Сепаратизм/Держзрада

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Это сценарий имеет место быть в случае если Донбасс продолжит дрейфовать автономно. Но рано или поздно он станет субъектом в составе России или Украины или другой страны. Если Турчинов не будет дальше тупить, отведет войска и пойдет на диалог - то Донбасс останется в составе Украины. Если же продолжит карательную операцию - то гудбай 52 тыс. кв. км территории Украины.
По-перше, не "карательная операция", а антітерорістична. І Антитерористична і те, для того що роблять дуже голосна назва.
По-друге, взагалі нічого не робити, це означає взагалі кинути там людей напризволяще криміналу/російським провокаторам, які там зі зброєю вештається. Так у людей хоч є можливість під прикриттям АТО втекти звідти.
 

d324co

Well-Known Member

За что боролись, на то и напоролись.
Пусть теперь свою зарплату добывают
 

STOP-KAZAP

Active Member

За что боролись, на то и напоролись.
Пусть теперь свою зарплату добывают
ну так і треба мерзотникам.
а то падлюки як на майдан вийти проти сепарів то вони не хочуть, даже підтримують сепарів, так шо так їм і треба тим донбасятам. я б тих колаборантів взагалі громадянства позбавив би.
 

Life-ua

+ плюс - минус

За что боролись, на то и напоролись.
Пусть теперь свою зарплату добывают
вчера например с Днепропетровска - целая фура новых шин ехала на Донецк прямо с завода производителя для донецких троллейбусов , мирные протестувальники фуру эту конфисковали - якобы на баррикады . (это новые шины вдуматся только) Директор завода пообещал больше никогда не отправлять свою продукцию на Донбасс .

скоро ситуация раскачается , и все поставщики десятой дорогой Донбасс обьесжать будут .
 

Life-ua

+ плюс - минус
Військові взяли під контроль один з районів на Донеччині. Прапор ДНР пішов на онучі
Великоновосілківський район Донецької області взято під контроль силами АТО

Про це повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко на своїй сторінці в «Фейсбук», пише

«За інформацією розвідки так званий батальйон «схід» висунутий сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. У місто з них ніхто не увійде», - написав Семенченко.

За його словами, Великоновосілківський РВВС узятий під контроль, співробітники після проведення профілактичної роботи приведені до повторної присяги на вірність Україні.«Завтра разом з Народним ополченням міліція приступлять до несення служби. Начальник міліції втік у невідомому напрямку. Звертаємося до міністра МВС з побажанням задовольнити вимоги місцевих жителів і замінити негідника, особисто брав участь у зриві українського прапора на патріота, який користуватиметься довірою городян. Збитки понесені РВВС при штурмі будуть компенсовані з каси батальйону», - додав він.

Семенченко також повідомив, що втекли місцеві депутати від Партії регіонів і голова районної ради по кличці «Шира».

«Місцевими жителями ці персонажі, як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор піднятий на флагштоку біля райради, прапор ДНР пішов на онучі. Завтра, після проведення заходів щодо зміцнення української влади в регіоні ми висуваємося в наступний район Донбасу», - наголосив Семенченко.
 

d324co

Well-Known Member
Губарев грозит, что через час боевики начнут тотальное уничтожение украинских силовиков

Инф. «ФАКТОВ»15.05.2014

Если в течение часа украинские войска и техника не будут выведены с территории так называемой «Донецкой народной республики», то ополченцы начнут их уничтожение.
 
Зверху