Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Шось голобородько жим-жим поламався, мабуть у світлі останніх "перемог" таки узрів яскраву картинку свого невеселого фіналу.
Вопсчем завтра буде видно.


29.03.20 21:01
Зеленський закликав нардепів ухвалити необхідні для допомоги МВФ законопроєкти: Інакше занепад економіки і загроза дефолту. ВIДЕО
Завтра має відбутися позачергове засідання Верховної Ради.
Про це президент України Володимир Зеленський, передає .

"Через коронавірус Україна фактично опинилася на роздоріжжі та має два шляхи.

Перший – ухвалення двох життєво важливих законів. Після чого ми одержимо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 мільярдів доларів. Це потрібно для стабілізації економіки та подолання кризи.

Другий шлях – провал цих законів. Після – занепад економіки й загроза дефолту. Останні тижні Офіс Президента та Кабмін робили все, що від нас залежало. Ми домовилися про фінансову підтримку для України. Ми й уряд свій шлях обрали. Тепер – черга за народними депутатами.
Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність. Оберіть завтра правильний шлях. Вас привели до влади не окремі особи, вас обрав Народ України. Тепер – ваша черга обрати його.
Уночі Україна перейшла на літній час. Я вірю, що зовсім скоро завдяки єдності та згуртованості ми всі перейдемо на здоровий та щасливий час", - закликав президент.


 

arnisumy

Well-Known Member
сцуко ... Та назначте вже @ля каломойшу царем всея зебіленду!
You must be registered for see images

29.03.20 22:12
Новим главою МОЗ замість Ємця стане Степанов
Новим міністром охорони здоров'я стане Максим Степанов.
- ексгубернатор Одеської області та медик за освітою, тож з предметом знайомий, що не може не тішити. Ми зібрали на головного претендента на крісло глави МОЗ невеличке досьє, повідомяє .

1.Народився в сім‘ї медиків. Сам - хірург за першою освітою, дружина - нефролог вищої категорії.
2.2011-2016 роки - директор Поліграфкомбінату "Україна". Максим Степанов "воював" тоді з паспортною мафією. В результаті, "Україна" почала друкувати перші в країні ID-картки, які, до речі, стали дешевшими за попередні зразки документів.
3.2017-2019 - губернатор Одеської області. Пріоритетами називав медицину, інфраструктуру та освіту. Серед перемог Степанова на цій посаді в регіоні виділяють: запуск телемедицини - він зробив цей новий для України медичний пілот успішним кейсом; відкриття найбільшого в країні центру нефрології; створення "карти реперфузійних клінік" для пацієнтів з хворобами серця по всій області; запуск дистанційного навчання для школярів з віддалених сіл; будівництво траси Одеса-Рені.
4. У 2019, під час президентської кампанії, вступив у відкритий конфлікт з Петром Порошенком. Максим Степанов не захотів тоді роздавати по 1000 гривень з бюджету під вибори, за що був відсторонений.
5. Під час спалаху захворюваності на коронавірус в Україні вже колишній голова ОДА зайнявся волонтерством та почав допомагати одеським лікарням. Закупив для медиків захисні костюми, апарат ШВЛ і 4000 респіраторів.
Нагадаємо, за останні сім місяців у МОЗ змінилося три керівники. Максим Степанов - четвертий. Зазначимо, спадщина, яку він отримав від попередників доволі сумнівна - розвалена система охорони здоров'я, розпал епідемії страшної хвороби і непідготовлені до боротьби з нею медики та лікарні.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

Як кажуть "у свинячий голос", опісля того, під 100 тисяч повернулись та роз'їхались по всій Україні... безо всяких тестів та карантинів.

Ніяк не второпаю - то безмежна дурість чи навмисні дії ???
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
як мавпочка не кривлялась, так і не назбирала голосів, щоб хазяїну хвоста прищемить - знач зебіли будуть бенін гешефт оплачувати :D

30.03.20 08:33
Рада сьогодні розгляне питання боротьби з коронавірусом, призначення в Кабмін і зміни до Держбюджету: ринку землі та банківського законопроєкту в порядку денному немає

На позачерговому засіданні парламенту, призначеному на 30 березня, крім питань, пов'язаних з Кабінетом міністром і організацією роботи Верховної Ради, буде розглянуто низку законопроєктів, зокрема щодо боротьби з коронавірусною інфекцією. Законопроєктів про ринок землі і банківську діяльність немає в порядку денному, Рада лише розгляне скорочення термінів подачі альтернативних банківському законопроєктів.
Про це сайт Верховної Ради, передає .
В оприлюдненому пресслужбою апарату Верховної Ради порядку денному зазначено 13 пунктів.
Зокрема, серед питань, які розгляне український парламент під час позачергового засідання, проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби, проєкт закону про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних і економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби.
Також народні депутати розглянуть законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо криміналізації вивезення (пересилання) через митний кордон України товарів протиепідемічного призначення, проєкт Закону про внесення зміни до розділу XI "Перехідні положення" Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та розгляду окремих питань під час судового провадження на період карантину, проєкт Закону про внесення змін до Закону України "Про комітети Верховної Ради України", проєкт постанови про внесення змін до постанови Верховної Ради України "Про деякі питання організації роботи Верховної Ради України на період дії карантину в Україні".
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Крім того, на позачерговому засіданні нардепи розглянуть питання про звільнення Уманського з посади міністра фінансів України, Ємця - з посади міністра охорони здоров'я України, а також про призначення Степанова міністром охорони здоров'я України, Марченка - міністром фінансів України і Буславець - міністром енергетики та захисту довкілля.
Також парламентарії розглянуть законопроєкт про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" та про скорочення терміну подачі альтернативних законопроєктів до проєкту Закону "Про внесення змін до законодавчих актів України щодо вдосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності".
 

arnisumy

Well-Known Member
я так розумію, що неокуповану територію вже забезпечили всім необхідним? Ох і ...!
П.С. зебілоїди, не хочете попросити "міжнародні організації" щоб і вам вислали масок, антисептиків?


30.03.20 08:45
Кабмін має намір допомогти жителям ОРДЛО в боротьбі з коронавірусом: обіцяють гумконвої із засобами захисту

Україна проситиме міжнародні організації відправити в окремі райони Донецької і Луганської областей (ОРДЛО) гуманітарні конвої із засобами захисту від коронавірусу.
Як інформує , про це в РБК-Україна розповів віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.
Він наголосив, що Україна своїх громадян не кидає і буде про них дбати.
"Згідно з Конституцією, кожен громадянин України підлягає захисту. Наше завдання забезпечити всіх громадян України тестами, захисними масками, медичною допомогою – всім, що необхідно. У тому числі, звичайно, і наших громадян, які проживають на тимчасово окупованій території", - зазначив Резніков.
Також читайте:
"Яким чином це зробити технічно? Ми будемо пропонувати гуманітарні конвої, будемо просити Міжнародний комітет Червоного Хреста, гуманітарні місії ООН – це зробити", - додав віцепрем'єр.
Також читайте:
 

d324co

Well-Known Member
Власти Украины готовятся провернуть аферу века под прикрытием пандемии коронавирусной инфекции COVID-19. Об этом лидер политической партии «Батькивщина» Юлия Тимошенко заявила в своем фейсбуке.
«Это должен знать каждый!» — считает она.
По словам политика, сегодня украинская власть намерена устроить внеочередное заседание Верховной рады и в ходе него принять закон о продаже иностранцам сельскохозяйственных земель в стране под тем предлогом, что иначе Украина не сможет получить очередной кредит и избежать дефолта.
«Это обман и циничная манипуляция! Власть пользуется тем, что народ не может выйти на протесты из-за карантина и эпидемии», — заявила Тимошенко, заверив, что «Батькивщина» будет защищать украинские землю столько, сколько потребуется.
You must be registered for see medias
)
 
  • Angry
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see medias
)
«Батькивщина» и «За будущее» выступили против «антиколомойского» закона

Фракции "Батькивщина" и "За будущее" выступили против банковского законопроекта: его могут не включить в повестку дня внеочередного заседания.

Понедельник, 30 марта 2020, 02:12


Об этом заявил заместитель председателя фракции “Голос” Ярослав Железняк, сообщает корреспондент
Он отметил, что законопроект о невозможности возврата неплатежеспособных банков бывшим владельцам могут не рассматривать в Верховной Раде на внеочередном пленарном заседании.
“К сожалению, некоторые фракции выступили против: это “Батькивщина” и группа “За будущее”. Поэтому, как я понимаю, решения о включении этого вопроса в повестку дня не будет, то есть он не будет рассмотрен на этом внеочередном заседании. И будет ли еще какое-то внеочередное заседание, на котором будет рассмотрен этот законопроект, нам пока не известно: ни от Президента, ни от представителей коалиции”, – заявил Железняк.
 
Зверху