Нова влада

d324co

Well-Known Member
Насчёт "падения производства табачных изделий" - за что боролись - на то и напоролись .
Скоро будет аналогично и со спиртным.
Оно, то, конечно, хорошо для здоровья (на бумаге), но вот в бюджет поступления не стоило закладывать.
 

d324co

Well-Known Member
Хоть щось позитивные :



 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

От тільки рейдерам про цей "кінець" він нічого не сказав...

 

arnisumy

Well-Known Member
23.12.19 10:48 "Президент змінився, чому його так довго тримають?" - Труба і Смирнов обговорюють справу Єфремова за три дні до звільнення ексрегіонала з-під варти. ВIДЕО
Майбутній заступник керівника Офісу Президента України Володимира Зеленського Андрій Смирнов 19 липня 2019 року розповів главі Держбюро розслідувань Роману Трубі, як "відбілюватиме" обвинуваченого у фінансуванні терористів "ЛДНР" колишнього голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.
Це випливає із запису розмови двох людей з голосами як у директора ДБР Романа Труби та Андрія Смирнова, який на момент запису очолював адвокатське об'єднання Smyrnov Law Office, опублікованого на "Трубу прорвало", інформує .
"У мене важливий суд у понеділок щодо Єфремова", - Смирнов
"Президент змінився, чого його (Єфремова. - Ред.) так довго тримають?" - Труба
Смирнов повідомив, що проти Єфремова, на відміну від ексмера Слов'янська Нелі Штепи, нібито немає доказів, що він терорист або сепаратист.
"Луценко ходить, бл#ть, і розповідає всім, що він терорист, сепаратист. А якщо стосовно Штепи були питання. Вони реально були, де ця Штапа дурна бігала з прапором російським. Ви мені щодо Єфремова покажіть хоч щось. Хоч одне відео, де він стоїть, де він кричить, де він фінансує. Нічого немає... Нам треба зараз змінити запобіжний із поправкою на рішення Конституційного, яку прибрали 176-ю статтю, на безальтернативність. Змінити запобіжний захід. І далі суд на раз-два-три щодо нього зробить "виправдос" - там іншого варіанта немає", - заявив Смирнов.
"Це принципово. Прокурори мають сидіти за таку х#йню. Вони мають аналогічно сісти, бл#дь, і посидіти. Нехай пів року - рік, бл#дь, вони мусять відчути, що це таке", - Труба.
Згідно з інформацією, Андрій Смирнов у 2017 році створив адвокатське об'єднання Smyrnov Law Office. Одним із клієнтів Смирнова був Олександр Єфремов - колишній глава фракції Партії регіонів, якого обвинувачували в державній зраді. Судовий розгляд у цій справі тривав три роки. Смирнов неодноразово критикував роботу правоохоронних органів і стверджував, що справа політично мотивована.
Після наведеної вище розмови, яка відбулася 19 липня 2019 року, через 3 дні - 22 липня - , а 19 вересня і замінив його особистим зобов'язанням.
Нагадаємо, У січні 2017 року Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт, у якому звинувачує його в організації захоплення терористами будівлі Луганської облдержадміністрації; в пособництві в захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області; в скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР"; державній зраді.
Єфремова утримували в СІЗО м. Старобільська Луганської області.
Зауважмо, що Андрій Смирнов - був депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії "УКРОП", здобув популярність як один з основних адвокатів, які захищали Геннадія Корбана в 2015-16 роках. Сьомого серпня Смирнов став членом робочої групи з питань реформування кримінальної юстиції в Комісії з питань правової реформи. А 10 вересня президент призначив його заступником керівника свого Офісу Андрія Богдана. Наближений до Андрія Богдана, і його призначення в ОП не викликало здивування.
 

d324co

Well-Known Member
Печерський районний суд Києва відпустив з-під домашнього арешту снайпера і колишнього бійця спецназу "Омега" Дмитра Хміля. Його підозрюють у вбивстві активіста Майдану Олександра Храпаченка.

Справу передали в ДБР. Про це повідомляє з посиланням на матеріали суду.
До теми: С
Хміля зобов'язали здати закордонний паспорт і не виїжджати за межі Київської області без дозволу слідчих.
Кримінальне провадження щодо Хміля тимчасово зупинили з серпня 2019 року, тому що захист відправив запит до Швейцарії щодо надання міжнародно-правової допомоги.
Що відомо про Дмитра Хміля
Дмитро Хміль служив у спецназі "Омега" під час подій Майдану. Його підозрюють у вбивстві активіста, театрального режисера Олександра Храпаченка на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.
Хміль був затриманий майже через п'ять років після злочину через тривалу експертизу зброї, що закінчилася тільки 16 жовтня 2018 року.
Зараз триває досудове слідство і Хміль перебуває у статусі підозрюваного. За версією слідства він вистрілив зі своєї снайперської гвинтівки у беззбройного мітингувальника за барикадою і вбив його.
 

d324co

Well-Known Member
Поиск работы в Украине в среднем занимает до 3,5 месяцев, Минэкономразвития хочет сократить это время.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства планує скоротити середньостатистичний пошук роботи з поточних трьох з половиною місяців до двох. Про це заявив міністр повідомляє .

«Сьогодні у нас людина в середньому шукає роботу 3,5 місяці. Ми хочемо скоротити цей час до двох», — сказав Милованов.

Відповідні норми закладені в затверджених урядом пріоритетних напрямках реалізації держполітики у сфері зайнятості населення, зазначив Милованов.
От я тільки не зрозумів - за 2 місяці вони зобов'язуються знайти роботу, чи через 2 місяці перестануть платити гроші ??
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Польський “Миколай” не зміг пройти українську митницю: півтисячі дітей не дочекалися подарунків
11:33 25.12.2019

Близько тисячі пакунків з подарунками для дітей в Україні, котрі приготувала тарновська молодь не потрапила до адресатів, оскільки згоду на провезення такої кількості речей не дала українська митниця.
You must be registered for see images

Автобус розвернули на пункті пропуску в Медиці. У той самий час, як наголошує polsatnews, діти в одній зі шкіл чекали до 23 години, бо не вірили, що Миколай до них не приїде, адже ця акція вже стала традиційною, передає .

Цього року, як і останні 28, товариство Приятелів Львова і південно-східних кресів у Тарнові спільно з учнями та вчителями тарновських і приміських шкіл спакували подарунки для дітей у Львівській області: цього року на подарунки від Миколая чекало близько 500 дітей з кількох сіл Львівщини.
Пакунки, котрі збирали близько місяця(м’які іграшки, шкільне приладдя і солодощі) завантажили в автобус і група з 18 дітей і молодих осіб у вбранні помічників Миколая рушили в бік східного кордону. У планах було також відвідати Львів і загалом провести в Україні два дні.
Однак, подорож закінчилася на польсько-українському кордоні, оскільки українські митники вирішили дотримуватися кожної літери митних правил, які вказували на занадто велику кількість пакунків, які перевищували безмитну межу дозволеного для провезення в Україну. Правила ці змінилися ще 1 січня 2019 року, а відтак їхнє не знання не звільняє від відповідальності. Тож формально, польські благодійники виявилися контрабандистами, в чому їх і звинуватили. Принаймні так розповів польським журналістам президент тарновського товариства. З 9.30 до 17.30 організатори акції безрезультатно пояснювали прикордонникам, що на них чекають сотні дітей і їхні батьки, а відтак автобус повернувся в Тарнов, а в польській пресі та соціальних мережах поширилося обурення та нерозуміння принциповістю українських охоронців кордону.
Пояснювати ситуацію довелося українському Посольству в РП. На своїй сторінці в мережі facebook, дипломати вмістили напис наступного змісту:
«У зв’язку з появою в окремих польських ЗМІ інформації щодо непропуску українськими митниками через кордон святкових подарунків, призначених для польської громади в Україні, повідомляємо таке. Відповідно до нових митних правил, які діють з 1 січня 2019 року, без сплати мита можна ввозити в Україну товари на суму до 1 тис. євро та вагою до 50 кг. Водночас, при ввезенні вантажів, які можуть підпадати під категорію гуманітарної допомоги, необхідно керуватися положеннями Закону України «Про гуманітарну допомогу». Зокрема, митне оформлення вантажів (товарів) без справляння мита здійснюється за наявності рішення відповідних спеціально уповноважених державних органів про визнання таких вантажів (товарів) гуманітарною допомогою. Такими органами є Міністерство соціальної політики України, а також обласні державні адміністрації.
При цьому, для ухвалення зазначеного рішення має бути письмова пропозиція донора про її надання, а також письмова згода отримувача такої допомоги.
З огляду на наближення різдвяних і новорічних свят, просимо враховувати існуючі в Україні вимоги щодо безмитного ввезення вантажів (товарів) на митну територію України.»
Подарунки, що призначалися дітям в Україні не пропадуть, як запевнили в тарновському товаристві пакунки розподілять між тими, хто цього потребує в регіоні. Зокрема, потраплять вони до дитячих будинків і терапевтичних осередків для людей з особливими потребами.
 

goool

Well-Known Member

В то же время Кабмин имеет право отменять этот запрет на определенный им срок во избежание чрезвычайной ситуации в объединенной энергосистеме Украины.
 
Зверху