Информационная война


Прийшли окупанти до нас в Україну. Форма новенька, воєнні машини. Та трохи поплавився їх інвентар. Байрактар!", - українці присвятили пісню ударному БПЛА. ВIДЕО Джерело:
 
ДОНEСТЬ ДАНКОРУ ЛОГIКУ ПОДАЧI IНФИ!
АТО НE ЗРОЗУМIЛО ВОНИ ФEЙК РEКЛАМУТЬ ЧИ ВСE Ж ТАКИ ВIД НЬОГО ЗАСТEРIГАЮТЬ!
You must be registered for see images attach
 

rfvgy

Ukrainian
Замість викладати новини ...- кожен при бажанні знайде їх на свій смак , викладу власне спостереження ЇНФОРМАЦІЙНОЇ ВІЙНИ .
Під час тривоги й сидіння в підвалах - слухаю ФМ радіо . Майже всі канали транслюють Телемарафон війни України проти рашки , у деяких свої передачі з проКРАЇНСЬКОЮ позицією .
А вчора після обстрілу підстанції й до сьогоднішнього вечора Українське радіь замовчало , а на двох каналах з"явилась якась фігня - на одному постійна музичка без перерв , а на другому платівка про комету та новини ще за лютий місяць ... :nerd:
 

d324co

Well-Known Member
Роскомнадзор направил Apple письмо с требованием изменить на официальное название российского Минобороны в сервисе компании. Об этом сообщили RT в пресс-службе надзорного органа.
You must be registered for see images

Ранее стало известно, что название российского оборонного ведомства в Apple Maps было изменено на «Министерство фашизма».
В Роскомнадзоре , что корпорация нарушает федеральный закон №149-ФЗ «Об информации, информационных технологиях и о защите информации».
«На данный момент на территории России наименование отражается верно, однако в других странах компания так и не изменила написание на корректное», — сообщили в службе.
 
Зверху