Сепаратизм/Держзрада

d324co

Well-Known Member
Ну если на ремонт одной четыре ляма гривен-то следует задуматься о рентабельности такой хери+цена боеприпаса к ней!Ну одну батарею можно для острастки на фронт отправить,катать ее на тягачах по всему фронту и шарашить по разведанным целям.45 км-не такая уж большая дальность для современного боя...
Этот монстр имеет смысл, если есть спутниковая система разведки и целеуказания.
Обнаружили тренировочный лагерь/скопление техники - приползла, с расстояния 30..40 км отстрелялась (у нее боекомплект 4 снаряда), уползла ищи ветра в поле )))
Рассеяние у нее куда меньше, чем у града.
А просто стоять на статической позиции и стрелять по площадям - не ее дело.

abyrvalg

Well-Known Member
Borys Filatov

2 ч. · отредактировано ·

Воистину эпическое видео от Игорь Петровский
Разбитая техника, потрепанные джипы, чадящие грузовики. И на их фоне мужики: красивые, сильные,
остервенелые. Не дети, не желторотики. Бешеные хохлы-отморозки, готовые идти до конца за свою Землю.
Это - 25-я днепропетровская десантная.
Страшная эстетика войны. Обязательно смотреть до конца.
"Это НАША Земля. И не надо рассказывать как нам здесь жить. Мы вернемся и закончим начатое" (с)
Легендарный комбриг Содоль
You must be registered for see medias
Содоль артиллерист. Выпускник Сумского ВАКУ.

bortn5

Well-Known Member
О какой адек
Этот монстр имеет смысл, если есть спутниковая система разведки и целеуказания.
Обнаружили тренировочный лагерь/скопление техники - приползла, с расстояния 30..40 км отстрелялась (у нее боекомплект 4 снаряда), уползла ищи ветра в поле )))
Рассеяние у нее куда меньше, чем у града.
А просто стоять на статической позиции и стрелять по площадям - не ее дело.
ва О какой спутниковой разведке вы говорите, какое качественное целеуказание?У арты ПУО и даже биноклей с сеткой не хватает!

Loner

Well-Known Member

Докладываю: жив, здоров, слегка оглох.
Сутки в Донецком Аэропорту - и рядом и в нем. И знаете... Когда их называют Киборгами - люди
и не на секунду не представляют НАСКОЛЬКО это похоже на правду. Человек, из плоти и крови...
Как выжить в подобных условиях - я не знаю.
Но выживают. И защищают. И воюют. И уничтожают.
А потом ошалевший взгляд на меня, по лицу пробегают волны мучительных раздумываний,
вспышка-озарение узнавания...
- Феникс? Тут? Неее, такого не может быть, это бред.
Позже вечером расскажу много, покажу, восславлю (в меру сил).
Им очень нужна помощь, а на это очень нужны деньги.

Loner

Well-Known Member

5-й батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" скоїв злочин, бо став першопричиною серії подій, які спричинили трагедію під Іловайськом
Про це на брифінгу в заявив головний військовий прокурор - заступник генпрокурора України Анатолій Матіос, передає .
"Вони (батальйон "Прикарпаття. - Ред.) вчинили злочин, бо стали першопричиною масового ефекту доміно у зоні Іловайська ", - сказав Матіос, додавши, що вони стояли під Амвросієвкою.
Головний військовий прокурор зазначив, що батальйон "Прикарпаття" з 326 військовослужбовців прибув до місця несення служби у травні.
"Служили-служили і зробили те, що зробили, - залишили місце несення служби, оголили фланг і поїхали через всю Україну зі штатною зброєю на шкільних автобусах", - нагадав Матіос.
Він зауважив, що 5-й батальйон територіальної оборони тричі не виконав наказ командування. Зокрема, констатував Матіос, після першого обстрілу, до якого бійці батальйону не були готові, бо не сподівалися, що по них стрілятимуть з Росії за 40 км, "просто знялися й пішли". Ординарець командувача сектору наздогнав їх і дав письмовий наказ зупинитися або почати виконувати хоча б комендантські функції на цій межі. Однак бійці пішли далі. Так само їх зупиняли і віддавали наказ у Дніпропетровську, однак бійці батальйону його теж не виконали, зазначив він.
"Сідаємо на гелікоптер - командувач Сухопутних військ, я, мій перший заступник - летимо у Кіровоград, Знам'янку. Посадили в полі вертоліт, ідемо до них. Вони перекрили дорогу - мені соромно це говорити, квантунська армія: дехто п'яний, босі, озброєні до зубів, з бойовим комплектом гранат на поясі, направили РПГ на вертоліт, і старший лейтенант Прочук, якому ми оголосили підозру, віддав команду стріляти", - розповів головний військовий прокурор.
За словами Матіоса, командувач Сухопутних військ наказав тоді батальйону "Прикарпаття" прибути до найближчої військової частини, здати зброю, пройти медичне обстеження, помитися, переодягнутися, отримати квитки на потяг і централізовано відбути додому. Однак вони й тут вчинили по-своєму і поїхали додому колоною з шкільних автобусів з вибитими шибками, 17 "Уралів" і семи "віджатих" автомобілів без номерних знаків або із знаками Донецької області, зазначив головний військовий прокурор.
"Можливо, я занадто емоційно говорю. Але органи місцевого самоврядування Івано-Франківської області роблять з них героїв. Я не хочу сказати, що там всі є дезертирами, завжди є поводир і завжди є ті, хто йде за поводирем", - зауважив він.
Матіос констатував, що батальйон мав "великі проблеми" ще під час формування івано-франківським військовим комісаром. Обурення військового прокурора, зокрема, викликав той факт, що для транспортування бійців батальйону військовий комісар використав шкільні автобуси. Окрім того, на переконання Матіоса, при визначенні командира батальйону івано-франківський військовий комісар повинен був "встигнути зрозуміти, що ця людина любить алкоголь" і не може командувати такою кількістю людей.
Нагадаємо, що напередодні тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування подій в Іловайську

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images
Радость то какая...
может есть смысл ВСЕ ОБЛАСТИ Украины обьявить отдельными республиками
с последующим присоединением к Новороссии ? И первой Сумскую область
вместе с вами прочими форумными ватниками

femidass

Well-Known Member
Скажем спасибо за это ПОПе, который наделил их "статусом", понимаешь.

Останнє редагування:
Зверху