слушайте а что это?
если это правда
якщо про "Бандеровцов", "Украинских националистов, фашистов, правый сектор, левый угол, соседа дядю Петю, продавщиц из супермаркета", і сказано по російському ТБ - то я вас запевняю - це все АБСОЛЮТНА ПРАВДА. Хіба ви не знали, що російські ЗМІ кажуть ТІЛЬКИ ПРАВДУ, ЗАВЖДИ! Особливо в них є головний "правдосказ" - Кісєльов. Кажуть, що він за постійну і абсолютну правду, яку розповідає на ТБ, попаде до раю...
А вони що, у друзі до вас набиваються? А коли ви дивитесь по ТБ, про вбивства, ви теж приміряєтесь чи є вбивці вашими друзями? А НКВСівці/КДБшники, які невинних людей за фальшивими наклепами (чи просто з якихось своїх міркувань) до таборів віпдравляли, розкулачували, морили голодом, депортували під керівництвом "доброго дяді з Москви", вам друзі?
я не желаю жить в такой стране
а в якій бажаєте, в тій що під надуманою підставою влізла в незалежну суверенну державу? Якщо так, то раджу поквапитись. Там як раз паспорти роздають. І з мовою проблем не буде. Головне, коли "зелені чоловічки" зупинять казати: "Ґаласавал за Януковича, люблю Путина!".
Правда звичано! І я зараз доведу вам це! Всім відомо що німецькі нацисти під час 2-ї світової розробляли літаючі тарілки. Коли війна закінчилася США і СРСР почали шукати ці тарілки, але не знайшли. А виявляється ці тарілки були заховані у схронах бандерівцями. І тепер ці бандерівці літають на цих тарілках, які світова наука називає НЛО і викрадають людей. Ніхто ж не чув що викрадають українців, але росіян яких викрадали постійно по ТБ показують. Тобто зв'язок очевидний - бандерівці літають на НЛО і ховають їх у схронах, тому НЛО досі не може ніхто знайти, до речі як і самих бандерівців.
Может это или кино снимали или постановка? Неужели такое могло быть?
А товарищ Брежнег (генсек совка!) цілував чоловіків у вуста...
Может это или кино снимали или постановка? Неужели такое могло быть? (с)...