Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Сепаратист із “ДНР”, екс-регіонал Лук’янов повернувся в Київ і балотується в громраду КМДА
05/06/2019 08:52
You must be registered for see images

ВЛАДИСЛАВ ЛУК'ЯНОВ НА МІТИНГУ ЗА "ДНР". КАДР ВІДЕО

Один із лідерів Партії регіонів часів Януковича, екс-нардеп Владислав Лук’янов, який навесні 2014 року підтримував бойовиків на Донбасі у захопленні ними органів влади, тепер легально живе в Україні та бере участь у виборах до Громадської ради при Київській міській держадміністрації.
Як повідомляє “ “, установчі збори з формування нового складу громадської ради при КМДА призначені на 10:00 середи, 5 червня 2019 року. Серед 232 громадських організацій, чиї представники і збираються в “Українському домі” – ГО “Коралі”, яку очолює Владислав Лук’янов.

Відповідно до викладених на сайті КМДА документів, ГО “Коралі” зареєстрована в Києві за адресою: вул. Вербицького, 28-б, кв. 36. Екс-“регіонал”, нардеп V-VII скликань Лук’янов Владислав Валентинович, 1964 р.н. є уповноваженим представником цієї організації на зборах із формування громради КМДА на 2019-2021 роки.

Як відомо, уродженець Донеччини Лук’янов був одним із публічних спікерів команди Януковича. Крім того, у Раді VII скликання він брав участь у масових бійках в сесійній залі, коли “регіонали” протискали ратифікацію харківських угод, розблокування президії від БЮТ та ін. Після перемоги Майдану Лук’янов повернувся на Донбас і приєднався до проросійських бойовиків і сепаратистів.
“13 квітня 2014 року Лук’янов разом з натовпом козаків, гопників і російських “туристів” брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку. Тоді після заходу в Слов’янськ угруповання Гіркіна подібні захоплення пройшли по всій області, і Харцизьк не став винятком.
У той день із захопленої будівлі були зірвані українські прапори, а замість них була вивішена символіка “ДНР”. Лук’янов виступав на мітингу під прапорами сепаратистів, підтримував референдум щодо відділення Донбасу від України, розповідав про те, як застерігав бійців ЗСУ застосовувати силу проти “свого народу” тощо”, – пише у “Фейсбуці” журналіст і громадський активіст , переселенець із Донеччини.

Владислав Лук’янов на мітингу за “ДНР”. Кадр відео
“Чесно кажучи, думав, що цей персонаж сидить десь у Криму чи Росії, але ні. Виявляється, Лук’янов спокійно живе в ненависному йому Києві, від якого він сам же закликав відділятися. Більш того, тепер Лук’янов хоче пролізти в громадську раду при КМДА й таким чином брати участь в управлінні столицею.
Повиступав під прапорами “ДНР”, розпалив конфлікт, нацькував співгромадян і втік з Донбасу. Нехай інші тепер мучаться і живуть в резервації”, – зазначає Казанський.
“Дивовижа. Здавалося б, домігся чоловік свого. Захистив Харцизьк від бандерівців, українізації, вишиванок і т.ін. Так і їдь туди, насолоджуйся життям. Ти ж хотів “русскій мір”, так ось він. Однак чомусь Лук’янов не хоче жити в “республіці” і працювати в “народній раді ДНР”, а їде в Київ, до “хунти” і “фашистів”, – констатує журналіст.
 

arnisumy

Well-Known Member
Фонд держмайна виставив на приватизацію 9 заводів “Укроборонпрому”
04/06/2019 17:19
You must be registered for see images

ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО

Фонд державного майна України включив до переліку малої приватизації 9 підприємств “Укроборонпрому”.
Про це у понеділок, 4 червня, “Економічна правда”.
У списку підприємств, які підпадають під продаж: Івано-Франківський котельно-зварювальний завод, Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння, Чернігівський ремонтний завод, Вінницький авіаційний завод “ВІАЗ”, Запорізький автомобільний ремонтний завод, ДП “Укроборонресурси”, Херсонський завод “Судмаш”, Центральний науково-дослідний інститут навігації і управління і Харківський завод транспортного устаткування.
За даними системи Youcontrol, усі підприємства мають податкову заборгованість станом на травень 2019 року.
Найбільше заборгував податковій Івано-Франківський котельно-зварювальний завод – 8,8 млн. грн.
 

arnisumy

Well-Known Member
тепер вже офіційно:

You must be registered for see images

КСУ обмежив повноваження НАБУ на вимогу компанії Коломойського
06.06.2019 16:06

Конституційний суд визнав неконституційним положення пункту 13 частини першої статті 17 закону "Про Національне антикорупційне бюро України".
Відповідне рішення було ухвалене за конституційною скаргою АТ "Запорізький завод феросплавів" під час закритої частини пленарного засідання Другого сенату КС, повідомив Укрінформу обізнаний співрозмовник.
"Конституційний суд задовольнив конституційну скаргу "Запорізький завод феросплавів" і визнав неконституційним положення статті 17 закону "Про Національне антикорупційне бюро України", - повідомило джерело агентства.

Читайте також:

Як повідомлялося, відповідне провадження КСУ відкрив у жовтні 2018 року за скаргою акціонерного товариства "Запорізький завод феросплавів" - підприємства, що контролюється групою "Приват" Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.
Там вважали неконституційним повноваження звертатися до суду з цивільними позовами щодо визнання недійсними угод фігурантів кримінальних розслідувань у топ-корупції.
Раніше у Центрі протидії корупції повідомляли, що скасування через суд таких угод — це механізм зупинки корупційних схем на час, поки ще йде розслідування у справі та ще не винесені вироки.
Загалом за 4 роки роботи НАБУ подало 42 позови, за якими визнали недійсними 92 сумнівні угоди. До держпідприємств мали повернутися 7 млрд грн.
Після ухвалення КСУ цього рішення НАБУ більше не зможе оскаржувати угоди, доки ще триває розслідування.
 

arnisumy

Well-Known Member
іпаний сором, які в нас люди недалекі: "Сцарь хороший, бояре плохие"

You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Ще для одного "заробітчанина" скінчилась епоха бідності:

06.06.19 18:57
Беглый ставленник Коломойского на посту главы "Укртранснафты" вернулся в Украину

Бывший председатель правления АО "Укртранснафта" в 2009-2015 годах Александр Лазорко вернулся в Украину.
По данным отраслевого издания , Лазорко прилетел в страну вечером 5 июня, предает .
6 июня эту информацию подтвердил народный депутат Тарас Батенко, входящий группу "Укроп". Он разместил на своей странице в сети Facebook общую с Лазорко фотографию, тем самым поздравив его с возвращением в Украину.

Как сообщалось, в апреле стало известно, что Министерство внутренних дел Украины бывшего председателя правления ПАО "Укртранснафта" Александра Лазорко.
Лазорко был объявлен в розыск в сентябре 2015 года. Ему инкриминировали присвоение имущества в особо крупных размерах, что предусматривало наказание в виде лишения свободы на срок от 7 до 12 лет.
Правоохранители подозревали Лазорко по 4 эпизодам: незаконная выкачка технологической нефти из магистральных нефтепроводов; подписание противоправных и антигосударственных соглашений на хранение нефти со структурами "Привата"; незаконные (чрезмерные) расходы на страхование в ПАО "Укртранснафта"; резервирование нефтепровода Кременчуг-Одесса компанией "Синтез Ойл" (связана с "Приватом").
После объявления в национальный розыск, Лазорко поселился в Лондоне и пытался через украинские суды добиться восстановления в должности. Эти судебные процессы длятся до сих пор. В декабре 2015 года МВД сообщило, что передало запрос на Лазорко в Интерпол, но был ли он в итоге объявлен в международный розыск из открытых источников неизвестно.
Лазорко возглавлял "Укртранснафту" с 2009 по 2015 годы. Ранее он руководил предприятиями группы "Приват" - Дрогобычским и Надворнянским НПЗ.
19 марта 2015 года набсовет "Укртранснафты" решил отстранить его от исполнения обязанностей. Основной причиной послужили манипуляции с выкачкой технологической нефти и ее размещением на хранении на заводах группы "Приват" в Надвирной, Дрогобыче и Кременчуге. В 2015 году компания платила за хранение около 2,5 млн грн в день.
Сам Игорь Коломойский называл Лазорко эффективным менеджером и предлагал наградить его орденом за работу на должности главы госкомпании.
Также Коломойский не скрывал, что находится в хороших отношениях с министром внутренних дел Арсеном Аваковым. Аваков это подтверждал.
 

arnisumy

Well-Known Member
тільки МАУ, ... , тільки МАУ:

06.06.19 22:48
Державіаслужба призупинила сертифікат українського лоукостера авіакомпанії YanAir

Державна авіаційна служба призупинила сертифікат української авіакомпанії YanAir. Причиною стали зауваження, які можуть негативно вплинути на безпеку польотів.
Як передає про це повідомляється на організації.
"За результатами комплексної інспекційної перевірки авіакомпанії "Янейр" Державіаслужба виявила низку зауважень (частина з яких критичні) в організації діяльності перевізника, які можуть негативно вплинути на безпеку польотів", - йдеться в повідомленні.
Сертифікат експлуатанта може бути відновлений після усунення компанією недоліків і на підставі висновків акту інспекційної перевірки, що свідчитиме про здатність авіаперевізника гарантувати належний рівень безпеки.
 

arnisumy

Well-Known Member
07.06.19 13:41
Бойко и Медведчук полетели на форум Путина "поговорить" о скидках на российский газ

Глава политсовета партии "Оппозиционной платформы – За жизнь" Виктор Медведчук вместе с сооснователем партии, нардепом Юрием Бойко приехал в РФ для участия в Петербургском международном экономическом форуме.
Об этом сообщает со ссылкой на .
"Самым главным вопросом является заключение прямого контракта на поставку газа в Украину", - завил председатель правления "Газпрома" Алексей Миллер на встрече с оппозиционными украинскими политиками.
Миллер высказался за прямые переговоры с Киевом по газовым вопросам. По словам Медведчука, стоимость газа для населения в Украине не может превышать 4 тыс. грн.
Медведчук назвал обещанные его кумом, президентом РФ Владимиром Путиным, 25% скидки на газ при прямых поставках "лучом света в темном царстве" для украинцев.
Как сообщают " ", Медведчук рассказывая о "скидках на газ на 25%", о которой они якобы договорились в период предвыборной президентской кампании, сказал о Порошенко такие слова: "Тогда еще президент Порошенко в политически предсмертных конвульсиях начал излагать суть нашей встречи…".
Резкими словами охарактеризовал Медведчук и генпрокурора Юрия Луценко. По словам Медведчука, "Кабмин вообще устроил шоу, где выскакивали из штанов господин генеральный прокурор, возбуждающий уголовные дела против нашего прямого перелета с Юрием Бойко в Москву".
Далее кум Путина рассказал о запретах в Украине перелетов в Россию. "Запретили любые полеты в Россию, хотя раньше давали разрешения. Возбудили дело против авиационных служб. В рамках уголовного дела СБУ назначила экспертизу всем высказываниям нашим переговорам. Это все чепуха", - считает Медведчук.
6-8 июня проходит Петербургский международный экономический форум.
 
Зверху