Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Компанії Коломойського і Палиці за рік збільшили дохід від "Великого будівництва" на 80% , - ЗМІ

Компанії з оточення олігарха Ігоря Коломойського та його бізнес-партнера нардепа Ігоря Палиці в 2021 році збільшили доходи з "Великого Будівництва" на 80%, або на 5,8 млрд грн.
Про це повідомляє видання "Наші Гроші", Главком.

"Добре покращились (збільшили чистий дохід від програми "Велике Будівництво", – прим.) фірми, пов’язані з представниками партії "За майбутнє" Палиці/Коломойського. "ПБС" приросло 3,3 млрд грн (71%), "Хмельницьке ШБУ 56" – 2,5 млрд грн (91%)", – повідомило видання.

Обидві компанії минулого року заробили завдяки програмі "Велике Будівництво" 13,1 млрд грн.

Зокрема компанія ПБС в 2021 році збільшила виручку на 71% (на 3,3 млрд грн) до 7,7 млрд грн. Хмельницьке ШБУ-56 – на 91% (на 2,5 млрд грн) до 5,23 млрд грн.

Нагадаємо, компанія ПБС з оточення Ігоря Коломойського увійшла до четвірки найбільших вигодоотримувачів "Великого Будівництва". У 2020 році ПБС збільшила доходи вчетверо завдяки участі у програмі президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

За даними ЗМІ, ТОВ "ПБС" записано на робітницю курорту "Буковель" Іванну Непік.
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
Ну як там, ЗЕбонати, епоха бідності скінчилась? Вже "прікольна", "хотьпаржалі" ?
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Просто дві новини, для наглядності. "ПРІКОЛЬНА"?

1. Ексвласник збанкрутілого "Дельта банку" Лагун виплачуватиме державі 4,5 млрд грн боргу 27 тисяч років, - ЗМІ. ВIДЕО
Колишній мажоритарний власник збанкрутілого ще у 2015-му "Дельта Банку" Микола Лагун влаштувався економістом на приватну компанію зі ставкою у 14 тисяч гривень на місяць і перераховує свою зарплатню на погашення боргу перед державним "Ощадбанком". Процес може зайняти 27 тисяч років.
Про це йдеться в сюжеті , передає .
You must be registered for see medias
"Падіння" "Дельта Банку" залишило по собі десятки мільярдів гривень боргів перед кредиторами і вкладниками. За інформацією правоохоронних органів, до самого "падіння" і колишній топ-менеджмент, і колишні власники. Сам Микола Лагун виїхав з України у 2015-му і повернувся аж навесні 2020-го. Весь цей час правоохоронці розслідували ситуацію з "Дельта Банком". Восени минулого року Лагун і декілька його колишніх колег по банку отримали підозри в розтраті майна, далі ж суд обрав для Лагуна на два місяці. Джерело:
Джерело:

2. Поліція тричі робила "контрольну закупку" інтимних фото: У Києві блогерці OnlyFans загрожує до 7 років в'язниці за розповсюдження порно

Голосіївський районний суд Києва втретє продовжив термін проведення розслідування щодо поширення матеріалів порнографічного характеру, яким займалася мешканка столиці через сервіс OnlyFans.
Про це повідомляє із посиланням на " ".
Дівчина за матеріальну винагороду надсилала своїм підписникам фото- та відеоматеріали із зображенням статевих органів, йдеться в ухвалі суду.
Підозрювану затримали на гарячому, завдяки діям правоохоронців, які тричі купували порно в ході контролю за скоєнням злочину.
Вперше – 5 лютого 2021 року. Працівники правоохоронних органів витратили на контент 330 грн. Вдруге – 25 лютого 2021 року. На закупівлю фотографій у підозрюваної було витрачено 930 грн. Втретє – 1 березня 2021 року. На покупку контенту оперативники витратили ще 972 грн.
"На кадрах підозрювана позує на веб-камеру в оголеному вигляді та навмисне демонструє свої геніталії. Дані матеріали слідчі відносять до продукції порнографічного характеру, що підпадає під ст. 301 КК України", - йдеться в ухвалі.
Дівчина може опинитися за ґратами на строк від трьох до семи років. Розслідування продовжено до 21 березня.
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон різко відреагувала на слова Арахамії про "сіяння паніки"

Депутатка Европейського парламенту Віола фон Крамон-Таубадель різко відреагувала на висловлювання голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахімії про те, що Захід та США "сіють паніку" щодо ризиків повномасштабного наступу російської армії на Україну.
Як передає , у себе в політик поцікавилася, чи всі представники української влади вживають наркотики. Інакше пояснити для себе слова Давида Арахімії євродепутат не змогла.
"Вони всі там вживають наркотики в Україні, чи що там відбувається", - написала вона.
Раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія стверджував, що своїми заявами щодо ймовірного вторгнення Росії до України.
 
Зверху