиты Родины в шкафу стоят?
А чем отличаются охотничьи от неохотничьих? В плане возможности убить соседа естественно. Чем они реально отличаются, я знаю, закон об этом четко говорит.

Тотже АКМ, тот-же патрон, даже получше. В чем разница?

Клара Цеткин

Well-Known Member
А чем отличаются охотничьи от неохотничьих? В плане возможности убить соседа естественно. Чем они реально отличаются, я знаю, закон об этом четко говорит.

убить и вилкой можно при желании и умении, так в чем вопрос? давайте всем вилки раздадим

rfvgy

Ukrainian

Ви самі давали посилання на сайт охотничої зброї . В переважній більшості переробка 40-60 років списаної зброї , до то ж забракованої .
Калібр не відповіда прийнятому в армії для систем такої ж назви АК 47 на противагу АКм 74 .
Краще вже купити дробовик . Для самозахисту та оборони власності більш підходить .

P.S. Відповідаю , хоч це не я писав ,,ахаха, смешно. Или у швейцарцев тоже охотничьи для защиты Родины в шкафу стоят?,,

Andy

Well-Known Member
Ви самі давали посилання на сайт охотничої зброї . В переважній більшості переробка 40-60 років списаної зброї , до то ж забракованої .
Калібр не відповіда прийнятому в армії для систем такої ж назви АК 47 на противагу АКм 74 .
Краще вже купити дробовик . Для самозахисту та оборони власності більш підходить .
Вы просто не в теме!

arnisumy

Well-Known Member
ну вообще то, если нужно что то стоящее, то можно приобрести что то типа AR-15. (к примеру ). Здесь вам и калибр "военный", и точность на порядок выше чем у допотопного АК, да и вообще куча разных плюшек. Правда деньжат придется заплатить побольше.

Військові, які залишили Крим та тепер розміщені у закинутій військовій частині під Одесою, показали, в яких умовах їм доводиться жити.
Про це журналіст УП Катерина Сергацкова з посиланням на офіцера, який служив у Севастополі.
"Це закинута частина під Одесою, в яку селять наших військових, які виходять з Криму. Ось такі матраци та все інше нам сьогодні привезли з Міноборони. Там навіть повністю здорова людина підчепить заразу. Ніхто крім нас самих нам не допомагає (маю на увазі військових з сухопутки). А Генштаб говорить і звітує перед народом, як ми тут нічого не потребуємо. Тримаємося тільки на волонтерах", - йдеться у повідомленні.
За словами офіцера, люди, коли бачать такі умови, далі відмовляються служити.
"Люди продовжують сидіти без грошей. Карти Приватбанка нам навіть тут (в Одесі) не розблокували. Нас тут не чекали ... реально не чекали і не чекають", - зазначив військовий.
"Як і всі чотири місяці на Майдані, політики нічого не вирішують. Варто пам'ятати про це, очікуючи якихось дій від влади на сході України", - підсумував він.

You must be registered for see images

Фото Катерини Сергацкової

Зверху