Информационная война

x3mal

In Trance
x3mal, ти вибач, якщо ти чогось не розумієш, то це твоя особиста проблема. Те, що ти називаєш чутками, на справді реальність. Жорстока реальність, за яку відповідає саме пуйло.
Я привел пример с утверждением того, что США организовали майдан.
Это не реальность - а распиаренное утверждение.
То что Путин виноват - я думаю более чем вероятно, то есть вероятность больше 50%.
Но 100% вероятности нету и никто не может это доказать.
Я одинаково сомневаюсь в организации США майдана и в организации Путиным Донбасса. Слишком наивно верить во все это на 100%.
Год назад я был на 100% уверен в том что США замутили майдан. Но пропустив через себя с тех пор огромное количество информации я стал в этом сомневаться.
И чем больше информации я обрабатываю, тем больше сомнений возникает насчет многих вещей.
Как там говориться - чем больше я знаю, тем больше я понимаю что я ничего не знаю.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Причастность российской стороны очевидна.
Но:
1) во первых очевидна поддержка сепаратистов оружием и наемниками, но это не значит что организатор это российская сторона
вполне может быть такое что организовал какойто Вася, а российская сторона увидев это, решила что ей будет выгодно проспонсировать сепаратистов
2) во вторых даже если организатор российская сторона, это не значит именно Путин за всем этим стоит, а не скажем неизвестная узкая группа лиц-олигархов
:banghead:
1) "это не значит что организатор это российская сторона" - ну ти хоч трохи замислюйся перед тим, як пишеш. Неможливо у РФ таке, щоб якийсь Вася без дозволю цара відкрив кордони з сепарами і почав поставчати їх зброєю. Немодливо просто ічнування якогось Васі, який би керував московськими ЗМІ, які накручують ненависть до українців, і спонукають межканців московії їхати стріляти "бандерівців". Нума Васі, який може наказувати регулярним частинам РФ, в тому числі ГРУ, перетинати кордон і воювати за сепарів. Ніхто, крім пуйла, такі повноваження і можливості у РФ просто не має і не може мати.
2) може і група, але обличчя цієї групи саме путін. У німеччіни теж Гітлер був, але ж він там хоч і фюрер був, але керував не зовсім одноосібно. Так і у РФ зараз. Там багато хто вже під свій нюрбергський вирок набрав достатньо злочинів.

Theodolit

Well-Known Member
То что Путин виноват - я думаю более чем вероятно, то есть вероятность больше 50%.
Я одинаково сомневаюсь в организации США майдана и в организации Путиным Донбасса. Слишком наивно верить во все это на 100%.
Год назад я был на 100% уверен в том что США замутили майдан. Но пропустив через себя с тех пор огромное количество информации я стал в этом сомневаться.
И чем больше информации я обрабатываю, тем больше сомнений возникает насчет многих вещей.
Как там говориться - чем больше я знаю, тем больше я понимаю что я ничего не знаю.
Как ни странно, существо под ником Экстремал, прав. Путин, вернее, реальный человек, носивший эту фамилию и имя на законных основаниях, и, занимавший должность президента РФ, скорее всего, давно мёртв, и, причастен к событиям на Донбассе, быть не может.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Це добре, що ти критично до інформації ставишся, але ж не доходь до маразму. Облишимо майдан.
За Крим Пуйло вже і у фільмі взяв на себе всю відповідальність, і участь московських військ підтвердив. А ти і після цього будеш писати про якісь 50%?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Как ни странно, существо под ником Экстремал, прав. Путин, вернее, реальный человек, носивший эту фамилию и имя на законных основаниях, и, занимавший должность президента РФ, скорее всего, давно мёртв, и, причастен к событиям на Донбассе, быть не может.
Ну, в данному випадку це не дуже принципово. Коли на машині пишуть "Обама ЧМО", чи "ПТН-ПНХ", то мають на увазі саме того, хто там на сцені ходить і кого по телевізору показують.

Останнє редагування:

x3mal

In Trance
Це добре, що ти критично до інформації ставишся, але ж не доходь до маразму. Облишимо майдан.
За Крим Пуйло вже і у фільмі взяв на себе всю відповідальність, і участь московських військ підтвердив. А ти і після цього будеш писати про якісь 50%?
Про Крым вопросов нет, речь о Донбассе.
:banghead:
1) "это не значит что организатор это российская сторона" - ну ти хоч трохи замислюйся перед тим, як пишеш. Неможливо у РФ таке, щоб якийсь Вася без дозволю цара відкрив кордони з сепарами і почав поставчати їх зброєю.
Я ж и написал, что поддержка и организация могут исходить от разных людей. То есть Вася организовал. Путин увидел в этом выгоду и дал команду всячески поддерживать сепаратистов - и оружием и наемниками и пропагандой. Это просто маловероятная возможность. Не более того.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, в данному випадку це не дуже принципово. Коли на машині пишуть "Обама ЧМО", чи "ПТН-ПНХ", то мають на увазі саме того, хто там на сцені ходить і кого по телевізору показують.
Так от. З чого ми там починали. Президент США Обама нічого особливого пересічному московиту не зробив, тому коли той московит тулить собі на авто "Обама ЧМО", це дурь.
В українців жеж є реальна підстава ненавидити пуйло.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А в чому Донбас принципово відрізняється від Криму? Тільки в тому, що Україна на Донбасі почала зброєю захищати свою територію. Початковий сценарій був той самий. Ті ж самі керівники і навіть виконавці у масовці.
1) "это не значит что организатор это российская сторона" - ну ти хоч трохи замислюйся перед тим, як пишеш. Неможливо у РФ таке, щоб якийсь Вася без дозволю цара відкрив кордони з сепарами і почав поставчати їх зброєю. Немодливо просто ічнування якогось Васі, який би керував московськими ЗМІ, які накручують ненависть до українців, і спонукають межканців московії їхати стріляти "бандерівців". Нума Васі, який може наказувати регулярним частинам РФ, в тому числі ГРУ, перетинати кордон і воювати за сепарів. Ніхто, крім пуйла, такі повноваження і можливості у РФ просто не має і не може мати.
Я ж и написал, что поддержка и организация могут исходить от разных людей. То есть Вася организовал. Путин увидел в этом выгоду и дал команду всячески поддерживать сепаратистов - и оружием и наемниками и пропагандой. Это просто маловероятная возможность. Не более того.
Так в тому ж то і справа!
Дивись "Путин увидел в этом выгоду и дал команду всячески поддерживать сепаратистов", це звісно відрізняється від того, що він сам все особисто спланував, профінансував і таке інше. Відповідальних, підсудних, там багато. Але ніхто, крім пуйла не міг "дати команду". Тому головна відповідальність лежить саме на ньому. Ну дав би команду - ніхто б там нічого не робив. Навіть не треба б було давати команду "забороняти".

bortn5

Well-Known Member

Так Путин все таки ДАЛ КОМАНДУ Васе?

Зверху