Звісно, треба слухати Арестовича!!!Маніпулює українцями? Чому не можна слухати Гіркіна
Не пиздун ?! Ти при тямі , перепрошую ?!.. І ворог - це той , хто з радістю знищив би тебе і усю твою рідню , ага ... А ти слухай і далі. Поки слухається...Звісно, треба слухати Арестовича!!!
І Подоляка !!
А ще - Президента !!!!!
Вони кажуть правду і тільки правду!!
І не ким не маніпулюють !!!
You must be registered for see images attach
Гіркин такого ні в якому разі не скаже.
Бо він професійний військовий. Ворог, але не піZдун.
Звісно, що ворог. Якби такі, як він командували - було б кепсько.Не пиздун ?! Ти при тямі , перепрошую ?!.. І ворог - це той , хто з радістю знищив би тебе і усю твою рідню , ага ... А ти слухай і далі. Поки слухається...
Шановний, мені вже давно за 60 і вуха в мене добре салом змащені - лапша зразу сповзає... Я вже давно, ще з часів розвинутого соціалізму пам'ятаю , що брешуть усі. І програма " Время" і шепелявий голос Севи Новгородцева. Тільки брешуть кожен у свій бік, кому що вигідно. Ніяким смі не можно повністю вірити. Треба слухати і тих і інших. А потім порівнювати. Реальна інформація буде десь посередині.Таких , як ти , фанатів гіркина , мабуть у цілому фсб треба довго шукати ...
До речі - про ворога Гіркина і патріотів-генералів ЗСУНе пиздун ?! Ти при тямі , перепрошую ?!.. І ворог - це той , хто з радістю знищив би тебе і усю твою рідню , ага ... А ти слухай і далі. Поки слухається...
Тобто, патріоти-генерали готувались до того, що ворог атакуватиме "в лоба" найбільш підготовані для цього частини ВСУ.Військові до останнього сподівались, що РФ піде в наступ через Донбас - бригадний генерал СУБОТА, 4 ЧЕРВНЯ 2022, 12:16
За словами командира оперативно-тактичного угруповання "Північ" Дмитра Красильникова, військові до останнього сподівалися, що Росія розпочне свої активні бойові дії з тимчасово окупованої території Донбасу. Сили ООС були готові до нападу ворога.
Джерело: бригадний генерал Дмитро Красильников, командир ОТУ "Північ", якого цитує пресцентрYou must be registered for see links
Пряма мова: "Ми все ж таки думали і, можна сказати, сподівалися, що противник розпочне свої активні бойові дії з окупованої території частини Луганської і Донецької областей. Знову ж таки – маскуючись під підрозділи незаконних збройних формувань "Л/ДНР" основною частиною прикомандированих, добровольців, найманців, і трошки розбавляючи регулярними своїми військами можливо при підтримці РСЗВ дальньої дії та авіації. Можливо.
До кінця ми вірили, що наш ворог до широкомасштабної агресії по всіх фронтах, всіх лініях не зайде. Ми сподівалися на краще, але готувалися до найгіршого.
Деталі: Красильников запевняє, що перехід до активних бойових дій не був для ОТУ "Північ" несподіваним.
Військові, за його словами, "перебували в тонусі", частини і підрозділи перебували на бойових позиціях, артилерія була в районах очікування.
You must be registered for see links
Сорян , чогось у мене склалось враження що ви у тому віці , коли захоплюються комп'ютерними шутерами ... Віртуальні битви і вороги , усе таке... Тут я не вгадав , так)Шановний, мені вже давно за 60 і вуха в мене добре салом змащені - лапша зразу сповзає... Я вже давно, ще з часів розвинутого соціалізму пам'ятаю , що брешуть усі. І програма " Время" і шепелявий голос Севи Новгородцева. Тільки брешуть кожен у свій бік, кому що вигідно. Ніяким смі не можно повністю вірити. Треба слухати і тих і інших. А потім порівнювати. Реальна інформація буде десь посередині.
Ми пам'ятаємо , насправді , як про тих , кому за тупі приколи платить влада , так і про тих , хто платив тим , що 24/7 безперестану мусолили прізвища нелохів і усяких чортів ... ) І в міру своїх скромних сил намагаємось розрізняти біле від пушистого ... )Шановні, проблеми не в тому, що слухати, а як. Вмикайте критичне мислення, враховуйте, кому і що вигідно казати. Гіркін критикує і насміхається над владою орди, бо хоче бути на її фоні у всьому білому і на коні. Єдині новини, бо їм платить наша влада і цензурує також вона.
Тому, якщо не бажаєте перетворитись на Zомбо ватників дивитись різні точки зору. Бо є правда, є полуправда, я є відверта брехня і замилювання очей. От справді, хто постійно дивиться єдині новини, вже все забув і почав вірити, що ця влада ще з часів Володимира Мономаха почала готуватись до війни з ордою, а у всьому винен Порошенко - заважав. А то б за 2 дні б перемогли і мацкву спалили.
А я їх і не порівнюю. Як можна порівнювати військового пенсіонера з більш ніж 20річним практичним досвідом військових дій у "гарячих точках" і "актора, продюсера" який рік відслужив в ООС...Але дивує , з якою легкістю ви ставите поруч гіркина та Арестовича