Информационная война

Билли Бонс

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

Автори:

Насправді маркування «Stay safe» нагадує користувачам, що треба стежити за своїм зв’язком та безпечною передачею інформації.
У соціальних мережах поширюють дезінформацію, що маркування «Stay safe» у месенджері Viber означає нібито те, що Росія зламала обліковий запис. Про це StopFake.

Переважно у вайбер-чатах пишуть, що напис «Stay safe» свідчить, що «вайбер вже прослуховують і читають окупанти».

You must be registered for see images


Насправді маркування «Stay safe» з’явилося у смартфонах (переважно на Android), воно нагадує користувачам, що треба стежити за своїм зв’язком та безпечною передачею інформації. «Подібний напис не пов’язаний з тим, що ваш телефон прослуховується ворогом. Навіть якщо уявити, що з вашого смартфона відбувається виток даних, ніхто би при цьому не маркував інтерфейс Viber спеціальною фразою "Stay safe"», — йдеться в повідомленні.

Крім того, Viber ще 24 лютого заявив, що уважно стежить за ситуацією в Україні — разом з іншими соцмережами компанія спонукає українських користувачів додати запобіжні заходи під час війни:

  • відключити геолокацію для даних (а не на самому смартфоні), що розміщуються в інтернеті, в соцмережах чи в публічних чатах;
  • користуватися зашифрованими чатами в укритті;
  • перевіряти налаштування своїх додатків (для Viber );
  • обережно вести трансляції та публікувати фото- та відео контент у соцмережах;
  • не вестися на анонімні публікації, встановити достовірність яких неможливо.
За даними опитування Київського міжнародного інституту соціології серед дорослого населення (старше 18 років) України . Найбільш популярним месенджером є Viber, яким користується 73,6% опитаних; Facebook Messenger – 42,7%; Telegram — 31,6% респондентів; WhatsApp — 25,3%. Рейтинг Kantar також свідчить, що . Дослідження Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, проведеного на замовлення «Детектора медіа», показало, що . А ось месенджер Telegram значно поступився аудиторією вайберу — його назвали 13% респондентів.

«Детектор медіа» інформує про перебіг російського наступу на Україну та .

Зранку . Після цього відбулася низка ракетних ударів на військові об’єкти в Україні, також почалася десантна операція в Чорному та Азовському морях. Росія Президент . Верховна Рада . Українців закликають , а також облич військовослужбовців ЗСУ. Водночас компанія , які мають до них доступ, щоби на основі світлин розробити алгоритм, який зможе швидко виявляти місця розташування ворожих військ.
 

rfvgy

Ukrainian


те саме на ютюб :
You must be registered for see medias


:D :giggle::rofl:
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias

,,Рузьге в Украине,, швидкими темпами стає росіянином ....
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias

,,Рузьге в Украине,, швидкими темпами стає росіянином ....
Ну, так скільки років тому один доктор філософії сказав:
„Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней“

Щоб там про нього не казали, але він був професіоналом своєї справи. В наш час змінилось тільки одне - з'явились нові носії інформації - інтернет-смі, все інше йде по його розробкам.
 
Зверху