Сепаратизм/Держзрада

Клара Цеткин

Well-Known Member


Луганские сепаратисты взяли в кольцо иностранных дипломатов

14:1030.03.2014
You must be registered for see images

Фото Ирины Козыревой
Луганские сепаратисты, которые в сквере около Луганской облгосадминистрации, привели в сквер представителей Франции и США, которые пребывают с визитом в областном центре.

Об этом сообщает корреспондент 0642.

Отметим, на данный момент в Луганске находится посол Франции в Украине Ален Реми.

Активисты обнаружили западных парламентариев около ОГА и привели их к митингующим. Толпа обступила их плотным кольцом и на повышенных тонах жалуется на отключение российских каналов. Никто из митингующих не владеет ни английским, ни французским языком, поэтому иностранные дипломаты не понимают, что им говорят. Они выглядят испуганными. Сепаратисты ищут переводчика.

Отметим, что милиции на площади почти нет, а те несколько человек, которые наблюдаются, бездействуют.

На данный момент дипломатов вывели из толпы и отвели в кафе "Снежинка". Там они ведут переговоры с представителями "Луганской гвардии". О чем они говорят - неизвестно, так как кафе охраняется молодыми людьми в спортивных костюмах.

Напомним, луганские сепаратисты сегодня проводят свой очередной митинг, они требуют "свергать сионистов" и просят о российской оккупации. Митингующих около 500 человек.
 

STOP-KAZAP

Active Member
на черзі андюшка з фарадюшкою.
я уже на них відіслав запит.
Луганские сепаратисты взяли в кольцо иностранных дипломатов
по фото/відео установити цих покидьків, виписати з кожного штраф тисяч по 20, і до примусових робіт на шахти.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

30 БЕРЕЗНЯ 2014 15:15
У Харкові проходить сепаратистський мітинг, в якому беруть участь 1500 осіб

Про це повідомляє .

Люди, що зібралися перед пам'ятником Леніну на площі Свободи, тримають прапори України, Росії, Радянського Союзу, георгіївські стяги, прапори Компартії України та кількох громадських організацій.

Крім того, учасники мітингу розгорнули плакати та транспаранти з написами: “Россия — спаси нас», «Наш язык — русский», «Беркуту — слава», «Правый сектор — убийцы», «Харьков требует референдум», «Харьков за Таможенный Союз», «Янукович, предательство надо искупать».

Спікери зі сцени висловили вимогу сформувати координаційну раду південно-східних регіонів України та “виступити єдиним фронтом” проти нинішньої влади. “За спинами у нас Росія, і вона допоможе”, - підкреслив оратор зі сцени.

Крім того, учасники мітингу висловилися за необхідність запровадження російської мови, як другої державної, а також за створення південно-східної автономії на українських землях.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

30 БЕРЕЗНЯ 2014 16:25
Натовп учасників проросійського сепаратистського мітингу напав на проспекті Миру в Донецьку на автомобіль, на якому помітили символіку Євросоюзу

Про це повідомляє із посиланням на донецьке видання .

"Люди оточили машину і зі словами "бий під...ів" розбили скло в авто. Водій за допомогою міліції зумів залишити місце пригоди", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Еспресо.TV раніше, у центрі Донецька сьогодні партія "Російський блок" збори громадян. Прийшло близько 600 людей.

30 БЕРЕЗНЯ 2014 17:55
В Донецькій області скоєно напад на учасників велопробігу "За єдину Україну"

Про це повідомляє із посиланням на " ".

За словами координатора велопробігу Руслана Майбороди, "не доїжджаючи 40 км до Донецька на колону учасників вело-пробігу "За єдину Україну" було скоєно напад. Велосипедистів зупинили два автомобілі з яких вийшло 10 людей. Вони погрожували учасникам вело-пробігу, зламали прапори України і національну символіку".

Як стверджує активіст, "нецензурно висловлюючись, в грубій формі вимагали повернутися велосипедистам туди, звідки вони приїхали і не заїжджати до Донецька".

Нападники запевнили, за словами Майбороди, що у "випадку появи велосипедистів у Донецьку їм загрожує фізична розправа".

Велосипедист повідомив, що нині обласна та міська міліція "роблять дії для забезпечення охорони і безперешкодному руху учасників вело-пробігу і велосипедисти продовжують рух".

Велопробіг стартував минулої неділі в Києві, його учасники відвідали Полтаву та Харків. Останнім містом у пробігу мав стати Донецьк.

Як повідомляло Еспресо.TV сьогодні в Донецьку проходить проросійський мітинг. Сепаратисти на автомобіль з символікою ЄС.

30 БЕРЕЗНЯ 2014 19:14
Проросійські мітингувальники перекривали залізничний рух в районі залізничного вокзалу в Донецьку, сидячи на рейках

Про це повідомляє із посиланням на донецьке видання " ".

"Близько години люди сиділи на рейках. Затримка відправлення з Донецька поїзда номер 69 сполученням "Львів-Донецьк-Маріуполь" склала 20 хвилин. Більше затримок поїздів не було", - сказали в прес-службі Донецької залізниці.

Постраждалих немає. На обслуговування пасажирів даний інцидент не вплинув.

У ході блокування на вокзалі звучало оголошення про те, що залізниця є стратегічним об'єктом і її блокування загрожує кримінальною дією.

Нагадаємо, що сьогодні в Донецьку проходить проросійський мітинг. Сепаратисти вдень на автомобіль з символікою ЄС.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

30 БЕРЕЗНЯ 2014 19:44
Прибічники і противники Євромайдану побилися в центрі Одеси, поблизу пам'ятника Дюку де Рішельє, де з осені щодня збираються прибічники євроінтеграції

Про це повідомляє із посиланням на " ".

Колона проросійськи налаштованих одеситів під час маршу прийшла до Приморського бульвару з Куликова поля, де відбувся масштабний мітинг опозиційних сил.

Там між противниками виникла колотнеча, в якій брали участь кілька десятків осіб з обох боків.

З часом міліція відтіснила учасників бійки. Серйозно постраждалих, за попередніми оцінками, немає.

Сьогодні в Одесі проходять акції прибічників і противників євроінтеграції, в яких беруть участь понад 5 тис. осіб.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор





30 БЕРЕЗНЯ 2014 21:31
You must be registered for see images

Міліція розпочала розслідування факту блокування учасниками сепаратистського мітингу залізничних колій на станції Донецьк в неділю

Про це повідомляє із посиланням на донецьке видання " ".

"Подія занесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 279 Кримінального Кодексу України (блокування транспортних комунікацій). Санкція статті передбачає штраф від 50 до 150 неоподатковуваних мінімумів прибутків громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове слідство, яке з'ясує всі обставини події", - повідомили в прес-службі обласного управління МВС Донецька.

Нагадаємо, ввечері на привокзальну площу станції Донецьк прибуло близько 500 громадян з метою проведення мітингу. Сепаратисти висували вимоги проведення референдуму і вигукували проросійські гасла.

Близько 200 мітингувальників протягом 20 хвилин першу і п'яту залізничні колії, затримавши тим самим рух потягу "Львів - Донецьк - Маріуполь".

Як повідомляло Еспресо.TV, сьогодні у Донецьку проходить проросійський мітинг, у ході якого учасники на автомобіль з символікою ЄС.

You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Давно пора. А то наши милиционеры только пацанчиков с пивасиком раньше ганяло.
Давно пора за цими справами вже "зачиняти" сепаратистів, а вони ще тільки справи завели, які невідомо скільки ще будуть "вести".
 

Life-ua

+ плюс - минус
Донецкие сепаратисты за блокирования вокзала могут получить по три года тюрьмы
Силовики продолжают досудебное следствие, информация об инциденте внесена в Единый реестр досудебных расследований.
Милиция начала расследование факта блокирования участниками сепаратистского митинга железнодорожных путей на станции Донецк в воскресенье, 30 марта. Об этом заявила пресс-служба областного управления МВД, - сообщает со ссылкой на .

"Происшествие занесено в Единый реестр досудебных расследований по признакам части 1 статьи 279 Уголовного Кодекса Украины (блокирование транспортных коммуникаций). Санкция статьи предусматривает штраф от 50 до 150 необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительные работы на срок до двух лет, или арест на срок до шести месяцев, или ограничение свободы на срок до трех лет. Продолжается досудебное следствие, которое выяснит все обстоятельства происшествия", - пишет издание.

Читайте также на «Цензор.НЕТ»:

Отмечается, что 30 марта в 17 часов на привокзальную площадь станции Донецк прибыло около 500 граждан с целью проведения митинга. Сепаратисты выдвигались требования проведения референдума и выкрикивали пророссийские лозунги.
 

Life-ua

+ плюс - минус
В жизни не мог-бы подумать что национал-большевиком может быть чернокожий человек :D

Афро-лато-росіянина Беню-Антимайдана видворять з України
You must be registered for see images

Беня Антимайдан (ліворуч) в Криму
Активіст партії «Другая Россия», громадянин Латвії, що проживає у Лондоні, Бенес Айо, який брав участь у сепаратистських мітингах на Донеччині, буде висланий з України

Про це на прес-конференції заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, передає .

«Він буде затриманий і висланий з країни. Тому що там багато порушень», - сказав Тарута.

«Сьогодні ж почнеться розгляд у суді по кожному з порушників», - додав він.

Нагадаємо, народився у Ризі, у сім'ї російської мешканки і громадянина Уганди. У націонал-більшовика Бенеса п'ять судимостей, усі вони, за його словами, політичні. Півроку він провів у латвійській в'язниці за заклики до скидання конституційної влади. Два місяці Бенес отримав за образу в.о. прем'єр-міністра Латвії.

Останній раз чорношкірому російському націоналісту дали шість тижнів в'язниці за загрозу нападу на Міністерство безпеки і юстиції Нідерландів з обтяжливими наслідками (Бенес з файером і листівками проник в адміністративну будівлю і вимагав розслідування смерті політбіженця з Росії Олександра Долматова, який загинув у голландській в'язниці).

Націонал-більшовик виступає проти євроінтеграції України і вимагає її повного об'єднання з Росією.
 
Зверху