Сепаратизм/Держзрада

Life-ua

+ плюс - минус
Если Юлька выйдет в Киеве на Майдан,ее там повесят,напару с Турчиновым.Я думаю она давно уже договорилась с Порошенко и Бютовцы получат пару кресел.Может тот же Аваков останется ......
Люди не поймут этого (именно неорганизованность и слабодействие силовиков больше всего возмущает людей , из-за этого и рейтинг Юли упал (все смотрят на Турчина , а видят Юлю) дальше некуда - подозреваю что именно экс электорат Юли во многом до Пороха перебежал)

Miroku

Well-Known Member
Вы военный?хорошо знаете специфику уличного боя, хорошо разбераетесь в способах и методах оптической, звукометрической, радиолокационной разведки?если да-то просим поучавствовать в подготовке нашего батальона.
Они не всегда сидят в городе,деревне.Они же переодически вылазят,нападают на блок-посты передвигаются по дорогам.Почему бы их в этот момент не накрыть?

GEB

Well-Known Member
Они не всегда сидят в городе,деревне.Они же переодически вылазят,нападают на блок-посты передвигаются по дорогам.Почему бы их в этот момент не накрыть?
Потому что:
1. кто-то должен их отслеживать, должна быть разведка. Для этого нужен ПРИКАЗ.
2. После обнаружения их можно уничтожать, делать засады. И для этого тоже нужен ПРИКАЗ.

Нет ПРИКАЗА - нет действий. Ещё раз повторюсь - это АРМИЯ. По другому там не бывает. И даже если ты МЕГА-УМНЫЙ боец, ПРИКАЗ - отдаёт НАЧАЛЬНИК-КОМАНДИР. И даже если ты скажешь командиру что логичнее поступить вот так, в лучшем случае выиграешь ДЖЕК-ПОТ - Наряд вне очереди. Ещё вопросы?

Life-ua

+ плюс - минус
Вы военный?хорошо знаете специфику уличного боя, хорошо разбераетесь в способах и методах оптической, звукометрической, радиолокационной разведки?если да-то просим поучавствовать в подготовке нашего батальона.
Я не военный , но стрелять умею (раньше увлекался стрельбой в тирах) А про технику всякую военную просто интересуюсь , так сказать изучаю для повышения знаний .
Насчёт батальона - я бы хоть сейчас записался , я не исключаю что запишусь (напиши в Личку инфу) - просто я в такой ситуации что я то тут то в Полтавской области живу (послезавтра например на две недели уесжаю тоже) по работе (вобще я Сумчанин) - так бросить сейчас не могу (долго обьяснять) Но в принципе я думал об этом , если сюда колорады в моём городе высадятся - я запишусь в такой батальон при МВД обязательно

rfvgy

Ukrainian
...
На тепер в Донбасі відбуваються процеси дуже схожі на ті, що мали місце на радянській окупованій території в часи Другої світової. Люди, навіть ті, хто ходив на референдум, явно втомилися від подій. В Слов’янську постійні вибухи, кулі над головами та перенасичення брехливої агітації (Правий Сектор, вас вб’ють кровожерливі націоналісти, хунта і тд.) нарешті почали витверезвляти населення. Багато людей часто перетинають кордони міста та зіштовхуються з українськими військовими, котрі досить ввічливі до місцевих і не проявляють агресії. Всі міфи руйнуються на практиці. В місті часто можна почути думку, що до захоплення сепаратистів, ніяких проблем з українськими націоналістами не було. В місті, до речі, було розвинена місцева парторганізація партії «Свобода». І розповіді про звіряче обличчя свободівців ніяк з ними не порівнювалися, особливо на фоні дій сепаратистів.
Ситуацію поглиблює тотальна експропріація майна громадян. Захоплюються будівлі, забирається інше нерухоме майно. Все це робиться під вивіскою захисту населення. Але постає питання: від кого? Самопроголошений мер Пономарьов вимушений підвищувати голос в спілкуванні з обуреним населенням. Історія з жінками з Краматорська, котрі відкрито обурювалися діями сепаратистів, має і багаточисленне не записане на відео підтвердження. До прикладу, позавчора на базарі в Слов’янську жителі обступили двох бойовиків та просили покинути місто.
Можна констатувати, що населення регіону проходить схожу школу окупації, що пройшли громадяни СРСР. І найголовніше, що і висновки робляться ті самі. Звісно, процес ще не завершився, але його плинність набагато швидша, ніж в згаданому історичному прецеденті.

GEB

Well-Known Member
Я не военный , но стрелять умею (раньше увлекался стрельбой в тирах) А про технику всякую военную просто интересуюсь , так сказать изучаю для повышения знаний .
Насчёт батальона - я бы хоть сейчас записался , я не исключаю что запишусь (напиши в Личку инфу) - просто я в такой ситуации что я то тут то в Полтавской области живу (послезавтра например на две недели уесжаю тоже) по работе (вобще я Сумчанин) - так бросить сейчас не могу (долго обьяснять) Но в принципе я думал об этом , если сюда колорады в моём городе высадятся - я запишусь в такой батальон при МВД обязательно
Парадокс ситуации, в том, что добровольцы в батальоне не нужны... Люди со знаниями не нужны... кто пояснит, почему так?

bortn5

Well-Known Member
Механизм определения где и когда они выдвигаются можно определить только применив весь спекрт способов разведки+четкое взаимодействие.учите опыт первой чеченской(аналогичные ошибки и просчеты)разница только в том, что у росиян потенциал был гораздо больше.усиливать уже эффективно действующие подразделения, разворачивать на их базе новые подразделения, во главе которых ставить уже проявивших себя бойцов и командиров.уходить от управления из центра.

Клара Цеткин

Well-Known Member
вы против майдана?
я против майдана Тимошенко, спасибо, хватит
А Вы предполагаете, что даже если выборы пройдут, то они там останутся сидеть и водку кушать? :) Колорады будут ползти дальше. Вообще мне кажется самым оптимальным взаимодействие на уровне областей. Каждая область выставляет свою защиту. Проукраинские, близлежащие области могут объедениться, только тогда встаёт вопрос, нах нам нужен кто-то там в Киеве, министры, зам-министры, если они ничего по факту не контролируют?
естественно нет, честно говоря, я вообще не понимаю такого ажиотажа вокруг выборов и такой активной попытки их сорвать со стороны России и нашего востока. Если Украина предполагается как парламентско-президентская, тогда президент у нас будет почти для красоты. Но вот обещанную военную помощь в виде вооружения, броников, касок и т.д. от запада как-то терять не хотелось бы.
кстати, да, кто-то помощь предложил им?
знаю, мой начальник бывший ходил в военкомат. афганец, командир, офицер. сказали, что пока им помощь не нужна. и дают выпускникам военных кафедр обучать бойцов. мило... до зубовного скрежета.

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ НАБІР В БАТАЛЬЙОН «СУМИ»

Основною задачею батальйону є охорона громадського порядку в обласному центрі та, при необхідності, забезпечення правопорядку в екстрених ситуаціях у прикордонних районах і місцях загострення криміногенної ситуації.

З метою належного забезпечення прав і свобод громадян, захисту суспільства від злочинних посягань, в структурі УМВС України в Сумській області створено батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Суми», куди на посади рядового і молодшого начальницького складу запрошуються цивільні особи з числа добровольців. Зарплата у бійця цього підрозділу буде не менше 4200 гривень в місяць.

«Головним завданням батальйону є охорона громадського порядку в Сумах та інших районах, а також, у разі необхідності, особовий склад батальйону може бути задіяний як мобільний підрозділ для забезпечення правопорядку в екстрених ситуаціях у прикордонних районах і місцях загострення криміногенної ситуації», - повідомляє командир цього підрозділу Ігор Мартинов.

Бажаючі служити в батальйоні «Суми» повинні бути громадянами України, мати повну середню освіту та досвід служби у Збройних Силах України, або непризовний вік з 25 років. Ну і звичайно добру фізичну підготовку.

За пенсіонерами, які отримували пенсійне забезпечення, згідно статті другої Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб» у разі прийняття їх на службу на посади рядового та начальницького складу до підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення нарахування та виплата пенсій зберігається.

Згідно статті шість Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального складу» особи, які захищали незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України, а також брали участь у антитерористичній операції визначаються учасниками бойових дій, на яких, згідно статті дванадцять цього Закону, поширюються пільги. У разі виявлення бажання проходити службу в органах внутрішніх справ особами призовного віку, на період служби їм надасться відстрочка від призову.

Громадян, яких зацікавило це повідомлення, і які бажали б послужити державі в органах внутрішніх справ просимо звертатись в сектор кадрового забезпечення Сумського міського відділу УМВС України в Сумській області за адресою:
м.Суми, вул. Першотравнева, 21, 3-й поверх, каб. 405, 406. Телефони для довідок: 66-74-05, 66-72-50.

Life-ua

+ плюс - минус
Парадокс ситуации, в том, что добровольцы в батальоне не нужны... Люди со знаниями не нужны... кто пояснит, почему так?
да ? я не знаю .. В любом случае если это докатится и до нашего города , будут создаватся и другие батальоны - я думаю в нашем городе многие запишутся .

Зверху