Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
В Україні пропонують відкликати нардепів за народною ініціативою 14:18, 11 серпня 2020 ПОЛІТИКА

Серед підстав для відкликання виборцями обраного ними депутата - використання повноважень нардепа в особистих корисливих цілях та приховування власного майна і доходів.


Детальніше читайте на УНІАН:
Мабуть, найочікуваніше нововведення, але ж *** вам...
 

arnisumy

Well-Known Member
"Багиги", діставайте з кишень щє податків, бо слуги урода недоїдають!

25.08.20 11:59
Рада повысила минимальную зарплату с 1 сентября

Верховная Рада приняла закон о внесении изменений в госбюджет на 2020 год для повышения размера минимальной зарплаты до 5000 грн с 1 сентября.
Как передает , за принятие соответствующего президентского законопроекта №3963 за основу проголосовали 326 народных депутатов, принятие документа в целом с учетом технико-юридических правок и предложений комитета поддержали 295 нардепов.
Законом с 1 сентября минимальная заработная плата в месячном размере повышается с 4 723 грн до 5000 грн, а в почасовом размере – с 28,31 до 29,2 грн.
При этом предусмотрено увеличение расходов на повышение размера должностного оклада работника 1 тарифного разряда ЕТС и установления его в размере 2225 гривен (повышение составит 5,86%).
Как пояснил, представляя законопроект, министр финансов Сергей Марченко, таким образоом будет сохранено соотношение между размером должностного оклада работника первого тарифного разряда и минимальной зарплаты, которое составляет 44,5%.
Министр уточнил, что принятие закона повлечет увеличение расходов госбюджета на 4 млрд грн, которое планируется профинансировать за счет экономии расходов на обслуживание государственного долга на 3,5 млрд грн благодаря более высокому курсу гривни, по сравнению с заложенным в госбюджете, а также увеличению поступлений бюджета на 500 млн грн (за счет поступлений от налога с доходов физлиц на сумму 400 млн грн и от НДС на 100 млн грн).
"Кроме того, будут созданы условия для детенизации заработных плат, которые выплачиваются в конвертах, вырастут поступления от Единого социального взноса на 1,7 млрд грн", – сказал Марченко.
Читайте также:
Как сообщалось, президент подал в парламент законопроект №3963 с поправками в госбюджет на текущий год об увеличении минимальной зарплаты .
Согласно пояснительной записке к законопроекту, дополнительные расходы госбюджета на повышение должностного оклада сотрудника первого тарифного разряда ЕТС будут компенсированы за счет экономии на обслуживании госдолга. В частности, экономия в 3,5 млрд грн возникла за счет отклонения фактического курса гривни по сравнению с прогнозом на этот год, на котором основаны расчеты госбюджета.
 

arnisumy

Well-Known Member
25.08.20 17:03
"Слуга народу" блокує створення ТСК щодо можливої держзради і зриву "вагнерівської спецоперації", - Лерос

Керівництво фракції "Слуга Народу" відмовляється подавати свої кандидатури до комісії з розслідування зриву спецоперації, під час якої бойовиків ПВК "Вагнера" повинні були затримати в Україні.
Про це повідомляє в нардеп СН Гео Лерос, передає
Лерос заявляє, що особисто бачив частину матеріалів кримінального провадження №42014000000000457, в рамках якого планували затримати "вагнерівців" і спілкувався з учасниками цієї операції, що зобов'язує його як народного депутата зробити все можливе, щоб була створена ТСК.
"Проєкт вже минулого тижня зареєстровано, але мені відповіли, що керівництво фракції "Слуга Народу" відмовляється подавати свої кандидатури до комісії і, виконуючи команди Офісу президента, утримуватиметься від голосування за створення ТСК, що ще раз підтверджує причетність ОП до зливу спецоперації, бо якби їм не було чого приховувати, без вагань довели б, що це "марна справа"", - пише Лерос.
Дивіться також:
Він закликав колег по парламенту наполягати на внесенні питання про створення ТСК до порядку денного наступного засідання.
"Створення ТСК це не вирок, це можливість представникам народу взяти контроль над резонансною подією, важливою для національної безпеки та оборони держави, перевірити обставини і підтвердити або спростувати інформацію", - резюмує Лерос.
Нагадаємо, вночі 29 липня в Білорусі . За даними білоруського державного інформагентства БЕЛТА, це . Вони прибули до Білорусі, щоб дестабілізувати обстановку напередодні президентських виборів.
Частина затриманих як такі, що воювали на Донбасі і в Сирії. Російський терорист Захар Прилєпін підтвердив, що серед спійманих у Білорусі найманців
14 серпня , проігнорувавши запит України на їхню екстрадицію.
Головний редактор видання Юрій Бутусов заявив, що

 

arnisumy

Well-Known Member
"папріколу" бл@..., само собою "ветеран":
You must be registered for see medias
 
Зверху