Сепаратизм/Держзрада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

7 КВІТНЯ, 2014 22:23
Після оприлюднення інформації, що за подіями у Луганську стоїть Олександр Єфремов, колишньому депутату від Партії регіонів обіцяють спалити будинок

Цю інформацію Володимир Ландік підтвердив у телефоній розмові з кореспондентом

«Я це заявив сьогодні, на декількох каналах, і одразу почалися дзвінки, моментально. І дом спалимо, і провокації влаштуємо... Я ж чомусь інших прізвищ не називав, про одне казав. І тут же одразу почались дзвінки, мовляв будинок спалимо, дивись за своїми дітьми, онуками, і це було декілька дзвінків та смс», - сказав Ландік.

Нагадаємо, як Еспресо.TV, Володимир Ландік звинуватив народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова у причетності до захоплення СБУ в Луганську.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

7 КВІТНЯ, 2014 22:24
У Донецьку спецназ звільнив раніше захоплене проросійськими активістами приміщення СБУ

Про це повідомила заступник голови Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Вікторія Сюмар на своїй сторінці у , передає .

Приміщення СБУ в Донецьку звільнено спецпризначенцями. Інформація від в.о. Президента", - написала Сюмар.

Цю ж інформацію підтвердив глава адміністрації президента Сергій Пашинський, повідомляє .

"Спецпідрозділ СБУ щойно звільнив від проросійських бойовиків будівлю Служби безпеки України в Донецьку" - зазначив він.

"За наказом Верховного Головнокомандуючого Олександра Турчинова антитерористична операція в східних областях буде тривати далі. Деталі операції поки невідомі", - сказав Пашинський.

Під час звільнення будівлі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в ніч на 7 квітня до приміщення Управління СБУ в Донецькій області . Захоплену будівлю СБУ в Донецьку впродовж дня .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

7 КВІТНЯ, 2014 23:08
В Донецьку, Луганську і Харківську області прибули спецпідрозділи правоохоронних органів з інших регіонів України

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму зверненні, повідомляє з посиланням на МВС.

"Ми чітко розуміємо, хто є підбурювачем заворушень у всіх трьох областях, ми їх ідентифікували, і хочу їх попередити, що законне покарання буде невідворотним", - йдеться у зверненні міністра.

За словами Авакова, в Харкові ситуація складна, але контрольована. Співробітниками правоохоронних органів затримано вже кількох осіб, озброєних як вогнепальною зброєю, так і ножами і " заточками ".

Стосовно затриманих проводяться слідчі дії та їх свідчення, зокрема, розширюють поле діяльності міліції.

"Разом з тим, я сьогодні мав можливість оцінити дії міліції в Харкові і повинен визнати, що значна кількість співробітників МВС не виконала покладені завдання належним чином. Ми будемо розбиратися з цією ситуацією і приймати кадрові рішення", - повідомив міністр і додав: "Але я переконався, що і в нинішній міліції є справжні патріоти, які роблять все належним чином".

Аваков також поінформував, що всі східні та південні області, які опинилися в групі ризику спецоперації з дестабілізації ситуації країни, укріплені додатковими спецпідрозділами з інших регіонів України.

"Ці спецпідрозділи готові вирішувати оперативні завдання без оглядки на місцеві нюанси. Хочу закликати всі гарячі голови зараз відкласти критику та панічні настрої, і допомагати міліції утримувати ситуацію. Ми повинні об'єднається і захистити цілісність і недоторканність своєї країни", - підкреслив глава МВС.

Нагадаємо, сьогодні в.о. Президента України про те, що проти тих, хто на Сході України взяв в руки зброю, будуть проводитися антитерористичні заходи. Зокрема, антитерористична операція розпочалася зі .

Dreadnought

Well-Known Member
Да плевать на такое освобождение. ОНИ ДОЛЖНЫ БЫЛИ АРЕСТОВАТЬ!!! СЕПАРАТИСТОВ. Всех без исключения кто незаконно находился в здании. Освободить здание от голодных уродов не проблема. Сколько можно позориться, весь мир считает нас НЕДОГОСУДАРСТВОМ.

Dreadnought

Well-Known Member
Теперь ясно, что сепаратистов подогревает Юлия Тимошенко и ее союзник Ринат Ахметов. Она уже ездила перед выборами по горсоветам в 2007 году, чтобы тарифы снизили, которые ее же депутаты раньше утвердили. Так и здесь будет рвать страну ради рейтинга.

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко сьогодні побувала в Донецьку та має намір навідатися ще й до Луганська

Як повідомляє , про це вона заявила на прес-конференції у Донецьку.

"Зараз переїжджаю до Луганська і хочу точно переконатися, що собою являє цей тероризм для луганчан і переконатися, що робить влада для припинення цих заворушень. Я вважаю, що мої приїзди консолідують команду і дають їй енергію протистояти і боротися", - вважає Тимошенко. Вона також розповіла про свої враження після візиту до Донецька.

"Я приїхала сьогодні в Донецьк, щоб своїми очами побачити, що тут відбувається, наскільки те, про що говориться в ЗМІ, відповідає дійсності", - зазначила політик.

Зокрема, вона навідалась до захоплених будівель облради, ОДА та СБУ і побачила там мирних людей. "Це мирні, спокійні донеччани, які в ста метрах від ОДА прогулюються, в тому числі з маленькими дітьми, ведуть себе спокійно. Місто мирне, спокійне, налаштоване жити нормальними життям", - заявила Тимошенко.

LevAris

Well-Known Member
Пусть Тимошенко за газ по 500 сначала расскажет. А потом уже на выборы.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

8 КВІТНЯ, 2014 00:35
You must be registered for see images

фото:
Після того, як сепаратисти не виконали вимогу Народного ополчення Миколаєва прибрати свої намети з території біля пам'ятника героям-ольшанцям, прихильники Майдану пішли зачищати площу самостійно.

У результаті зіткнень, що виникли, постраждала, як мінімум, одна людина, повідомляє , з посиланням на

Спочатку ополченців і проросійських сепаратистів розмежовував недостатньо щільний кордон міліції, який ополченцям вдалося досить швидко прорвати.

Почалися зіткнення з використанням шумових гранат, фаєрів і петард.

В результаті зіткнень постраждав активіст ДемАльянсу Денис Плішко. Йому розбили голову тупим предметом, коли він рознімав бійку. За його словами, це зробив хтось з боку сепаратистів.

Правоохоронні органи також брали участь в бійці: вони, не з'ясовуючи що до чого, почали застосовувати силу щодо всіх - і сепаратистів, і ополченців, проте розподілення сил склалося таким чином, що основний удар припав саме на учасників Народного ополчення.

Зважаючи на це, вони всі масово почали бігти в бік Миколаївської міськради, проте через деякий час повернулися, зайняли позицію біля пам'ятника героям-ольшанцям, готуючись до зачистки території від сепаратистів.

Пізніше активісти Народного ополчення знесли все наметове містечко з території біля пам'ятника. У ході зіткнень на місці, де розташовувався табір сепаратистів був знайдений пістолет.

Як Еспресо.ТV, у Миколаєві кілька десятків сепаратистів хотіли потрапити в ОДА.

rfvgy

Ukrainian
Як не прикро , але всі ці дії - як федерастів , так і теперішньої влади , відволікають від головного : прийняття потрібних державі законів .
Мери міст , та депутати - досі обираються простою більшістю , без 2 туру .
Про вільний доступ до інформації - прийнято тільки 1
Сьогодні голосуватимуть про люстрацію суддів , хз чи приймуть щось ?

Life-ua

+ плюс - минус
Толку от такой работы СБУ, если за 1 день захватывают 3 администрации в 3 областях и само здание СБУ в Луганске.
а в Луганске вообще , дали захватить сдание СБУ в котором находилось более 200 одиниц оружия (а для СБУшников всегда самое современное закупали) Теперь непонятно куда это оружие попадет . Те СБУшники которые покидали здание могли-бы хотя-бы на руках по два ствола унести (никто-бы не посмел отбирать автоматы)

Life-ua

+ плюс - минус
- Солидарен с Вами, но у меня такой вопрос. А если через неделю здесь появятся такие же желающие в роSSию, что мы будем делать? Ведь когда взяли Крым, многие говорили, ну Юго-Восток не Крым! Там такое не прокатит! Там вон народу столько они этих сепаратистов ать-два!... И что? Не прокатило? Повторюсь - что мы будем делать? Ещё у кого-то есть сомнения в отношении планов путлера? Или кто-то ещё думает что к нам это не докатится? Наивных много ещё?
В связи с этим, предлагаю.
1. Из числа форумчан, избрать человека, координатора, которого знают все, доверяют, и который пользуется уважением.
2. Создать мобильную группу, которая по первому требованию будет в состоянии собраться имея при себе средства защиты, и обороны.
3. Все кто входят в состав группы, стыкуются с координатором в личке, оставляют свои мобильные телефоны, и другие способы связи, для быстрого оповещения.
4. Состав группы не менее 100-150 человек, больше можно, меньше не имеет смысла. Подключайте своих знакомых, не обязательно только тех, кто на форуме, главное чтобы люди были надёжные и проверенные.
Для чего это, и зачем? Поясню свои соображения. Вчера, когда в Луганске собралась сотня этих дебилов, будь такая группа, которая бы быстро подъехала, и просто разогнала сама этих уродов, в Луганске сегодня не было бы того, что мы имеем. Сегодня нам всем стоит осознать - милиция, СБУ, и прочие силовые структуры, либо не способны, либо не на той стороне они играют. Либо мы защитим город сами, либо через неделю, здесь будет то же самое. Я ни в коем случае не паникую, но мне очень не хочется проснуться завтра, или послезавтра, в какой-нибудь Сумской Слобожанской автономии.
Ну я что в Сумах такое врядли повторится , ввиду того что сепаратистов тут вряды меньше . Они есть - но это пророссийски настроенных процентов 20 населения (да и реально сепаратистов с них мож 100 человек наберётся на всё Сумы) Если в миллионнике Харькове 2000 человек набралось , а ночью это 200 человек оставалось в ОГА - то в Сумах максимум будет несколько сот человек (по подобию Николаева где местная самооборона разогнала их лагерь)

1) если что я свой номер оставлю - только что-б он не светился в открытом доступе , что-бы не вычитали сепаратисты и не слали СМСки. Я готов поддержать если что .
2) Если и не получится , не страшно - нада просто знать что если появятся сепаратисты , подтягиватся к центру - и защищать наш город от сепаратистов , вырывать у них с корнями триколоры (проукраинская массовка обязательно возникнет , потому что Сумы это не Харьков и тем более не Донецк)
3) Не вижу смысла им тут захватывать Крымским сценарием - потому что в городе проевропейский гор совет , мер и т. д. (в Крыму референдум бутафория , в Харьков ещё большая бутафория , а в Сумах будет цирк натуральный)

• Like
Реакції: GEB
Зверху